Zaspávanie pri dojčení

mary174
9. okt 2022

Ahojte mamičky, tie ktoré ste babatka uspávali prevažne pri dojčení, ako často sa vám budili deti v noci ? Kedy ste dieta zacali uspavat inak?popripade stalo sa ze dieta sa po urcitom case naucilo zaspat same ?

aceris
9. okt 2022

@mary174 do 13mesiacov sa budila kazdych 30min az hodinu. Behala som furt k nej. Teraz ma rok a pol a su dni kedy ma zavola kazdu hodinu a dni kedy vydrzi od 20 do 00 spat bez prerusenia. Inak ako na prse zatial nezaspala.

lylyjana
9. okt 2022

@mary174 v 7m sme si presli spankovym poradenstvom, lebo uz sa v noci budil 10x a cez den bol z toho unaveny, ja som ho uspavala pri dojceni, ked som ho polozila, hned sa zobudil, takze som aj cez den travila 1.5 hod len uspavanim, takze rezim ziaden. Naucil sa do par dni zaspavat bez dojcenia. Ak by som mala druhe, uz si dam pozor uz pomaly v porodnici aby nezaspaval pri dojceni alebo cca okolo 5mesiaca ho preucila znova na zaspavanie bez prsnika

beata_k
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elizabet173
9. okt 2022

@mary174 nikdy som neuspávala na prsníku, keď zaspával, zdvihla som ho, aby si odgrgol, pomojkala, dala cumeľ a uložila do postieľky. Hladkala som ho, šepkala mu. Nechcela som, aby si spájal prsník so zaspávaním, lebo keď prejde počas spánku do jeho plytšej časti, tak vždy ten prsník hľadá, chce skrátka tú situáciu, ktorú mal, keď zaspával. Budil sa raz v noci na dojčenie prvé štyri týždne, potom sa už nebudil, alebo len výnimočne.

kaca222
9. okt 2022

Nemám dlhodobú skusenost, malý má len 6 týždňov. Od začiatku zaspaval na prsníku a prekladala som do postieľky. Posledný týždeň už pri dojčení nezaspí, len ho to utlmí 😃 preložím do postieľky a zaspinká sám ❤️ Keď sa ozýva, tak ho prídem pohladkať

bashee
10. okt 2022

@mary174 kazdu noc 2-3x, ma 17mesiacov. Cumel nikdy nechcel.

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz