icon

Hľadám spoľahlivého gynekológa v Leviciach!

meduzzzka
3. mar 2024

Ahojte dievčatá, už neviem kam sa mám obrátiť, pred asi rokom a pol som začala mať problémy s menštruáciou, krvácala som v kuse asi aj 3 týždne do mesiaca, abnormálne ... Každú hodinu na WC. Samozrejme, navštevovala som svoju gynekologičku pravidelne. Skončila som na operácii s cystou a polypom, po operácii som dúfala že problém sa vyrieši, nič sa nevyriešilo, krvácam síce menej intenzívne ale dnes je to už asi tretí týždeň čo krvácanie neprestáva, začína to špinením asi 7 dní a potom menzes nikdy nekončiaci, nemám bolesti žiadne. Ale už som zúfalá s prepáčením s vložkou 3 týždne zo štyroch. Moja gynekologička to rieši norethisteronom, ale to nie je riešenie, navyše sú to hormóny som zlá, podráždená a neskutočne nervózna po nich. Chcem vedieť naozajstnú príčinu mojich problémov. Pri každej otázke je moja doktorka nepríjemná. Mám pocit úplnej hlupane. Pred 3 rokmi po snažení po dlhom čase som si našla 2 čiarky na teste ale následne som špinila, veľké bolesti. Hneď som utekala k mojej doktorke, tá ma vysmiala že či som si objednávala testy z ebay, veď mám normálny menzes a nič sa nedeje, dala mi injekciu na zastavenie ale neprestávalo to. Zas ďalšia návšteva, tam ma absolútne vystrašila že možno rakovina, odber krvi na onkomarker, vysledok negatívny po 3 týždňoch horko-ťažko test na HCG, tak jej jasne ukázalo že tehotná som/bola som ... Ihneď som utekala na kyret ... Teraz toto riešim po operácii, ktorá bola v októbri, už tretí týždeň krvácam a mám panický strach navštíviť iného gynekológia, že zase so mňa urobí hlupaňu ... K mojej starej gynekologičke nechcem ísť, neverím jej ... Poraďte prosím normálneho doktora kde ma vypočujú a nastavia adekvátnu liečbu. Cítim sa ako hypochonder napriek tomu, že viem, že mám skutočný problém. Ďakujem 🙏

jaass
3. mar 2024

@meduzzzka prečo nezmeníš dr?

meduzzzka
autor
3. mar 2024

@jaass ako píšem, pretože sa už bojím k niekomu ísť s mojím problémom, že ma odpinkne, poníži, preto hľadám normálneho lekára v mojom meste.

svetlonos
3. mar 2024

@meduzzzka
ved si vyhliadni sukromnika v okoli a vybavene. Evidentne mas doktorku debilnu. Mala so iste co popisujes. Vies co mi povedala moja uchvatna super dr? Ze to vyriesi antikoncepcia. To bola jej otazka pri kazdej mojej navsteve, i ked som jej jasne x krat povedala, ze jz nechcem. Mesiac v kuse krvacala, krce bolesti, hrôza. A po dalsich rovnakych troch tyzdnoch mi povedala, ze je to normalne a co by za to ine dali mat ms aj dlho. Lebo ved chcem predsa deti, vsak ? 🙈
To bola pre mna konecna. Zufala som isla k liecitelovi. Ok, niekto veri iny nie...
Pan mi povedal, ze mam endometriozu a ine choroby. Dal mi tinktury 2 flasky pollitrove. Hned na druhycden som isla k obvodnej na krv a chcela od nej vysetrenie na choroby, ktore mi povedal. Vsetky dr potvrdila, teda okrem endometriozy.
Tu som chcela potvrdit od gynekologyčky. Skoro ju obrátilo, predsa jej nebudem ja hovotlrit dg!
No, kamarát ma znameho dr, teda som tu endomezriozu mala potvrdenu bleskurychle.
Po tom potvrdeni bola dr este nasranejsia, ze nejaky "sarlatan" z hornej dilnej je schopnejší ako ona.
Po potvrdeni dg (lahsia forma) som pila tu tinkturu a za 2 tyzdne som mala pokoj a nikdy viac sa mi to nevratilo. Netusim co v nej bolo ale pomohlo. Asi tak u mna. Dr som nakoniec zmenila.

bolarazjedna
3. mar 2024

Gynekológa to poradiť neviem, ale ja som mala tiež stále sa zhoršujúce špinenie, teda stále viac dni počas cyklu, na konci som krvacala/spinila 25 dní z 28dnovych cyklov, nepomáhal ani progesteron. Keď sme boli v CAR, doktorka mi povedala, že to môžem mať kvôli endometrióze, že pri tom to býva (tu som mala zistenú uz roky predtým).
Našťastie nejaký zázrakom sa mi popritom podarilo otehotnieť, a keď po pôrode mi nabehla menštruácia, mala som úplne normálnu, 6-7dni trvajúcu, bezbolestnú, bez medzimenštruačného krvacania...

