Spojme sa a pokosme okolie v Leviciach
Ahojte, čo tak spojiť sily a pokúsiť si okolie? Máme deti, aj psíkov. Spojiť sa a nečakať?
@madeincssr píšem kvôli niektorým ktorý by mohli povedať ze som je***** a hovadiny ale naozaj sa v tej tráve nedá... minule mi skoro dieťa padlo do tej trávy keď si bežalo po loptu 🙄
A okolie - Zd.Nejedlého
A ešte kto ma menšieho psíka no bala by som sa tiež.
@timilv super a všetko v poriadku od mesta ? Nič nebolo že nemôžete si ako vy chcete? 🫣
Na nazor mesta (ak kosenie zanedbava) by som sa vybodol. Skor podumat, ako sa zbavit pokosenej travy. Ak sa necha na mieste, nie je to bohvieco, najma ked bola extremne vysoka. Bude jej vela a nie vsetky mesta maju porozmiestnovane kontajnery na zahradny odpad. Dalsia moznost je odvoz na mestske kompostovisko, ale to uz asi treba privesny vozik za auto. Dalsia moznost je nechat ususit a niekto kto potrebuje seno, aby si pohrabal a odviezol.
@timilv bohužiaľ ani my niesme ani suseda tak akože fakt takto sa to nedá 🙄 len čakať a dúfať že či nestrati toho psa alebo dieťa nenachyta niečo náhodou 🫣 psa ešte viem dat na vodítko ale také malé satanča asi ťažko 🤣🤣
Tak nakoniec ak nepokosia do termínu aj tu u nás navôkol tak budeme si sami (sused/ka pokosí aj nám 😊)

Pekna iniciativa 👏, len asi treba napisat presnejsiu lokalitu (asi nebudete kosit cele Levice). A naviac pises anonymne no.