Skúsenosť s Ricinus Communis CH5

23. aug 2021

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať na skúsenosti s Ricinus Communis CH5 na podporu laktácie. Bylinky nepomahaju, ani iné pokusy tak sa obzeram po niečom ďalšom. Ďakujem.

pribinak
23. aug 2021

Je to homeopatikum

marianna_peskova
23. aug 2021

Čítala som ňom veľa pozitívneho, ja sama si ho mienim kúpiť aj s čajom na podporu laktácie.

abbies
24. aug 2021

ja som brala aj na podporu a potom aj s vyšším číslom na zastavenie laktácie. Oba razy to fungovalo. Mlieka som mala aj pre dve deti, oba razy som mala cisársky. Deti okrem pôrodnice ani raz nedostali UM. A dávala som si aj hroznovú šťavu od Matyšáka.

autor
24. aug 2021

Netreba to konzultovať s lekárom však? Ja teraz beriem Senovku a Benedikt ale vôbec nič , nezaberá to, tak som trochu skeptická ale rozmýšľam že to predsa len skúsim.

lula313
24. aug 2021

Je to homeopatikum za 3 Eura. Ak nepomoze, tak neublizi. Laktacia sa zvyšuje častým prikladaním a pitia aj 3litrov vody denne, lebo mamky zabúdajú pit a potom sa sťažujú, že nemajú dostatok mlieka.

kubkovamama
24. aug 2021

Ahoj, mne velmi pomohla prave senovka na rozbehnutie, nakoniec som vzdy kojila cca rok a pol. Ricinus som brala na zastavenie vyssiu koncentráciu, tiez rychlo zabralo, takze verim, ze homeopatie urcite pomoze. Plus ked som bola oddychnuta, vyspata a viac som jedla, tvorba mlieka sa rapidne zvysila.

autor
24. aug 2021

Ďakujem vám, tak skúsim ešte toto a uvidím 😊