3D ultrazvuk v Liptovskom Mikuláši
Ahojte, prosím vás kde v Mikuláši spravia 3D ultrazvuk a za akú cenu? Doktor Luníček má 15€ za fotku a chcela by som vedieť či niektorá z vás nevie o niekom inom a za akú cenu spraví 3D fotku. Ďakujem za odpovede🙂
Ahojte bol niekto na 3d v gynscreen ? Kolko sa do predu objednava a kolko plati? Popripade na co sa pytat?
Ahojte baby, na Tom prvotrimestralnom skríningu nahrajú aj video aj fotky plus aj foto vytlačia ? A je to všetko v cene alebo sa dopláca ?
@deanka123 sestricka aj doktorka su velmi mile. Zobrala som aj otecka, mal zazitok, kedze ku svojej gynekologicke doprovod nemame povoleny. Tam s tym problem nemaju. Pridete dnu, mna poprosili, aby som sa zobula. Nosim si aj papuce, co som uz zvyknuta od mojej gynekologicky 🙂ostavate normalne oblecena. Lahnete si na chrbat a bude robit sono. Vsetko vam pekne povysvetluje, poukazuje, mozno odhali aj pohlavie🙂nam povedala az v 2. trimestri. Drzim palce nech vsetko dobre dopadne 🍀

@luciakstv ja som bola na utz v rk , chodi tam nejaka pabi dr.z BA .... Robi podobny utz akoGrochal , za utz , fotky + video sme platili 50? 70? Neviem .. Inak v LM mi ho urobil aj dr. Za 10€ sa mi zda ,ale ked sombola na vysetreni.