@anonym_autor nie, ale nie som slepá a vidím,ze ide o fotku stiahnuté z netu. A to, ze si ofenzivna len vidieť o akú klamarku ide. Vyt majetlkou toho salóna, velmi rýchlo zistím kto si, ze takto klameš.
@anonym_79792b a ja nemám právo sa brániť keď na mňa útočíš ? Či akože keď niečo napíšem je zle a keď náhodou nenapíšem nič tak hneď klamem? Ofenzívna som preto lebo si nenechám diktovať od cudzej ženy čo mám a čo nemám robiť rozkazovať môžeš doma manželovi. Klamárka si tu jedine ty a zdrž sa prosím komentovania láskavo ak už nemáš čo napísať Dovidenia
@anonym_e91b8b ach asi že som jej povedala aký mám typ pleti. No aj napriek tomu to dopadlo ako to dopadlo a ešte bola aj drzá len preto, že som sa ozvala. Zaujímavé že u iných vizážistiek sa mi to nestalo. Ja jej mám všetko od slova do slova nadiktovať však za to si to platím aby využila svoje zručnosti, skúsenosti aby mi poradila čo sa mi hodí a nopak čo sa mi nehodí.To sa môžem sama doma nalíčiť ak jej mam diktovať všetko
@anonym_autor ja ťa chápem, baby čomu nerozumiete,ved ak idem k profesionálke tak snáď ak jej poviem že mám citlivú pleť,tak nech tak aj pristupuje.
@anonym_autor ja myslím, že aj takýto príspevok je v poriadku. Ak niekto nemá v poriadku hygienu a dotýka sa vašej tváre je to nepríjemné. Lenže sú podnikatelia, čo sa osopia na zákazníkov pri reklamácii. Mala som takú nadriadenú a odišla som z dôvodu, ako hnusne sa správala k zákazníkovi. Šlo jej len o peniaze, spokojnosť zákazníkov: 0 bodov. Okradla zamestnancov aj vlastné deti.
@anonym_68a3d0 konečne Ďakujem 🙏
@anonym_68a3d0 aky dala dokaz,ze tam nebola hygiena v poriadku?
@petulda333 čo som mala prísť do salónu na druhý deň a fotiť jej štetce ?
@anonym_autor ja ťa chápem, baby čomu nerozumiete,ved ak idem k profesionálke tak snáď ak jej poviem že mám citlivú pleť,tak nech tak aj pristupuje.
@macko1983 ďakujem konečne normálny komentár. Presne tak ale teraz Vás aj zožerú za tento komentár lebo nesúhlasí s ich názormi dokonalých a študovaných
@anonym_autor nie, ale nie som slepá a vidím,ze ide o fotku stiahnuté z netu. A to, ze si ofenzivna len vidieť o akú klamarku ide. Vyt majetlkou toho salóna, velmi rýchlo zistím kto si, ze takto klameš.
@anonym_79792b nebudeš ty ta majiteľka?😅že ju tak obhajuješ
@macko1983 ďakujem konečne normálny komentár. Presne tak ale teraz Vás aj zožerú za tento komentár lebo nesúhlasí s ich názormi dokonalých a študovaných
@anonym_autor veď nech,aspoň sa zasmejem.Jedna začne ďalšie sa pridajú. Ale na svoju obranu poviem ,že ku kozmetičke chodím aj k vizážistke a vždy ak bol problém správali sa adekvátne k problému a k spokojnosti zákazníka.Už len to ako sa zachovala potom,je len a len jej vizitka.
hlavne si písala, že si jej dala recenziu, na jej FB stránke ani nikde žiadnu nemá, náhoda?? nemyslím si
@petulda333 čo som mala prísť do salónu na druhý deň a fotiť jej štetce ?
@anonym_autor no,ja kebyze vidim spinave stetce tak sa dvihnem a nenecham sa nalicit.
@macko1983 citliva plet....moze kludne pouzit setrnejsi makeup a ona sa moze vyhadzat aj tak....cize toto by som neriesila
@macko1983 citliva plet....moze kludne pouzit setrnejsi makeup a ona sa moze vyhadzat aj tak....cize toto by som neriesila
@petulda333 áno ale jej reakcia po bola neprimeraná
hlavne si písala, že si jej dala recenziu, na jej FB stránke ani nikde žiadnu nemá, náhoda?? nemyslím si
@anonym_c1a97b ešte si tu?
