icon

Prirastená uzdička a dojčenie

danusa79
15. mar 2013

Mala nam strajkuje s kojenim, zle papa, laktacna poradkyna po vsetkom moznom co sme vyskusali hovori, ze by to mohol byt aj problem s prirastenou uzdickou (blanka pod jazykom). Spomenula to len dnes, cez telefon, no a mne sa zda, ze to mala ma ten problem. Vysetrila som ju podla instrukcii - prejst prstom pod jazykom zo strany na stranu, nemal by to byt problem, ak je tam prekazka, tak to asi bude ono... Okrem toho, mala ked place na plne hrdlo, nema jazycek zdvihnuty. Mate s tym maminy skusenosti? Ako prebiehal zakrok a co po nom? Zlepsilo sa dojcenie? Na nete je par videi, mraz mi beha po chcrbte a to maju babatka par dni a tu hrazdicku uplne jemnu, moja ma o tyzden 4 mesiace... ☹

Strana
z2
dolynkag
4. okt 2019

môže byť aj príčina, že bábo menej priberá? máme 3,5 mesiaca a trošku menej priberá ako by mala....ak porovnám ostatné deti, tak je tam rozdiel trošku

hlavula
Autor odpoveď zmazal
hlavula
4. okt 2019

@danusa79 nám ju strihli keď mal maly cca 2 mesiace, bola to sekunda a aj sekundovy plač, trošičku krvi. Veľmi som sa bala toho ale zvládol to statočne, aj sa hned prisal.. Ale nám to nepomohlo žiaľ... A tiež sme navštevovali laktacnu..

maaji
27. máj 2020

Dobrý večer prosím poraďte mi mali bude mat 10 mes mame snim ísť na prestrih dolnej pod jazikovej uzdicki no že ho budu uspavať a keď vstane tak ho to bude bolieť? bude vôbec aj jesť ?

leniel
27. máj 2020

@maaji kto vám to odporúčal? z akého dôvodu? tak jasné, že ho to bude bolieť, s tým jedením to prvé dni môže tiež byť problematické...

juliavolna
17. jan 2024

@radusiq prosím vás ten jazyk sa mu časom upravil či má ho stále taký

juliavolna
28. feb 2024

@radusiq ahij a ako s jazyckom teraz

juliavolna
26. mar 2024

@radusiq prosím alo to vyzera po rokoch

juliavolna
26. mar 2024

@murinko60 ako to bolo prosím

juliavolna
26. mar 2024

@denduska kedy odišlo srdiecko

juliavolna
26. mar 2024

@matusa89 kde to robili prosím

juliavolna
27. mar 2024

@kristina39 ahoj a ako sa to upravilo mal srdiecko ?

Strana
z2