icon

Skúsenosti rodičov s 4. ZŠ Levice

monca_24
8. apr 2025

Ahojte 🙂
Mám doma budúcu prváčku a boli sme sa pozrieť na DOD na 4. základnej škole. Veľmi sa nám škola páčila a rada by som si prečítala skúsenosti nejakých rodičov, ktorých detičky tam chodia.

Aký máte názor na školu? Je možný výber pani učiteľky (jedna pani sa ma pýtala ku akej sa hlásime)? Aké sú pre prvákov krúžky? Ako funguje družina? Je v škole chutná strava? Ako prebieha zápis?

Vďaka za vaše odpovede a dojmy 😊

klaudiinekko
22. máj 2025

Ja som mala tu česť chodiť do tejto školy. Bola to športová trieda, co sa týka prístupu a to co ponúkala škola je super. Mali sme v týždni plávanie alebo hokej. Jedlo sa v škole dalo jest. No ja som sa tam prvý krát stretla sikanou a padla do depresie... Mojim spolužiakom vadilo, ze nemám značkové veci, ze nemám kvalitný peračník. Veľmi ma to trápilo. Potom sme museli zmeniť školu. Nikto by sa s týmto nemal stretnúť, ale verím ze to bola chyba deti a ich presvedčenia, ze sú rozmaznané a hnusne. Veľmi škaredé slová mi povedali... Nemala som každý deň desiatu a preto som sa mala za*bit. Ale tie deti sú taktiež dospelé... Prešlo 12 rokov odvtedy.

monca_24
autor
23. máj 2025
@klaudiinekko

Ja som mala tu česť chodiť do tejto školy. Bola to športová trieda, co sa týka prístupu a to co ponúkala škola je super. Mali sme v týždni plávanie alebo hokej. Jedlo sa v škole dalo jest. No ja som sa tam prvý krát stretla sikanou a padla do depresie... Mojim spolužiakom vadilo, ze nemám značkové veci, ze nemám kvalitný peračník. Veľmi ma to trápilo. Potom sme museli zmeniť školu. Nikto by sa s týmto nemal stretnúť, ale verím ze to bola chyba deti a ich presvedčenia, ze sú rozmaznané a hnusne. Veľmi škaredé slová mi povedali... Nemala som každý deň desiatu a preto som sa mala za*bit. Ale tie deti sú taktiež dospelé... Prešlo 12 rokov odvtedy.

@klaudiinekko áno, to bude skôr o kolektíve ako o škole. Všade sa nájdu žiaľ deti s takoi výchovou. Moja sestra tak menila tiež školu. Je mi to ľúto 😔