@anonym_c1a97b ešte si tu?
@anonym_autor neodpísala si mi čo vidíš na brade, takže čakám a čítam čo všetko tu píšete a smejem sa
Ak chceš, aby recenzia mala nejakú váhu tak ju nepíš ako anonym a nebuď hašterivá. Potom to pôsobí, že hľadáš všade len chyby aby si sa mohla vadiť.
@macko1983 no ale to je slovo proti slovu....
@macko1983 vraj s nou pisala spravy,mala by teda jej reakciu ukazat...
Fuj ženy, hnus,.ako ste sa pustili do autorky. Fakt nechápem.... Veď keď nechcem,.nekomentujem. a že sa tu nájdu ešte aj take, že si nájdu čas nechávať si fotky upravovať a nazývať niekoho klamárom, no hanba. V skutočnom živote musíte byť strašne...
@macko1983 no ale to je slovo proti slovu....
@petulda333 tak to je obľúbená fráza, ak chceš toho druhého zaskočiť.😅Ja si myslím, že autorka by túto diskusiu nezalozila ak by to vizážistke bolo minimálne ľúto.
@macko1983 ja kebyze mam citlivu plet tak si donesiem svoje nielen farbicky ale aj nanasadla len nech mam istotu ze mi plet nezareaguje. A nebudem tu spinit meno vizazistky s bodkovanou AI fotkou.
@petulda333 tak to je obľúbená fráza, ak chceš toho druhého zaskočiť.😅Ja si myslím, že autorka by túto diskusiu nezalozila ak by to vizážistke bolo minimálne ľúto.
@macko1983 jooj asi malo robis s ludmi. Niektori si vedia dost vymyslat....a poprekrucat a zvelicit. Ja by som jej verila,ak by dala dokazy....
@macko1983 ja kebyze mam citlivu plet tak si donesiem svoje nielen farbicky ale aj nanasadla len nech mam istotu ze mi plet nezareaguje. A nebudem tu spinit meno vizazistky s bodkovanou AI fotkou.
@anonym_29ea3c žiadna vizážistka ťa nikdy nezoberie ak jej povieš , že si dovlečieš svoje haraburdy a tie má použiť.
Však ona vizážistka nie je veštica, aby vedela ako silno je čo pgmentované, ako to drží/nedrží atd atd.
o tom ze toto ste mali riesit výhradne s pani ktorá vas licila a nevyplakávať na internete ani hovorit nejdem. ked tu uz chcete davat reklamáciu na niekoho služby patrilo by sa napisat konštruktívnu kritiku vo vašom príspevku a nie v komentároch co bolo zle. písali ste ze ste VIDELI ze pracuje s nekvalitnými vecami tak preco ste sa neozvali ked podla vašich komentárov mate citlivú plet a na takuto plet rozhodne len tak hocico nepatrí. taktiež ste písali o zlej hygiene. ak to tak naozaj bolo tiež ste sa mali ozvať pani co vas licila alebo to riesit na vyšších miestach. tiež by sa patrilo priložiť fotku ako ste boli nalíčená keďže tu chcete zhadzovať niekoho pracu bez akýchkoľvek dôkazov a ta fotka “vašej” vyhadzanej pleti po líčení v komentároch je OCIVIDNE vygenerovaná umelou inteligenciou aj ked tvrdíte opak. neviem preco mate potrebu takto ohovárať niekoho pracu bez toho aby ste sa obhájili riadnymi dôkazmi ale zniete strasne smutne a zúfalo :,)
@anonym_29ea3c žiadna vizážistka ťa nikdy nezoberie ak jej povieš , že si dovlečieš svoje haraburdy a tie má použiť.
Však ona vizážistka nie je veštica, aby vedela ako silno je čo pgmentované, ako to drží/nedrží atd atd.
@anonym_5bdca9 tak potom sa s takou citlivou pletou bud netrepem ku vizazistke alebo idem s rizikom ze budem bodkovana ako granko hrncek.
