A dovod? Ci len nejaka zavist? Preco antireklama?
@anonym_autor a prečo akože? Veď pekne líči. Dala by som sa jej nalíčiť.
@anonym_e91b8b Líči pekne ale akurát tak sama seba. Čo sa týka hygieny o tom radšej ani písať nejdem. Ale však dajte sa a potom neplačte keď už bude neskoro
A dovod? Ci len nejaka zavist? Preco antireklama?
@klarissa25 štetce špinavé, makeup nekvalitny a okrem toho po jej nalíčení som mala pleť vyhádzanú že som sa dva týždne dávala dokopy
A prečo to sem vesas, že si s ňou nebola spokojná ? Veď napíš normálne recenziu alebo jej do očí si to mala povedať vtedy, keď ti to spravila .... Takto za chrbtom sa najlepšie ohovára, však ? .... A to, že ty máš zlú skúsenosť samozrejme neznamená, že ju má každý. Ktovie, či píšeš reálne svoju skúsenosť alebo si len nejaký troll, resp. nejaká zatrpknuta žena, čo má potrebu všetko negativizovať...
A prečo to sem vesas, že si s ňou nebola spokojná ? Veď napíš normálne recenziu alebo jej do očí si to mala povedať vtedy, keď ti to spravila .... Takto za chrbtom sa najlepšie ohovára, však ? .... A to, že ty máš zlú skúsenosť samozrejme neznamená, že ju má každý. Ktovie, či píšeš reálne svoju skúsenosť alebo si len nejaký troll, resp. nejaká zatrpknuta žena, čo má potrebu všetko negativizovať...
@anonym_963a89 a prečo nemôžem? Ja len upozorňujem aby aj ostatné nenaleteli tak ako ja. Samozrejme recenziu som dala. Po líčeni som jej písala správu v akom stave mám pleť ale iba sa vyhovárala
Toto nie je recenzia. To je také že JPP. Normálne napíš konštruktívne čo a ako bolo, nech vedia ženy reálne zhodnotiť samy za seba a zvážiť či chcú alebo nechcú ísť. Takýto príspevok by som ani nebrala vážne. Recenzia má mať nejakú formu.
však daj svoju fotku ako si po makeupe vyzerala
Toto nie je recenzia. To je také že JPP. Normálne napíš konštruktívne čo a ako bolo, nech vedia ženy reálne zhodnotiť samy za seba a zvážiť či chcú alebo nechcú ísť. Takýto príspevok by som ani nebrala vážne. Recenzia má mať nejakú formu.
@malaopicka Na toto líčenie som mala veľké očakávania bohužiaľ som však nebola spokojná. Už počas líčenia som si všimla že produkty nemá kvalitné ale dala som tomu šancu
Na druhý deň som sa zobudila s výrazne vyhádzanou pleťou drobné vyrážky, začervenanie a podráždenie, čo sa mi bežne nestáva. Dávala som sa dokopy 2 týždne a to nesrandujem
Mám citlivú pleť no aj napriek tomu som očakávala profesionálny prístup a vhodnejší výber produktov. Žiaľ, pre mňa to bola negatívna skúsenosť na čo som jej aj dala recenziu
@anonym_e91b8b Líči pekne ale akurát tak sama seba. Čo sa týka hygieny o tom radšej ani písať nejdem. Ale však dajte sa a potom neplačte keď už bude neskoro
@anonym_autor nechápem. Ak máš ty doma kvalitne produkty, prečo si si nepriniesla svoje, nech ta nalíči tvojimi? 🤔 a ta ďalšie, ak dávaš na pleť iný produkt, ako používaš, pleť nie je naň zvyknutá a vyhádzes sa…. Veď to je úplne normálne…..vôbec to nemusí byt jej vina🫣
však daj svoju fotku ako si po makeupe vyzerala
@pink_lady nech sa páči to isté som mala aj na druhom líci a pár vyrážok aj na čele a krku
@anonym_autor nechápem. Ak máš ty doma kvalitne produkty, prečo si si nepriniesla svoje, nech ta nalíči tvojimi? 🤔 a ta ďalšie, ak dávaš na pleť iný produkt, ako používaš, pleť nie je naň zvyknutá a vyhádzes sa…. Veď to je úplne normálne…..vôbec to nemusí byt jej vina🫣
@anonym_e91b8b ja som sa dala nalíčiť ževraj profesionálke 🤣 Tak asi som sa už mohla nalíčiť aj sama doma nie? Mala som si doniesť svoje produkty a ešte aj zaplatiť tak to zasa nechápem ja 🤷♀️🤦♀️
@anonym_e91b8b ano hlavne keď každého líči rovnakými produktami. Dobrá vizážistka má mať produkty pre rôzne typy pleti či už ide mastnú alebo suchú pleť
@anonym_e91b8b ano hlavne keď každého líči rovnakými produktami. Dobrá vizážistka má mať produkty pre rôzne typy pleti či už ide mastnú alebo suchú pleť
@anonym_autor tak prečo si jej nepovedala, aby ta líčila kozmetikou na tvoju pleť, ak vieš, že ta takou nelíčila? 🤣 veď ty si to dobrovoľne podstúpila. 🤷♀️ opäť nechápem rozhorčenie.
