icon

Máte skúsenosti s Topsmile v Levoči?

juliett1711
4. jan 2025

Dobry den, ma niekto skusenost s Topsmile v Levoči? Napiste mi receniu na nich.

anonym_f99803
21. feb 2026

Ak mas problem s 1 alebo 2 zubammi, ok. Ale ak mas plno vyplni v ustach alebo chybajuce zuby, neodporucam. Budu ti chciet vymenit kazdu jednu plombu, samozrejme funkcne plomby, ktore by normalny zubar nevymienal, uz len z dovodu, ze pri kazdom plombovaní dochadza k strate zubu, ktory sa musi znova obrusit. Robi tam ukrajinsky doktor. Ceny masaker. Na stranke pisu ze maju zmluvy s poistovnami. Prides tam a zrazu ziadne zmluvy nie su a vsetko treba platit v plnej cene.

hel7777
22. apr 2026

Ja som spokojná nebola už by som tam nešla nič robiť, mala som problémy ktoré stále riešim, robený implantát a trhanie 8ciek. Veľmi drahé. Na konzultácii sa nepovedalo polka z toho ako sa bude zákrok robiť. Inak by som šla inde. Majú predražene veci v porovnávaní s inými klinikami. Ten dr openko pýtal odomna vyše 400€ za trhanie 8 lebo bola “komplikovaná” aj keď majú na stránke cenu 210€ robil mi implantát v predu a takým spôsobom že som netušila že budem mat rozrezané v predu ďasno. Dočasný zub lepený tak, že mi zacalo riednut z ďasná v okoli lebo tam bolo toľko materiálu vzadu zápal aj ďalej. Volala som dohodnúť termín že ho dám dole lebo mám obavy ako to bude vyzerať, nevie sa ozvať spat ako sme sa dohodli na termin. Nedali mi ani normálne bločky keď sa platili tisíce €….