icon

Zazmluvnenie gynekológa v Leviciach - za a proti

laguna2017
6. sep 2021

Ahojte žienky, teraz v septembri mám termín pôrodu a stále sa neviem rozhodnúť, či zazmluvnit gynekológa pri pôrode? Konkrétne ide o Dr.Brauna. Hovorí sa, že v LV sú všetci lekári dobrý. Akú máte skúsenosť?

domiklik
6. sep 2021

@laguna2017 ja som rodila v lv v júli, zazmluvneneho doktora som mala, i keď iného, a bola som spokojná...

martina1201
6. sep 2021

@laguna2017 ahoj, ak sa má niečo pokaslat pokasle sa pri zazmluvneni aj pri nezazmluvneni. Osobná skúsenosť so zazmluvnenim nie je u mňa, len z počutia viem že niektorí zvyknú vyvolávať pôrod v čase kedy majú službu. Tiež poznám prípady keď bol lekár zazmluvneny ale pôrod sa pod jeho vedením nepodaril a dieťatko sa narodilo postihnuté z nedostatku kyslíka. Pri braunovi som rodila 20 rokov dozadu. Ostala mi pri pôrode v maternici časť placenty a museli robiť docistovanie v deň keď ma mali pustiť domov takže som ostala dlhšie v nemocnici.... Ale zazmluvneneho som ho nemala. Tým netvrdím že je zlý lekár. Len že štát sa môže čokoľvek. Mňa na zazmluvnenim odrádzala vždy tá cena, lebo zazmluvnenie neznamená, že sa pôrod vydarí bez komplikácií a prebehne podľa predstáv rodičky..... Dieťa sa narodí či si lekára matka zazmluvni či nie......

janka_266
6. sep 2021

@laguna2017 ja som rodila vo februári, nemala som zazmluvnenie doktora, bola tam mladá doktorka(meno mi nejak vypadlo) a všetko bolo Ok, aj tak je to všetko o sestrickach, doktorka tam bola dokopy tak 30 min, možno hodinu. Ale ak si myslite, že Vám to pomôže, tak si ho zazmluvnite, ide o to, aby ste z toho mali vy dobrý pocit

anetkas17
6. sep 2021

@laguna2017 za mňa to vôbec nie je potrebne.. V Leviciach sú veľmi dobrí doktori 🙂 aj keď môj gynekológ je super aj tak som si ho nezazmluvnovala... Rodila som 2x,prvykrat ma odrodila Dr.Pahuli a teraz v decembri mladučká, zlatá pani doktorka Tóthová.. Pri oboch spokojnosť ale ako to tu už bolo písané, najväčšou oporou sú tam najmä sestričky, ktoré sa o vás starajú pred samotným tlačením a po pôrode 🙂

veronika946
7. sep 2021

@laguna2017 Presne tak, najdôležitejšie sú asistentky, dajú sa myslím zazmluvniť aj PA, určite pani Gondová a asi aj Spiszjaková. Obe skvelé, skúsené, nápomocné… ak chcete rodiť nejako tak viac v pohode a ústretovo tak Dr. Pahuli (v zmysle netreba nastrihnúť všetko čo leží na “koze”), Dr. Kopka tiež skvelý pohodový, ale samotné tlačenie je proste len a len na vás, môže pri vás stáť aj prvý posledný… po medicínskom hľadisku už sú všetci vytrénovaní, aj tí “najmladší” 🙂

laguna2017
autor
7. sep 2021

@veronika946 to som ani nevedela, že aj pôrodné asistentky sa dajú zazmluvnit? Dr. Pahuli tam stále pracuje? pred 4 rokmi ma operovala, tak som vedela, že už nepracuje v LV. A viete prosím, kto z lekárov tam ešte ostal? Že sa to dosť pomenulo.

veronika946
8. sep 2021

@laguna2017 Eva Pahuli áno (je zástupkyňou primára), Kamil Pahuli nie 🙂 je tam ešte Dr. Braun, Maťo, Kopka, Francová, Fesenko a Csonka. Tí “starší” už poodchádzali len do ambulancií…

laguna2017
autor
10. sep 2021

@veronika946 nakoniec som mala Dr.Fesenko a PA Batovsku bola úžasná, nápomocná 🙏

aduska1618
12. sep 2021

@laguna2017 v máji som rodila u Dr. Brauna a
Dr. Csonku cisárskym rezom a som plne spokojná 😊 zazmluvených som ich ale nemala

jekaterinabs
14. sep 2021

@veronika946
Dr. Bátovský tiež odišiel?

laguna2017
autor
15. sep 2021

@jekaterinabs dr. Batovsky. tam ostal

jekaterinabs
15. sep 2021

@laguna2017
Ďakujem 🌷

veronika946
15. sep 2021

@jekaterinabs na toho som len zabudla 😄🙈

hipuska
18. sep 2021

Mne povedali (pred 5 rokmi) že lekári nemajú radi zamzmluvnenie. Lebo že väčšina prachov ide nemocnici a oni dostanú "omrvinku". A musia byť kvôli tomu v pohotovosti 24 hodin. Preto sa to možno snažia odhaliť v službe

domiklik
18. sep 2021

@hipuska práveže to majú veľmi radi, i keď o nejakom zazmluvnenie v pravom slova zmysle nemôže byť reč samozrejme... Väčšinou, keď sa s niekym dohodneš, tak ti povie kedy máš prísť aj s vecami a snaží sa ta odrodit cez týždeň v službe 😉 ležala som tam 2 týždne tento rok, coto som spozorovala 😃