icon

MC Medulienka

nikoleta_mini
13. máj 2020

Dobrý deň,
Chcem sa opýtať či tam niekto bol poprípade tam chodí s dieťaťom pravidelne. Zaujímalo by ma ako to tam chodí, či je obmedzený počet detí, či je to vhodné aj pre dieťa nad 1 rok, ako ste spokojný s aktivitami, či sa vášmu drobcovi páči. Chodime na Blaboty, ale rada by som s ňou chodila niekam kde sa aj niečo tvorí, maluje, kreslí alebo cvičí. Je veľmi aktívna, má rada deti a spoločnosť poprípade si nechám poradiť nad nejakým detským klubom v Leviciach. Ďakujem

nika143
13. máj 2020

Chodíme, začali sme chodiť keď malá mala 10 mesiacov, teraz ma 2,5. Zahrá sa a chodili sme aj na krúžok plastelinkovo a spoznavaj svet. Majú aj herničku (izbu plnú hračiek) tam nie je obmedzený počet detí ale na krúžky je obmedzené množstvo. Ale to sa vopred prihlsuje cez fb stránku či prídeš alebo neprídeš na krúžok.

nikoleta_mini
autor
14. máj 2020

@nika143 ďakujem za info

loulou1
14. máj 2020

@nikoleta_mini
Aj my chodíme do Medu, malá bude mať v lete dva roky. Chodili sme na Ťapusky (tancovanie), lebo mala neobsedela pri ničom a veľmi to zbožňovala. Každý deň je nejaká aktivita-kurz, ako píše aj pani nado mnou, treba sa na kurz nahlásiť dopredu, ale ak sa prídete pozrieť ako taký kurz vyzerá nikto ťa nevyženie. Skús stránku Medulienka na FB, tam sú aj rozvrhy a ak niečo nebude jasné Maťka (má na starosti Medulienku) ti ochotne odpovie cez messenger ☺️

nikoleta_mini
autor
14. máj 2020

@loulou1 ďakujem, no rada by som s ňou vyskúšala Medulienku takže určite sa tam prídeme pozrieť a dúfam že ju to zaujme. Tiež je veľmi aktívna tak dúfam že tam nájdeme niečo pre ňu. Idem pozrieť tu FB stránku. Ešte raz ďakujem za každú odpoveď