@pink_lady nech sa páči to isté som mala aj na druhom líci a pár vyrážok aj na čele a krku
@anonym_autor akože vypada to hrozne, bez debaty…. Len som zmätená, nechápem, kde nastal problém. Ak viem, že mi nedáva na pleť to, čo treba, poviem jej….. nie potom vyplakavam kade tade. 😵💫
no ja si myslim, ze dobre ze to uviedla tu kde chodi vela zien. Zeny si porobia kadejake kurzy, nakupia produkty u cinanov a potom sa tvaria ako profi kozmeticky, blocky pomaly nedava ziadna
@anonym_autor tak prečo si jej nepovedala, aby ta líčila kozmetikou na tvoju pleť, ak vieš, že ta takou nelíčila? 🤣 veď ty si to dobrovoľne podstúpila. 🤷♀️ opäť nechápem rozhorčenie.
@anonym_e91b8b ach asi že som jej povedala aký mám typ pleti. No aj napriek tomu to dopadlo ako to dopadlo a ešte bola aj drzá len preto, že som sa ozvala. Zaujímavé že u iných vizážistiek sa mi to nestalo. Ja jej mám všetko od slova do slova nadiktovať však za to si to platím aby využila svoje zručnosti, skúsenosti aby mi poradila čo sa mi hodí a nopak čo sa mi nehodí.To sa môžem sama doma nalíčiť ak jej mam diktovať všetko
@anonym_autor akože vypada to hrozne, bez debaty…. Len som zmätená, nechápem, kde nastal problém. Ak viem, že mi nedáva na pleť to, čo treba, poviem jej….. nie potom vyplakavam kade tade. 😵💫
@anonym_e91b8b ani ja nerozumiem. Na druhy deň mi bolo do plaču a každej z Vás by bolo. Ja som jej povedala všetko o svojej pleti aký mam typ pleti atď no ona používala niektorú kozmetiku z Farmasi čo som si všimla na čo som sa jej pýtala či je vhodná na mój typ pleti na čo len pritakávala tak ja som jej dôverovala kozmetiku z Farmasi nepoznám ale ubezpečovala ma že je dobrá
no ja si myslim, ze dobre ze to uviedla tu kde chodi vela zien. Zeny si porobia kadejake kurzy, nakupia produkty u cinanov a potom sa tvaria ako profi kozmeticky, blocky pomaly nedava ziadna
@anonym_4d5456 ja nechcem nikomu zle, len uvádzam ako som dopadla ja 🤷♀️ je to možné že mala aj kozmetiku od čiňana lebo napr. Tiene na oči nemala s logom ale čo som si všimla mala niektoré veci od Farmasi
@anonym_e91b8b ani ja nerozumiem. Na druhy deň mi bolo do plaču a každej z Vás by bolo. Ja som jej povedala všetko o svojej pleti aký mam typ pleti atď no ona používala niektorú kozmetiku z Farmasi čo som si všimla na čo som sa jej pýtala či je vhodná na mój typ pleti na čo len pritakávala tak ja som jej dôverovala kozmetiku z Farmasi nepoznám ale ubezpečovala ma že je dobrá
@anonym_autor Autorka, ani ja Farmasi nepoznám neskúšala som ju ja osobne ale od veľa ľudí som počula že je to výborná kozmetika tak neviem.🤷🏼♀️
Možno si mala alergickú reakciu na nejakú látku v tej kozmetike.
To nikto nevidí zw je ro fotka z netu?
@anonym_79792b aka fotka z netu? Čo Vám už všetkým hrabe na hlavy? Fotka je fotená na druhý deň
@anonym_79792b no ty vidíš asi veľmi zle odporúčam vyhľadať očného lekára a nepísať tu svoje domienky
@anonym_autor niečo takéto?
@minenkaa Toto je úplne iný typ podráždenia ako som mala ja si niečo o tom naštudujte
Ja mam tiez citlivu plet,niekde suchu a inde extra mastnu. Licila ma kocka u nas,tiez farmasi. V zivote som lepsie licenie nemala a hlavne aj po par hodinach makeup vyzeral rovnako. Ja si na doma kupujem drahsiu kozmetiku a bolo par z ktorych som sa vyhadzala. To zas neberiem ako jej chybu,ona predaa nemoze vediet,ze sa tak vyhadzes
Ja mam tiez citlivu plet,niekde suchu a inde extra mastnu. Licila ma kocka u nas,tiez farmasi. V zivote som lepsie licenie nemala a hlavne aj po par hodinach makeup vyzeral rovnako. Ja si na doma kupujem drahsiu kozmetiku a bolo par z ktorych som sa vyhadzala. To zas neberiem ako jej chybu,ona predaa nemoze vediet,ze sa tak vyhadzes
@petulda333 písala som že niektorú kozmetiku čo som si všimla mala farmasi ale nie všetko takže naozaj neviem čo konkrétne používala nakoľko mi krokovo nehovorila akú značku ide použiť
@anonym_autor preco mám študovať
@minenkaa neviem či máte fotku stiahnutú z netu ako tu píšu ale moja je reálna

@anonym_autor a prečo akože? Veď pekne líči. Dala by som sa jej nalíčiť.