icon

Najlepší gynekológ - Levice

5. nov 2021

Ahoj dievčatá,môžte mi prosím odporučiť najlepšieho gynekológa, ktorý sa mi bude venovať ohľadne otehotnenia?Ten môj už viac ako rok neurobí absolútne nič a to ani potom, keď som mala v 11tt MA a viac biochem....vraj len skúšať mám a prísť, keď budem tehu.Ďakujem

bebotka
5. nov 2021

Osobnú skúsenosť s ním nemám, ale čo som počula tak najlepší na problém neplodnosti je asi Braun.

anetkas17
5. nov 2021

Neviem z vlastných skúseností ale na takéto odporúčajú Dr. Brauna a primára Mančíka 🙂

floren
5. nov 2021

z vlastnej skúsenosti ti odporúčam Brauna

sankysa1
5. nov 2021

Braun

bajka0112
5. nov 2021

Ja som sa objednala po 2ma na vlastnu past do nr na hematologiu (unilabs), endokrinologiu, reproimunologiu a boli sme aj v gyncare nr, kde mi urobili hormonalny profil a muzovi spermiogram... a uz som v 6m tehotenstva 😊

bolarazjedna
6. nov 2021

Keď viac ako rok sa vám nedarí, treba ísť do centra asistovanej reprodukcie. Obyčajný gynekológ ti nevie spraviť také komplexné vyšetrenia (ale základ ako hormonálny profil, odbery na sexuálne prenosné ochorenia, ktorých jediným prejavom môže byť neplodnosť, ako chlamýdie, mykoplazmy, ureaplazmy, to môže spraviť).
Šup-šup do centra, nestrácajte čas, mne sa podarilo objednať o 2,5mesiaca neskôr.

gabrielita3
6. nov 2021

Dr Braun vdaka nemu mam 2 zdrave deti a tretie na ceste

megyi1711
8. nov 2021

Odporúčam doktorku Devatovu, mladá, vtipná doktorka, vzdy vsetko pekne vysvetli, povie co ide robit prečo a tak, ja som velmi spokojná. PRedtým pracovala v nemocnici ako doktorka pri pôrodoch, teraz prevzala po jej mamine gynekol. ambulanciu takze sa naozaj vyzná.