Liečiteľka v okrese Levice: Hľadanie pomoci pri ekzémoch
Ahojte,
dlhé roky bojujem s ekzémami a po XY návštevách Dr.je žiaľ výsledok veľmi slabý. Rozhodla som sa teda, že by som vyskúšala ešte niečo iné. Počula som o Zuzane Tóthovej so Zbojníkov ale len veľmi stroho, takže ani neviem na čo sa ona zameriava, či aj na takúto problematiku. Ak by ste vedeli o niekom v okolí Lv , poprípade mali aj nejakú skúsenosť kto by mi pomohol ( nejaká liečiteľka, bylinkárka ) bola by som velmi vďačná .
Prajem pekný nedeľný večer 🙃.
@mimuska328 Ďakujem. Veľmi rozmýšľam že by som k nej zašla. Takže ona určí aj diagnózu? Ak sa smiem spýtať v akej cenovej kat.sa pohybujú tie bylinky? Aby som vedela koľko peňazí si k nej mam pripraviť 🤣. Vďaka ešte raz .
Áno. Ja som bola tiez s kožným problémom určila zápal čriev a ešte niečo podľa toho prútika. Bolo to pred 3 rokmi ale aj kamoška bola nedávno u nej a platila do 50€ myslím za tie tinktúry. A my sme tiež do 50€ asi s mužom platili. Ale ja som to potom už vzdala lebo sme išli lietadlom na dovolenku tak som to prestala brat
@mimuska328 prosím ta ked si jej zavolala a chcela si sa objednať za aký čas ti dala termín? Ako dlho si musela čakať? Je možné sa tam vôbec dostať čo najskôr? Vďaka.
Myslím že v priebehu týždňa som mala termín. Kamoška tak isto do týždňa
@mimuska328 Ďakujem ti veľmi pekne. Tak už sa len objednať 🙃. Budem zvedavá či mi vôbec pomôže 😬.
Poznám jednu pani ktorej "zablokovala" rakovinu. Len rátam že ti dá diétu žiadne šunky, salámy, kuracie mäso a podobne jedla kde je chémia
@mimuska328 Ďakujem za info. Si zlatá .. tak už sa budem snažiť dodržiavať to čo povie najlepšie ako sa bude dat. Ja už popravde trochu aj strácam nádej..cca 7 rokov mám ekzémy ktoré nemiznú..kožnej chodím. Každý deň ekzémy pravidelne natieram mastami od nej, kortikoidy maste, lieky, ešte aj lieky na alergiu a výsledok teda minimálny..zato som sa rozhodla , že vyskúšam ešte túto poslednú možnosť a už potom neviem. Proste nejako nič nezaberá alebo po tých svinstvách je voľačo máličko lepšie. Už som skutočne zúfalá 😔. Bola som aj na všelijakých testoch a príčina sa nezistila, čo je spúšťačom ekzému. Tak keď by to ona zistila , tak možno aj to by mi len pomohlo.
Ja tiež mam teraz ako tehotná takú koznu vyrazku na ruke a bola som u kožnej dala mi zarobenu masticku co mi ešte viac zhoršilo tak si na to dávam propolis. Keď je človek zúfalý už fakt skúša všetko hlavne nech to pomôže. Držím palce 🙏
Ahoj. Len teraz som našla príspevok. Neviem či si bola u p. Tóthovej. My sme k p. Liečiteľke chodili s dcérkou asi pred 7. rokmi.Tiež má atopický ekzém. Užívala tinktúry ktoré jej prečistili telo zvnútra a odvtedy sme mali s ekzémom pokoj.

Bola som u nej zameriava sa celkovo na cele telo. Prejde popred teba takým drotikom a urči "diagnozu" a dá ti konkrétne tinktúry. Platíš u nej len za tie bylinky