Máte skúsenosti s Mediklinik v Leviciach?
Ma niekto skusenosti na tejto klinike?
Dakujem za odpoved
@sisska96 potrebujem so synom riesit urologa. Neviem ako to je v nimocnici ci tam mozem s nim byt a podla toho sa zariadim.
Bola si v Leviciach?
@sisska96 ideme na vysetrenie do nemocnice. Uvidim co povedia.
Áno, ale iba raz na sono Ale bolo to 30 eur. Ale poznam viacerých kto tam chodia a chvália
Tuším tam každí je sukromník s tým že všetko platíš, ale tak majú iný prístup ako v štátnej nemocnici
@sisska96 ved prave, ze to jednanie je uplne ine v sukromnych ambulanciach a poloklinikach
@marika0306 áno boli sme 7.1. Ale na ORL a super prístup 🙂
Úžasná klinika, ja som tam bola operovaná. Mala som pri sebe celý čas doprovod, prístup mali úžasný, vybavenie izieb pekné.
Boli sme 2x na ORL s dcérou na jednodňové zákroky. Je to tam dosť drahé ale keby bolo treba išli by sme znovu
@marika0306 Ja som bola min.rok v Medikliniku so synom na urologii na operaciu.A super.Az na to ze to stalo cez 400 eur.
@marika0306 S dietatom na izbe moze byt 1 rodic.My sme mali jednodnovku teda boli sme tam 10h.Na izbach su 2 postele,pre 2 deti a pre rodicov 2 kresla a stol.Spolocna kupelka a wc na izbe+farebna telka a nejake knizky pre deti.Moj ma 12r takze bol na mobile ale s nami bol aj 7r chlapec.
@marika0306 dakujem za vsetky spravy ❤️
Bola som na sono za 30 eur, prístup skvelý. Muž bol na zákrok na urológii, platil cez 300, ale chválil ich a o pár hodín bol doma.

Super, len musíš platiť zákroky