icon

Skúsenosti s návštevou Sun Medical Centrum Levice?

veronika342948
1. sep 2024

Dobrý deň, nenavštívil niekto v leviciach Sun Medical Centrum? Na internete som našla rôzne odpovede.

laskonka80
7. sep 2024

@veronika342948 ja som nenašla žiadne 🙂, recenzie na ich stránke nerátam, ako pán Jozef ...., pani Anna,...

katik22
21. jan 2025

@veronika342948 dobrý deň , máte nejaké skúsenosti ? Mamina akurát na to chce ísť

veronika342948
autor
21. jan 2025

@katik22 dobry večer, bohužiaľ nemám žiadne skúsenosti s tým.

katik22
21. jan 2025

@veronika342948 tak ja tu potom
Napíšem ;) keď bude mat mamina po… ja osobne tomu neverím , ale ona to chce skúsiť

veronika342948
autor
22. jan 2025

@katik22 Oki, ďakujem.

pajka83
16. aug 2025
@katik22

@veronika342948 tak ja tu potom
Napíšem ;) keď bude mat mamina po… ja osobne tomu neverím , ale ona to chce skúsiť

@katik22 dobrý deň, ako nakoniec dopadla Vaša mama? Bola to vyskúšať? Môj otec tiež rozmýšľa, že by tam vzal mamu. Ale ja neviem, či tomu veriť, že to pomôže.
Ďakujem.

katik22
19. aug 2025
@pajka83

@katik22 dobrý deň, ako nakoniec dopadla Vaša mama? Bola to vyskúšať? Môj otec tiež rozmýšľa, že by tam vzal mamu. Ale ja neviem, či tomu veriť, že to pomôže.
Ďakujem.

@pajka83 dobrý deň, bola na tom aj mamina aj Starka … nepomohlo to ani jednej , mamine by som povedala, že sa dokonca prihorsilo trošku .. a obe prišli o cca 1000e .. neviem, čo si o tom myslieť no .. doklad o platbe ani jedna nedostala .. ešte im pani navrhla , že keď nepotrebujú doklad , danú im 1, či 2 procedúry grátis … zvláštne , nie ? 😀

laskonka80
20. aug 2025
@katik22

@pajka83 dobrý deň, bola na tom aj mamina aj Starka … nepomohlo to ani jednej , mamine by som povedala, že sa dokonca prihorsilo trošku .. a obe prišli o cca 1000e .. neviem, čo si o tom myslieť no .. doklad o platbe ani jedna nedostala .. ešte im pani navrhla , že keď nepotrebujú doklad , danú im 1, či 2 procedúry grátis … zvláštne , nie ? 😀

@katik22 ďakujem za skúsenosť

pajka83
20. aug 2025
@katik22

@katik22 veľmi pekne ďakujem za info. My sme sa už s ocom o tom bavili, ze to bude nejaký podvod (nejaké veci sa mi tam nezdali). A teraz ste mi to ešte aj potvrdila. Dobre vedieť. A ze nedali doklad, tak to hovorí samo o sebe.

jojol
6. okt 2025

Ja som tam bol s oboma rodičmi a obidvom to pomohlo - aj na kolená a aj na bedrové kĺby, takže nemuseli ísť na výmenu kĺbu. Rozprával som sa s pacientami, ktorí tam tiež boli a každý si to chválil. Samozrejme je dôležité, v akom stave tam pacient príde. A to, že nedávajú doklad nie je pravda. Dostali sme blok a aj dve terapie zadarmo.

jojol
6. okt 2025
@katik22

@veronika342948 dobrý deň , máte nejaké skúsenosti ? Mamina akurát na to chce ísť

@katik22 my sme už vyskúšali všetko možné na boľavé kĺby, ale pomohli nám iba v Leviciach. Neviem prečo tu niekto ohovára niečo, čo ani neskúsil. My sme boli veľmi spokojní aj s lekármi a aj s výsledkom terapie

katik22
7. okt 2025
@jojol

@katik22 my sme už vyskúšali všetko možné na boľavé kĺby, ale pomohli nám iba v Leviciach. Neviem prečo tu niekto ohovára niečo, čo ani neskúsil. My sme boli veľmi spokojní aj s lekármi a aj s výsledkom terapie

@jojol však v poriadku, nikto vám to neberie a teším sa s vami, že vám pomohli … prajem veľa zdravia ..