deedol
3. mar 2024

v ba je super gynekologicka, viem odporucit, ak by si bola ochotna prist. ja k nej sice nechodim, ale kamoska mala podobny problem ako ty a vyriesili ho. (nemala vsak ziadne polypy a pod., bola tam skor hormonalna nerovnovaha.)

anavixy
3. mar 2024

Dr. Pahuli, Dr. Devatova, Dr, Francová, Dr. Kopka. Ty chodis k Zuzcakovej, ci ku komu?

natalia912
3. mar 2024

K dr.kopkovi by som ja osobne nešla 🤣 ale tak každý má iné skúsenosti...

meduzzzka
autor
3. mar 2024

@anavixy áno uhádla si presne ku komu chodím, nechcela som uvádzať meno mojej doktorky. Zvažujem Dr. Devátovú ... Ďakujem 🙏

bylinka25
3. mar 2024

@meduzzzka Ku komu chodíš?
Ja mám Dr. Ďurovskú, je veľmi príjemná, ľudská a empatická.

anavixy
3. mar 2024

@meduzzzka vymenit cim skor, nevahaj, Dr. Devatova je velmi mila doktorka, absolutne sa nemusis bat ze ta vysmeje, nikto z tych co som uviedla, s inymi nemam skusenost, z pocutia viem, ze Dr. Durovska je tiez fajn.

matkav21
3. mar 2024

tiez odporúčam dr. Devátovú

caroline_
3. mar 2024

@meduzzzka ja bývam pri LV, a ku gynekologicke chodím do Trenčína, v LV nemám dobrú skúsenosť

anavixy
3. mar 2024

@natalia912 preco? Ak sa teda podelis so skusenostou, ja ho mam za dobreho aj mileho lekara (nie len na zaklade mojej skusenosti), no mozno to prehodnotim a dalej odporucat nebudem 🙊

lucia13022023
Autor odpoveď zmazal
natalia912
3. mar 2024

@anavixy svojou lajdackostou ma skoro zabil🤷 bolo to takmer pred 13 rokmi keď som po pôrode prišla do ambulancie na pohotovosť v 40 horuckach (ostatní lekári sa vyjadrili že to musí byť gynekologicky problém), trikrát mi stlačil brucho,povedal že mi nič nie je a poslal ma preč 🙈 stačilo jedno sono a odber krvi aby zistil že vo mne už doslova hnije placenta a všetok ten sajrajt mám v krvi 🤷 niet doktora na internej pohotovosti ktorý vytelefonoval iného gynekológa tak neviem čo by so mnou bolo ...
Možno sa zmenil, dozrel,vyspel, naučil sa...ale za mňa nie...lebo toto nebolo o Tom že niečo nevedel, ale proste nechcel

anavixy
3. mar 2024

@natalia912 dakujem za odpoved. Suhlasim s tym, ze to bolo o tom nechceni, a to je este asi horsie.. smutne.

dellais
5. mar 2024

@meduzzzka Ján Neubauer

ingush616
5. mar 2024

@meduzzzka Neubaer je výborný lekár, sj Braun ale ten neviem či berie nové pacientky, alebo Filla v Želiezovciach (starší, výborný lekár).

zabka1987
6. mar 2024

Ahoj , pán doktor Batovsky sa tomuto venuje v Nitre na klinike , mala som presne toto iste , on keď mi zákrok spravil mám pokoj odvtedy 🙏 na pohotovosti ma čistili a nič a to som prišla v stave , že som skoro vykrvacala . Inak od pani doktorky ihneď odíď 🙏 mám s ňou tiež svoje skúsenosti a nie len ja . Ja keby ju vidím aj sa poskladam asi 😢

srdiecko222
9. mar 2024

Za mňa Dr Braun

katkaberky_77
29. apr 2024

@meduzzzka ahoj, ja riešim niečo podobné, tiež hľadám normálneho lekára/lekárku. Neodporúčam Dr. Bende

