icon

Kto vie pomôcť s výmenou tesnení okien?

gabcek_21
9. jan 2026

Zdravim, nepoznáte niekoho kto sa venuje výmene tesnení na plastových oknách. Kľudne dajte link na FB ak má ďakujem.

anonym_a05064
9. jan 2026

@gabcek_21 hocijaka firma ktora robi s oknami alebo roletami. Napr. Slovaktual atd.

gabcek_21
autor
Včera o 09:34
@anonym_a05064

@gabcek_21 hocijaka firma ktora robi s oknami alebo roletami. Napr. Slovaktual atd.

@anonym_a05064 lenže firmy nerobia zákazky keď okná niesu od nich a pri 2 oknách sa im neoplatí. Už som to riešila.

kp7333
Včera o 09:46
@gabcek_21

@anonym_a05064 lenže firmy nerobia zákazky keď okná niesu od nich a pri 2 oknách sa im neoplatí. Už som to riešila.

@gabcek_21 ked som to raz riesila s firmou, tak mi ich zamestnanec povedal, ze je to hnusna robota a im sa to neoplati. Ze mozno keby sme si vysparali tie stare tesnenia, tak oni mam dojdu nahodit nove. A vlastne, to uz ked zvladneme vybrat tie stare, nahodit nove je brnkacka. Tak sme objednali nove tesnenia podobne tym starym a muz to spravil sam. Potvrdzujem, ze vyberanie starych bolo ovela pracnejsie ako davanie novych.

anonym_a05064
Včera o 11:43
@gabcek_21

@gabcek_21 asi si natrafila na zvlastne firmy, lebo toto som riesila v oktobri a nebol problem, este mi dokonca sam pan co mi prisiel pomerat okna povedal aby sme si to sami vymenili lebo ked to budu robit oni tak to bude drahe, firma Langas to bolo