@anonym_e91b8b ani ja nerozumiem. Na druhy deň mi bolo do plaču a každej z Vás by bolo. Ja som jej povedala všetko o svojej pleti aký mam typ pleti atď no ona používala niektorú kozmetiku z Farmasi čo som si všimla na čo som sa jej pýtala či je vhodná na mój typ pleti na čo len pritakávala tak ja som jej dôverovala kozmetiku z Farmasi nepoznám ale ubezpečovala ma že je dobrá
@anonym_autor nie každá kozmetika každému sadne. Moja sestra môže dať na pleť tak Niveu, nič iné. No oči si môže namaľovať klasika špirála, ceruzka, tiene, obocko, to už jej nevadí. Ja som si raz dala krém z Avonu a do hodiny som mala úplne červenú pleť, tak som sa umyla detským mydielkom a natrela Niveu. Nikto vopred nevie, ako zareaguje pleť . Určite aj ona je z toho nešťastná, že reakcia tvojej pleti dopadla takto.
@anonym_5bdca9 tak potom sa s takou citlivou pletou bud netrepem ku vizazistke alebo idem s rizikom ze budem bodkovana ako granko hrncek.
@anonym_29ea3c 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@anonym_68a3d0 aky dala dokaz,ze tam nebola hygiena v poriadku?
@petulda333 pozriem na štetce, nechty a vidím. Toto je negatívna recenzia, akých je tu kopec. A áno, človek má právo vyjadriť sa negatívne aj na adresu lekára, či akéhokoľvek poskytovateľa služieb za ktoré platí. Máme rešpekt k druhému človeku, ale keď cítim, že štetce srmdia, lebo mi s nimi behá pri nose a na druhý deň mám alergickú reakciu, ako to dokázať? Smrad neodfotite a tvar si tu každý nedá. Berte to ako subjektívny názor. Zariaďte sa, ako uznáte.
@petulda333 pozriem na štetce, nechty a vidím. Toto je negatívna recenzia, akých je tu kopec. A áno, človek má právo vyjadriť sa negatívne aj na adresu lekára, či akéhokoľvek poskytovateľa služieb za ktoré platí. Máme rešpekt k druhému človeku, ale keď cítim, že štetce srmdia, lebo mi s nimi behá pri nose a na druhý deň mám alergickú reakciu, ako to dokázať? Smrad neodfotite a tvar si tu každý nedá. Berte to ako subjektívny názor. Zariaďte sa, ako uznáte.
@anonym_68a3d0 ja nikde netvrdim,ze clovek ma byt ticho. Ale tvrdi,ze stetce boli spinave. Preco sa nechala potom licit? Kozmetika vraj nekvalitna a aj tak sa dala nalicit. Vraj bola drza v spravach. Preco to neukaze ak dava neg.recenziu?
@anonym_autor
Ja som u tejto vizážistky bola na jeseň, líčila mňa aj mamu, boli sme spokojné.
@anonym_68a3d0 ja nikde netvrdim,ze clovek ma byt ticho. Ale tvrdi,ze stetce boli spinave. Preco sa nechala potom licit? Kozmetika vraj nekvalitna a aj tak sa dala nalicit. Vraj bola drza v spravach. Preco to neukaze ak dava neg.recenziu?
@petulda333 pretoze si vymysla. Fake fotky, fake pribeh
@anonym_79792b a ty si kto, že mi budeš diktovať aké fotky mám pridať k tvojej spokojnosti? Ak sa nemáš s kým pohadať a si frustrovaná navštív odorníka. Čo si ty detektív?
@anonym_autor To už je čo za komunikácia autorka, že navštív odborníka - pod úroveň

@macko1983 ale ako zreklamuješ alebo opravíš, ak u teba ten človek možno ani len nebol? lebo to sa pri takejto anonymnej recenzii kľudne môže stať... na stránke MUA nie je žiadna ako tu autorka tvrdí... hovorím, bojovali sme s tým, že nám chcel čisto niekto uškodiť, pričom to bolo osobné, nikdy nás nenavštívil... toto na mňa pôsobí presne tak isto nedôveryhodne ako jeho ohováranie...
@anonym_6b02f6 tak to už je iné, s týmto skúsenosť našťastie nemám. Reagovala som na diskusiu nie nato čo je a čo nieje skutočne.