Ambulancia zubného lekárstva - MUDr. Mohamed Hamam
Pán zubár Mohamed
Ahojte ,prosím Vás má niekto skúsenosť s Pánom zubarom Mohamedom ?Neviete či prijíma nových pacientov ?Cenovo je prijateľný ?Ďakujem
@mima343 Mohamed aký ? Hádam nie je na Slovensku jediný Mohamed zubár, ved to je velmi populárne meno
@leonard1997 na Slovensku možno. V Liptovskom Mikuláši nie.
@mima343 prievidza či litovský mikulas
@leonard1997 na Slovensku možno. V Liptovskom Mikuláši nie.
@adalmba prepáčte zle mi napísalo nadpis,nejde mi to už upraviť ...Mohamed Hamam
@mima343 Mohamed aký ? Hádam nie je na Slovensku jediný Mohamed zubár, ved to je velmi populárne meno
@leonard1997 prepáčte zle mi napísalo nadpis,nejde mi to už upraviť ...Mohamed Hamam
@anonym_e80869 prepáčte zle mi napísalo nadpis,nejde mi to už upraviť ...Mohamed Hamam, Liptovský Mikuláš
Niekedy tam chodila kamarátka ,ona ho odporučila tete ,len chcela vedieť ,že aký ,,je ".
@leonard1997 popularne?Nesranduj tak v Turecku akurat hahah ale som sa pobavila s tym mohamedom.
My chodíme k nemu celá rodina, pred 10.rokmi sa naše cesty spojili, nakoľko naša ulica patrila k nemu. Časom sme sa stali priatelia, nielen v ambulancii ale aj v súkromnom živote. Vrelo ho odporúčam, dcéra chodí k nemu od dva a pol roka, tento rok oslávila trináste narodeniny.
My chodíme k nemu celá rodina, pred 10.rokmi sa naše cesty spojili, nakoľko naša ulica patrila k nemu. Časom sme sa stali priatelia, nielen v ambulancii ale aj v súkromnom živote. Vrelo ho odporúčam, dcéra chodí k nemu od dva a pol roka, tento rok oslávila trináste narodeniny.
@mata1906 super ...aj kamoška ho chválila ,neviete prosím či prijíma nových pacientov .?ďakujem
@mata1906 Dobrý večer,ďakujem ,za odpoveď
.Prosím Vás neviete či prijíma nových pacientov ?Áno ,aj kamarátka ho chválila .Ďakujem