Pôrodnica Levice - skúsenosti
Zdravím. Máte nejaké? Aj s konkrétnymi lekarmi?
Za mňa super doktorka Pahuli, taktiež aj Braun
@helus888 dva týždne do zadu som rodila sekciou, mala som zazmluvneneho doktora Mančíka a veru nemám sa na čo sťažovať, všetko bolo top, prístup a správanie lekára aj sestričiek od samotného zákroku vrátane šestonedelia. Bola to moja druhá sekcia a aj pri prvej som si zazmluvnila doktora Mančíka a urobila by som tak znova.
Akurát keď som rodila neboli dovolené návštevy vôbec nikomu, bábätká sa mohli cez okienko ukázať otcom a to je všetko, ak je nejaká pacientka pozitívna automaticky ide na nadštandardnú izbu (neplatí ju).
@nikoleta_mini smiem sa spýtať, či bolo možné aby vám niekto doniesol veci z domu? Bol potrebný aj vlastný príbor, hrnček a tanier? Ďakujem za odpoveď
@mariam11 pohár mi tam dali, ale mala som svoj, príbor tiež nosili, ale aj ten som mala pre istotu. Boli treba všetky hygienické potreby od toaletného papieru po inkontinenčné podložky.
Veci sa mohli nosiť s tým nebol problém.
@nikoleta_mini ďakujem 🙂
@helus888 v januari som tam rodila sekciou, 3 porod tam a vzdy spokojna, dr pahuli je super, braun je moj gynekolog vdaka nemu mam 3 deti ale inak spokojna som bola aj na sestonedeli, navstevy tiez len cez okienko ale msla som nadstandard tam mohol ist moj manzel ale musel byt ockovany
@nikoleta_mini prosim ta , a babatko pozitivnej nosili aspon na kojenie?
@selen395 nie, mne malú prvý krát doniesli na 3 deň, aj to poobede po asi 6tich telefonatoch lebo mi ju veľmi nechceli doniesť, odôvodnili mi to tak že keď dajú dieťa pozitívnej maminke tak už sa nesmie vrátiť na detské oddelenie aby nenakazilo ostatné deti, aj dovtedy bola malá uložená v inkubátore aby nebola v kontakte s ostatnými deťmi a pristupovali k nej ako k pozitívnej, spravili jej PCR ten bol negatívny ale podľa mňa úplne zbytočný a keby sa má bolí opýtali tak nevidím dôvod ho spraviť, pretože výsledok prišiel v deň keď mi ju doniesli a tým pádom k nej zase pristupovali akoby bola pozitívna. Mne PCR spravili tiež, lenže výsledok sa stratil takže to bolo tiež zbytočne...
@nikoleta_mini a isla si s tym ze si mala uz doma pozitivny test? Alebo tam sa ukazalo ze si pozitivna?
@selen395 išla som s tým ze som pozitívna, informovala som o tom Mančíka, a on mi potom zavolal že ako budeme postupovať.

Je aj skupina Levická pôrodnica tam sa všetko dozvieš.Ja mám dobré skúsenosti z dr. Bátovským a z druhým ktorému som meno zabudla sú fajn,aj pani doktorky 🙂 Držím Vám palce aby ste mali len pozitívnu skúsesnoť