Prirastená uzdička a dojčenie
Mala nam strajkuje s kojenim, zle papa, laktacna poradkyna po vsetkom moznom co sme vyskusali hovori, ze by to mohol byt aj problem s prirastenou uzdickou (blanka pod jazykom). Spomenula to len dnes, cez telefon, no a mne sa zda, ze to mala ma ten problem. Vysetrila som ju podla instrukcii - prejst prstom pod jazykom zo strany na stranu, nemal by to byt problem, ak je tam prekazka, tak to asi bude ono... Okrem toho, mala ked place na plne hrdlo, nema jazycek zdvihnuty. Mate s tym maminy skusenosti? Ako prebiehal zakrok a co po nom? Zlepsilo sa dojcenie? Na nete je par videi, mraz mi beha po chcrbte a to maju babatka par dni a tu hrazdicku uplne jemnu, moja ma o tyzden 4 mesiace... ☹
Dobrý večer prosím poraďte mi mali bude mat 10 mes mame snim ísť na prestrih dolnej pod jazikovej uzdicki no že ho budu uspavať a keď vstane tak ho to bude bolieť? bude vôbec aj jesť ?
@radusiq prosím vás ten jazyk sa mu časom upravil či má ho stále taký
@radusiq ahij a ako s jazyckom teraz
@radusiq prosím alo to vyzera po rokoch
@murinko60 ako to bolo prosím
@denduska kedy odišlo srdiecko
@matusa89 kde to robili prosím
@kristina39 ahoj a ako sa to upravilo mal srdiecko ?

môže byť aj príčina, že bábo menej priberá? máme 3,5 mesiaca a trošku menej priberá ako by mala....ak porovnám ostatné deti, tak je tam rozdiel trošku