Kedy je otvorený sekretariát na GAV Levice?
Zdravím súrne potrebujem vedieť do kedy je otvorený sekretariát na Gave
Ďakujem
@popalopa chodila som tam, mala som veľmi zlé obdobie, mala som panické ataky a preto som musela chodiť k psychiatričke. Keď som doniesla ospravedlnenku od psychiatričky, pred celou triedou ma učiteľka vysmiala, že nemám mať z čoho úzkosti a že si vymýšľam. A nie som jediná, kvôli tejto učiteľke čo som sa dozvedela od mojej pani doktorky sa tam jedna študentka chcela zabiť. Mala som horšie známky tým pádom, zaobchádzali so mnou ako s plebsom, až na maturity im spadla sánka keď som to dala na 1 1 1 2 …. Otrasný prístup učiteľov k psychickému zdraviu žiakov, každodenné písomky, nátlak ako keby išlo o život. Keď som videla ako moje spolužiačky plačú lebo dostali trojku z nejakej nepodstatnej písomky, tak som tomu vôbec nerozumela. Asi 2 roky potom tam dali školského psychológa. Snáď tam tá učiteľka už nie je, ja mám z gavu traumu na celý život a dosmrti budem vyčítať mojim rodičom že ma tam donútili ísť aj keď som plakala že nechcem. Každý deň som to tam nenávidela, všetci sa tvárili akože sú niečo viac ako ja. Nehovoriac o tých absurdných nariadení - keď niekoho načapali že sa hrá s telefónom počas hodiny, na základe školského poriadku ktorý sme samozrejme dobrovoľne donútene museli podpísať, nám boli “ oprávení “ vziať telefón na 24 hodín. Samozrejme ja som bola trocha rebelka, ale mali sme v piatok zastupovanú hodinu, tak som si písala s maminou, nič vážne. Učiteľka mi doslova šklbala telefón z ruky, že veď mi ho vrátia v pondelok. Našťastie moja teta je advokátka tak tá im veľmi rýchlo prišla vysvetliť, že ten telefón nie je ani môj a zákon má nadradenosť nad školský poriadok. Mala som 16, a teda ten telefón ktorý mi kúpili rodičia patril mojim rodičom, a oni nesmeli zadržať majetok mojich rodičov na vyše 72hodín bez zákonného dôvodu. Takže som telefón odovzdala do rúk mojej mamine ktorá prišla tiež do školy, a pomyslela som si že snáď si uvedomia že nemôžu všetko. Dostala som trojku zo správania. Ak chcete vášmu dieťaťu to najlepšie, na Slovensku je kopa iných lepších gymnázií. Moja lekárka stále hovorí že z GAVu jej chodí mnoho študentov rovnako zdeptaných, ako som bola ja, a to je už 7 rokov dozadu čo som skončila. 4 najhoršie roky v mojom živote.
Chodila som na GAV a mam dobre spomienky. Bola to skvelá priprava na výšku. Nemávali sme riaditelske volna ked bol jarmok a ucenia bolo fakt vela, ale nelutujem a urcite by som isla zas, aj ked je to uz par rokov.

Ak tam plánujete dať svoje dieťa iba jedna rada - nerobte to.