@macko1983 jooj asi malo robis s ludmi. Niektori si vedia dost vymyslat....a poprekrucat a zvelicit. Ja by som jej verila,ak by dala dokazy....
@petulda333 ved práve, že robím s ľuďmi a áno máš pravdu,bohužiaľ ľudia si vedia vymýšľať, ale vždy sa snažím buď to zreklamovať ak sa dá alebo opraviť, tak aby bol vlk sýty aj ovca celá.
apropo, ak niekto líči a má aj produkty za nižšie sumy neznamená, že sú nekvalitné určite nepoužívala značku ako essence alebo miss sporty
@anonym_autor ono si treba uvedomit, ze to mohla byt reakcia tvojej pleti a globálne nemozes povedat, ze je zla. Inak ja mam citlivú plet a štípu ma oci z kadečoho ale zrovna Farmasi je za mna fajn. Tie vyrazky kludne mohli byt aj z fixacneho spreja lebo chcela aby ti to vydrzalo. Sledujem rozne influencerky a malovanie a recenzie produktov. Niektore maju reakcie aj na drahe kremy a to teda si vyberajú pre svoj typ pleti. Cize to nemusi byt len o značke. Za mna to bol problem skor tvojej pleti, nebola pripravena. Ja by som sa skor spytala tej kozmeticky na produkty ktore pouzila, aby som si nastudovala, ze ktory z nich co obsahoval a skusila vydedukoval podla svojej kozmetiky, na co som reagovala. Comu sa vyhnút. Alebo to mohla byt aj reakcia na jedlo co si jedla. Ak by si sa mala az takto vychadzat, to by ta uz muselo stipat tak do hodiny cela tvar. Ked si dam nevhodnú kozmetiku v podstate uz tak do pol hodiny citim, ze je neco zle.
@petulda333 ved práve, že robím s ľuďmi a áno máš pravdu,bohužiaľ ľudia si vedia vymýšľať, ale vždy sa snažím buď to zreklamovať ak sa dá alebo opraviť, tak aby bol vlk sýty aj ovca celá.
@macko1983 ale ako zreklamuješ alebo opravíš, ak u teba ten človek možno ani len nebol? lebo to sa pri takejto anonymnej recenzii kľudne môže stať... na stránke MUA nie je žiadna ako tu autorka tvrdí... hovorím, bojovali sme s tým, že nám chcel čisto niekto uškodiť, pričom to bolo osobné, nikdy nás nenavštívil... toto na mňa pôsobí presne tak isto nedôveryhodne ako jeho ohováranie...
@anonym_79792b nebudeš ty ta majiteľka?😅že ju tak obhajuješ
@macko1983 nie, ale nemam rada nespravodlivosť. Ano, mohlo sa stat. Moze to byt zla vizážistka, mohla mat špinu, špinavé štetce.. ale ked chcem na niekoho dávať negatívnu recenziu, tak použijem realne fotky a nie ai vygenerované. O tomto to je .
@anonym_79792b a ja nemám právo sa brániť keď na mňa útočíš ? Či akože keď niečo napíšem je zle a keď náhodou nenapíšem nič tak hneď klamem? Ofenzívna som preto lebo si nenechám diktovať od cudzej ženy čo mám a čo nemám robiť rozkazovať môžeš doma manželovi. Klamárka si tu jedine ty a zdrž sa prosím komentovania láskavo ak už nemáš čo napísať Dovidenia
@anonym_autor nevies poskytnúť viac foto - nemas ich. Bodka. Ak mas viac foto, ja sa ti kludne verejné ospravedlnim, ale týmto co robis, si len skodis

@anonym_autor ja myslím, že aj takýto príspevok je v poriadku. Ak niekto nemá v poriadku hygienu a dotýka sa vašej tváre je to nepríjemné. Lenže sú podnikatelia, čo sa osopia na zákazníkov pri reklamácii. Mala som takú nadriadenú a odišla som z dôvodu, ako hnusne sa správala k zákazníkovi. Šlo jej len o peniaze, spokojnosť zákazníkov: 0 bodov. Okradla zamestnancov aj vlastné deti.
@anonym_68a3d0 aky dala dokaz,ze tam nebola hygiena v poriadku?