Skúsenosti s návštevou Sun Medical Centrum Levice?
Dobrý deň, nenavštívil niekto v leviciach Sun Medical Centrum? Na internete som našla rôzne odpovede.
@veronika342948 dobrý deň , máte nejaké skúsenosti ? Mamina akurát na to chce ísť
@katik22 dobry večer, bohužiaľ nemám žiadne skúsenosti s tým.
@veronika342948 tak ja tu potom
Napíšem ;) keď bude mat mamina po… ja osobne tomu neverím , ale ona to chce skúsiť
@katik22 Oki, ďakujem.
@veronika342948 tak ja tu potom
Napíšem ;) keď bude mat mamina po… ja osobne tomu neverím , ale ona to chce skúsiť
@katik22 dobrý deň, ako nakoniec dopadla Vaša mama? Bola to vyskúšať? Môj otec tiež rozmýšľa, že by tam vzal mamu. Ale ja neviem, či tomu veriť, že to pomôže.
Ďakujem.
@katik22 dobrý deň, ako nakoniec dopadla Vaša mama? Bola to vyskúšať? Môj otec tiež rozmýšľa, že by tam vzal mamu. Ale ja neviem, či tomu veriť, že to pomôže.
Ďakujem.
@pajka83 dobrý deň, bola na tom aj mamina aj Starka … nepomohlo to ani jednej , mamine by som povedala, že sa dokonca prihorsilo trošku .. a obe prišli o cca 1000e .. neviem, čo si o tom myslieť no .. doklad o platbe ani jedna nedostala .. ešte im pani navrhla , že keď nepotrebujú doklad , danú im 1, či 2 procedúry grátis … zvláštne , nie ? 😀
@pajka83 dobrý deň, bola na tom aj mamina aj Starka … nepomohlo to ani jednej , mamine by som povedala, že sa dokonca prihorsilo trošku .. a obe prišli o cca 1000e .. neviem, čo si o tom myslieť no .. doklad o platbe ani jedna nedostala .. ešte im pani navrhla , že keď nepotrebujú doklad , danú im 1, či 2 procedúry grátis … zvláštne , nie ? 😀
@katik22 ďakujem za skúsenosť
@katik22 veľmi pekne ďakujem za info. My sme sa už s ocom o tom bavili, ze to bude nejaký podvod (nejaké veci sa mi tam nezdali). A teraz ste mi to ešte aj potvrdila. Dobre vedieť. A ze nedali doklad, tak to hovorí samo o sebe.
Ja som tam bol s oboma rodičmi a obidvom to pomohlo - aj na kolená a aj na bedrové kĺby, takže nemuseli ísť na výmenu kĺbu. Rozprával som sa s pacientami, ktorí tam tiež boli a každý si to chválil. Samozrejme je dôležité, v akom stave tam pacient príde. A to, že nedávajú doklad nie je pravda. Dostali sme blok a aj dve terapie zadarmo.
@veronika342948 dobrý deň , máte nejaké skúsenosti ? Mamina akurát na to chce ísť
@katik22 my sme už vyskúšali všetko možné na boľavé kĺby, ale pomohli nám iba v Leviciach. Neviem prečo tu niekto ohovára niečo, čo ani neskúsil. My sme boli veľmi spokojní aj s lekármi a aj s výsledkom terapie
@katik22 my sme už vyskúšali všetko možné na boľavé kĺby, ale pomohli nám iba v Leviciach. Neviem prečo tu niekto ohovára niečo, čo ani neskúsil. My sme boli veľmi spokojní aj s lekármi a aj s výsledkom terapie
@jojol však v poriadku, nikto vám to neberie a teším sa s vami, že vám pomohli … prajem veľa zdravia ..

@veronika342948 ja som nenašla žiadne 🙂, recenzie na ich stránke nerátam, ako pán Jozef ...., pani Anna,...