Ulice v Leviciach so špajzou vedľa kuchyne
Ktoré ulice v Levice - širšie centrum - majú špajzu vedľa kuchyne?
Viem, že byty na ulici M.R.Stefanika či Saratovská ulica ho poväčšinou majú ...chcela by som poznať viac takých ulíc, kde je špajza samozrejmosťou, keďže si hľadáme nové väčšie bývanie.
Ďakujem!
aj A.Sládkoviča
Ďakujem vám ...čo viem, tak byty na Kpt. Nálepku tie oproti bývalej Jersey špajzu, žiaľ, nemajú ...človek by čakal, že takú samozrejmosť ma každý byt a nie je to zďaleka tak
Na druhej strane kp. Nálepku neparne čísla maju kumbal aj špajz
@markusrasford wau, to je sila, ďakujem pekne za info 🙂👍 kiežby sme tam niečo pekné ideálne na 1.posch našli 🙏
Kpt, Nálepku 10 - 32 majú pri kuchyni komoru väčšiu ako novšie činžiaky s nepárnymi číslami - 5 - 47
@patka06 ďakujem super 👍
@patka06 komoru hej ale kuchyňa ja mala aj izby sú dosť po menšie oproti druhej strane. Osobne si myslím že to sú asi najlepšie byty ktoré boli postavené za komančov
@markusrasford V podstate máš pravdu - sú to najlepšie byty v dobrej lokalite
poznám tie byty - kuchyňa cca rovnaká - rozdiel je v umiestnení linky
Izby podľa toho aký byt, tzv. malý 3 izbák má izby menšie ako v párnych číslach /tam je jedna cca 3,5 x3 m/
Môžete mi to niekto ešte trošku zosumarizovať? Keď by sme chceli väčší trojizbak so spajzou, balkónom a výťahom ..ďakujem ♥️
To čo poznám ja:
3 izbák nad 80m2 - Kpt. Nálepku 5-13, Kyjevská celá, R1 Zd. Nejedlého -
Ak pozrieš zvonka na činžiak a nad vchodom sú úzke 2 okná - je tam väčšia komora ale byty menšie /2 izby cca 3,5x3 + 1 izba 3,5 x 6/ napr. Ku Bratke 2-16 , kpt, Nálepku 19 -27. 37 - 47
Kp. Nálepku neparne ale aj Kyjevska Perecka na Saratovskej neviem aké sú rozlohou.
Ďakujem vám veľmi pekne 👍🙂 budeme hľadať
kpt. Nálepku nepárne sú rozlohou rôzne 2 druhy cca 80+ do 70 m2
Kyjevská len 80+
Saratovská tuším všetky do 70 m2
R1 tiež všetky 80+ m2
Pradiarska určite 🙂

Kpt. Nálepku, Kyjevská, Ku Bratke, R1 - Zd.Nejedlého