Cena interrupcie v Liptovskom Mikuláši
Ahojte, nevie mi niekto povedať cenu za potrat? Môj gynekológ mi cenu nepovedal keď som sa ho na to už 4 krát pýtala, po potrate idem vymeniť doktora lebo vôbec nie som spokojná, ako náhle počul odomňa o tom že chcem ísť na potrat zmenil ku mne správanie, je nepríjemný… Na stránke Liptovský Mikuláš Nemocnica-Gynekologické oddelenie neni napísaná suma.
Ďakujem som v 10 týždni.
@laura3337 ako si to hľadala? Máš to medzi 300 az 500 eur
@stellarstar
@stellarstar Aj mne toto našlo ale ja potrebujem vedieť sumu od roku 2025 nie od roku 2023 približnú asi.
a to je take tazke ist tam osobne a spytat sa? ved aj tak ta musia objednat predpokladam a uz nemas vela casu
@stellarstar
@stellarstar Aj mne toto našlo ale ja potrebujem vedieť sumu od roku 2025 nie od roku 2023 približnú asi.
@laura3337 tak tam zavolaj a opýtaj sa
@laura3337 este si to rozmysli aby si to nelutovala, nikdy to nevratis spat. Kontaktuj poradnu Akexis este mas cas.
Tak vypytaj od sploditeka 500€ a ze vydavok mu donesies, ked sa das dokopy.
Čisto ma to iba zaujíma.Keď povedia, že 100 e, tak ideš na potrat a keď to bude stáť 700 e, tak si to necháš, lebo toľko nemáš?
Ešte si to rozmysli, čo som počula, veľmi veľa žien to oľutovalo. Už keď ho vo nechceš, daj ho na adopciu. Veľmi veľa žien túži po bábätku. Dá sa to aj anonymne.
Ešte si to rozmysli, čo som počula, veľmi veľa žien to oľutovalo. Už keď ho vo nechceš, daj ho na adopciu. Veľmi veľa žien túži po bábätku. Dá sa to aj anonymne.
@shelby88 toto by som aj ja navrhovala. Je to lepšie riešenie, a nie hazardovat so životom. Ak teda sa to vôbec v tomto prípade dá. 😢😢

@laura3337 ako si to hľadala? Máš to medzi 300 az 500 eur