icon

Rozhodli sme sa nedojčiť

moncicna
3. apr 2022

Viem... skušali sme to snažili sme sa.. no rozhodli sme sa nahradit MM.. UM.. chcem sa opytat ci sa bude pomaly stracať mliečko ?

sirka9
3. apr 2022

@moncicna ano bude. ako pri normalnom odstaveni. ja som prestala v 2 mesiacoch, neslo to, skusali sme vselico. teraz je mesiac po a uz ziadne nemam. ani kvapku. este obcas som vysala, ale stale menej a menej a potom som prestala uplne.

lienka.7
3. apr 2022

@moncicna ano, nebudeš kojiť, postupne sa ti to zastavi. Ja som kojila 2 mesiace, tiez nam to nešlo, este som si potom odsavala daco vyše mesiaca mliecko a tak dávala, ale teraz už som prestala aj s tým a dávam iba UM. Samo mi to "preslo" ani neviem kedy poriadne 😊

moncicna
autor
3. apr 2022

@sirka9 cize nieje potrebne odsavat a podobne ? staci vymasirovat v sprche do uvolnenia ?

pininka1
3. apr 2022

Mne sa maly odstavil sam, ale mlieka som mala este dost, aby som si trocha uvolnila, v sprche som odstriekala,.ale nie vela a nie casto,.lebo aj tym sa ti moze tvorit dalsie mliecko. Ja som mala este dost dlho.

neanonymna
Autor odpoveď zmazal
sirka9
3. apr 2022

@moncicna nie, nie je potrebne. lebo ked budes odsavat bude sa ti tvorit. akurat fakt par kvapiek do pohodlia aby ta netlacilo a aby nevznikol pripadny zapal mliekovodov.

mareri
Odpoveď bola odstránená
angel993
27. apr 2022

@moncicna ja som tak zo dňa na deň ukončila dojčenie kvôli ďalšiemu tehotenstvu. Najprv som len trochu odstriekavala v sprche, ale v noci som už mala riadne tvrdé prsníky, tak som trochu odsala. Asi 2 dni som odsavala, ale len trošku aby sa uvoľnil tlak v prsnikoch a postupne sa robilo menej mliečka.