Stačí 15 minút na zadné mliečko?
Ahojte, moja 10 dňová dcérka je konečne plne dojčená po cisátskom. V nemocnici mi laktačná sestra poradila, aby som ju nenechávala dlhšie ako 15 min. na jednom prsníku. Väčsinou je to tak, že pije 15 minút z jedného a 15 minút z druhého, ale ak by som ju nechala, isto by cucala aj ďalej. Dostane sa za ten čas k zadnému mliečku? Po kojení zvyčajne zaspinká a spí také 3 hodinky.
nikdy som prsia nestriedala pri jednom kojeni, maly jedol maximalne 5-7 min. a bol to maly valibuk, resp. stale je ale chapem, ked chces rozbehat kojenie a podporit tvorbu, ja som na zaciatku mala problem ale potom sa to nejako rozbehlo 🙂 a hej je normalne, ze oddychuju, tiez by som si oddychla, ked tak sa skusim trosku odtiahnut a pije dalej ale teda ja nepoznam 30 min. kojenia, my sme za 5 min. vybaveni 😃 a odkvacne casto pro kojeni ale to sa odpoji sam a spi, prelozim do postielky a spi dalej, tie prve dni/tyzdne boli tie bradavky kadeake, kym si zvykli, tiez som aj tie MAM naplaste pouzivala a po case uz nebolo treba, drzte sa
Ďakujem vám každej jednej za radu a aj skúsenosť 🙂 veľmi si to vážim a určite niečo padne aj na úrodnú pôdu.