Skúsenosti s dojčiacimi korálkami: Oplatí sa?
Mate niektora skusenosti? Oplatia sa?
Mamičky sú veľmi vďačny objekt na kupovanie rôznych hlúpostí . Toto som sa dočítala na nete:
Dojčiace korále sú krásne na pohľad a zároveň zabavia dieťa počas dojčenia, aj po ňom.
Povedzte mi prosím niekto, prečo by som mala zabávať dieťa počas dojčenia? Na čo je to dobré? Ja si myslím, že dieťa by sa malo plne sústrediť na dojčenie.
A to je dobre na co? Akože zavesím si na krk náhrdelník a ďalej? Co s tým pri dojčení? Aby ma dieťa ťahalo za nich a akurát mi dralo to krk? 🙈🙈🙈Mňa by skôr toto znervoznovalo pri dojčení
@stanulienkat @jaskolka niektore deti vraj zmolia druhu bradavku pocas dojcenia, moje dieta skrabe a taha vsetko co vidi aj nevidi, preto sa mi zdala takato "hracka" idealna. Neviem vsak ci to funguje, nefunguje, ale v niektorych e-shopoch su dokonca vypredane.
Ak chces odputat pozornost, tak tu odputas cimkolvek a nemusis kupovat dalsiu haraburdu do zbierky. Je to fajn biznis. Len ci nebudes popri dojceni robit animatorku.
Tak to ti stačí hocičo, obyčajný privesok krk a hotovo, na odputanie.
Ja dávam mojej dcére normálne hrkalku do ruky. Vždy inú, lebo nie vždy ju baví v tom momente to isté ako predtým. Takže ja by som pre ňu takých korálkov potrebovala 50 druhov 😅
@mima1608 dakujem za tip skusime 🙂
Ved strc dietatu hracku do ruky ked nevie co s nimi.ked zacne vymyslat prso mu.z ust vyberem skovam a viac nedam az zas ked bude cas jedenia..nerobim zo seba dudel..

Ahoj 🙂 poviem ti pravdu,ze som musela vygooglit,co to je. 😅Co ti ludia uz nevymyslia.