millky
10. feb 2025

@meduzzzka zuzčakova je jedna neschopná osoba, ktorá si nezaslúži ordinovat a ja vobec nechapem, ako môže ešte byt v kurze ona. Ja by som povinne kazdu jednu pacientku od nej dala exportovat k iným lekarom. Ona je "dobra" len k tým, ktore nemaju s nicim problém. Akonáhle je problém, zanedbáva pacientov!!! Mladé, staré- všetky s problémom! Nevie identifikovať sonografy, alebo teda...možno aj vie, ale nepriznáva ich. Mohla by som knihu napísať o nej, čo všetko viem o nej.
Ja som pacientkou dr. Fesenko a túto ženu milujem! Na rukach by som ju nosila. Je to taká rezká žena, vie byť priama ako človek človeku, aj popindá, aj povie úplne zrozumiteľne a hlavne je to veľká odborníčka. Nedám na ňu dopustiť. Je pravda, že nie každému môže byť taký pristup pochuti, pretože ona je ozaj taká pojašená strela, ale úžasná bytosť. Ona narovinu povie ako sa veci majú a nie každému sa to páči. Je uprimná a úžasná. Pomohla aj mne aj mojej mame, a mojej mame tak, že ju viacmenej zachránila. Mancik by nemal len tak hocikoho u seba.
Neviem síce ako si dopadla, a či si našla to práve orechové, ale kdyby neco, vyskúšaj Fesenko.

meduzzzka
autor
11. feb 2025

@millky ahoj, nakoniec som prešla do Vítalu, presne ambulancia o ktorej píšeš. Ja keď som tam išla, bol v ordinácii doktor Mančík, syn pána primára. On ma konečne vyšetril tak ako sa má, odbery a jasné objasnenie môjho stavu. Úprimne po návšteve som bola ako v zlom sne. Absolútne zanedbaná predošlá starostlivosť od pôvodnej už menovanej gynekologičky. Môj problém absolútne nebol v tom, čo ona tvrdila. Podľa nej som mala mať cysty a veľký mióm ktorý mal spôsobovať moje problémy. Na ultrazvuku sa nič nenašlo. Malinký mióm ktorý má zanedbateľnú veľkosť. Problém bol v hormónoch, je tomu asi 7 mesiacov a ja po tom všetkom čo som s ňou zažila mám každý mesiac menštruácie doslova úzkosti lebo sa bojím že sa mi bude opakovať neprestávajúce krvácanie. Ja sa veľmi čudujem že jej ešte nezakázali ordinovať. Najhoršie je že aj moja mama a sestra tam chodia a oni si ju chvália, pretože nikdy nemali žiadny problém resp ak aj majú asi sa to ani nedozvedia. Ja maximálne tiež chválim prístup lekárov z tejto ordinácie a tiež som stavila na istotu že pán primár si svojich lekárov dôkladne vyberá. Inak perlička na záver pri HSK mi bola zistená endometrióza a srdiečková maternica ani a týmto ma "pani doktorka" neoboznámila. Bývam neďaleko jej ambulancie, často chodím okolo, až mi zovrie všetky orgány keď tade idem. Psycho riadne. Ale už dúfam že všetko bude v poriadku, ďakujem za koment 🙏

millky
12. sep 2025
@meduzzzka

@millky ahoj, nakoniec som prešla do Vítalu, presne ambulancia o ktorej píšeš. Ja keď som tam išla, bol v ordinácii doktor Mančík, syn pána primára. On ma konečne vyšetril tak ako sa má, odbery a jasné objasnenie môjho stavu. Úprimne po návšteve som bola ako v zlom sne. Absolútne zanedbaná predošlá starostlivosť od pôvodnej už menovanej gynekologičky. Môj problém absolútne nebol v tom, čo ona tvrdila. Podľa nej som mala mať cysty a veľký mióm ktorý mal spôsobovať moje problémy. Na ultrazvuku sa nič nenašlo. Malinký mióm ktorý má zanedbateľnú veľkosť. Problém bol v hormónoch, je tomu asi 7 mesiacov a ja po tom všetkom čo som s ňou zažila mám každý mesiac menštruácie doslova úzkosti lebo sa bojím že sa mi bude opakovať neprestávajúce krvácanie. Ja sa veľmi čudujem že jej ešte nezakázali ordinovať. Najhoršie je že aj moja mama a sestra tam chodia a oni si ju chvália, pretože nikdy nemali žiadny problém resp ak aj majú asi sa to ani nedozvedia. Ja maximálne tiež chválim prístup lekárov z tejto ordinácie a tiež som stavila na istotu že pán primár si svojich lekárov dôkladne vyberá. Inak perlička na záver pri HSK mi bola zistená endometrióza a srdiečková maternica ani a týmto ma "pani doktorka" neoboznámila. Bývam neďaleko jej ambulancie, často chodím okolo, až mi zovrie všetky orgány keď tade idem. Psycho riadne. Ale už dúfam že všetko bude v poriadku, ďakujem za koment 🙏

@meduzzzka neskutočne ma mrzí, že ste mali takúto skúsenosť 😔 ale...vďakabohu ste našli tých správnych! Mladého Mančíka neuveriteľne chvália ženy, tak snáď mu to vydrží! A Vám všetko dobré želám ❤️