Body pre novorodenecké oddelenie
Ahojte, mamičky, ak by sa u Vás našlo nepotrebné oblečenie - hlavne BODY (prípadne pyžamkové overaly) vo veľkostiach 50-56-62 a chceli by ste sa ho zbaviť, veľmi rady sa ho ujmeme na novorodeneckom oddelení v LV. 🙂
@anavixy môžem 😃 napíš prosím adresu presne kam.
@michaela329 píšem ss 🙂
@anavixy ak sa mi podarí niečo nájsť ešte, keďže som veľa popredávala, rada pošlem🙂, poprosím ťa adresu
@anavixy bavlnene plienky Vam netreba? Prip. vanicku?
@anavixy bavlnene plienky Vam netreba? Prip. vanicku?
@lenkakoc444 plienky kľudne áno, tie sa naozaj rýchlo strácajú.. 🙂
@anavixy vzhľadom na to , že som tam v septembri 2024 rodila a bola som maximálne spokojná rada pošlem. Pošlite mi prosím adresu , alebo dá sa zaniesť aj osobne ?
@anavixy vzhľadom na to , že som tam v septembri 2024 rodila a bola som maximálne spokojná rada pošlem. Pošlite mi prosím adresu , alebo dá sa zaniesť aj osobne ?
@janka_mamka jej, to ma tesi 🙂 ano, kludne aj osobne, mozete mi napisat, ked budete vediet cca kedy by ste prisli. Dakujem 🤗
Aj mne prosím pošlite adresu 🙂
@janka_mamka jej, to ma tesi 🙂 ano, kludne aj osobne, mozete mi napisat, ked budete vediet cca kedy by ste prisli. Dakujem 🤗
@anavixy Super , sme z Vrábeľ tak keď budeme mať cestu do Levíc napíšem a donesieme osobne. Snáď to bude aktuálne stále 🥰🥰🥰 touto cestou pozdravujem úžasnú sestričku, ktorej meno neviem 😅🤣😅 bez nej by som to nezvládla. Úžasná podpora a prístup a vašu porodnicu chválim všade 😇🥰

@anavixy môžem 😃 napíš prosím adresu presne kam.