icon

Nábytok na mieru - skúsenosti so stolármi na Liptove

17. mar 2025

Dobrý deň, ma niekto podobnú kuchyňu?
Takúto mám predstavu, avšak vôbec neviem na akého stolára/ firmu sa obrátiť
Mala by som záujem aj o skrinku pod tv, knižnicu, vchodovu policu a šatníkove skrine
Ideálne všetko od jedného stolára
Ak ma niekto dobrú skusenost s niekym budem rada tá odporúčanie
Lokalita Liptov

Nábytok na mieru - skúsenosti so stolármi na Liptove
tinka_1807
18. mar 2025

Flip kuchynské štúdio, alebo Janky a Milan. Nám robili Janky a Milan. Sú šikovní, ale nemajú nejaký showroom a pod. Majú ale vzrkovniky, urobia vizualizáciu. Akákoľvek vec, ktorú sme chceli zmeniť nemali problém. Štúdio Filip je už viac na úrovni, ale odráža sa to na cene - cenovú ponuku sme mali takmer raz tak vysokú. Aj preto sme my zvolili Janky a Milan.
No akýkoľvek šikovný stolár vám myslím urobí čo chcete.

klarissa25
18. mar 2025

My mame od stolara z Polska, na zaklade odporucania, od muzovho kolegu, robil im kuchynu s este nieco, my mame od neho kuchynu, vstavane skrine a vstavanu “skrinu” v chodbe

petamich
18. mar 2025

Mame velmi podobnu kuchynu a robili nam ju stolari z Oravy pred par mesiacmi 🙂 poslem ti kludne viac fotiek ak chces, robili nam cely byt v tejto farbe a kombinacii

a_alexandra_a
18. mar 2025

Stolárstvo Jakubes, sú z Rajca

lilianka28
18. mar 2025

Aj my, aj dcéra máme od https://www.jankyamilan.sk/
už niekoľko rokov a slúži, sme spokojní. Urobia návrh, prekonzultujú tvoju predstavu...

rozovykon
18. mar 2025

@petamich ta je pekna 🙂

rozovykon
18. mar 2025

@petamich ahoj mohla by si mi poslat kontakt na stolarov, velmi sa mi to pači tá tvoja kuchyna. Dakujem

autor
18. mar 2025

@petamich wau krásna, presne takúto farebnosť by som chcela, aj čo sa týka iného nábytku
Mohla by som prosím vedieť koľko stala?

autor
18. mar 2025

Ďakujem za tipy, Milan a janky mám blízko takze skúsim ich

kamilieri
18. mar 2025

Ahoj pozri si stolárstvo ZKinterier, majú aj stránku FB a množstvo práce na foto. Sú z LM.

petamich
18. mar 2025

Autorka neviem ti napisat tak takto 🙂 napis mi spravu, ak chces, my sme mali kuchynu aj s jedalnou (jedalensky stol tiez v tom), mozem ti poslat fotky, nech si predstavit, co bolo v cene.

Nam robili cely byt a vlastne cely byt mame tento kasmir, maju aj calunnictvo, takze aj postel calunenu do spalne nam dodavali.

rmkduri
18. mar 2025

Dobrý deň, sme z okresu Prievidza ale robíme celé Slovensko. Poprosím bližšie informácie o vašej vysnívanej kuchynskej linky a vieme Vám vypracovať cenovú ponuku.

jano_d
15. apr 2025

Ahoj! Ktokoľvek, len nie Marek Bizub. Jeho ceny sú astronomické (dvojnásobok druhej najdrahšej ponuky) v porovnaní s ostatnými... Celé zle.

janjatu
18. okt 2025
@klarissa25

My mame od stolara z Polska, na zaklade odporucania, od muzovho kolegu, robil im kuchynu s este nieco, my mame od neho kuchynu, vstavane skrine a vstavanu “skrinu” v chodbe

@klarissa25 prosím vás mohli by ste mi dať kontakt? Aké majú ceny? Nemajú daku stranku?

klarissa25
18. okt 2025
@janjatu

@klarissa25 prosím vás mohli by ste mi dať kontakt? Aké majú ceny? Nemajú daku stranku?

@janjatu paci sa