icon

Poradíte dobrého pediatra v Liptovskom Mikuláši?

8. dec 2025

Ahojte. Keďže sa čo chvíľa stanem mamou chcela by som sa spýtať či mi viete poradiť dobrého detského pediatra, s ktorým máte vy alebo vaši známi dobrú skúsenosť...v Liptovskom Mikuláši 🙂 vopred ďakujem za vaše rady a skúsenosti

chrobak7
8. dec 2025

@anonym_autor Neporadím ti, len ťa upresním - pediater je detský lekár. Detský pediater nie je.

autor
9. dec 2025
@chrobak7

@anonym_autor Neporadím ti, len ťa upresním - pediater je detský lekár. Detský pediater nie je.

@chrobak7 nehraj múdru, to je logické ...či ti vadí že som napísala detský pediater ? 😁 Je to moja vec ako polozim otázku, ak nevieš poradiť tak sa nemusíš ozývať, ďakujem

lasona
9. dec 2025

Ja len ze si hladaj doktora podla obvodu...tiez som chcela ist inde, ale bohužiaľ všade maju plno, aby si nebola sklamaná, ze si nájdeš sama doktora, ale nevezme ta

autor
9. dec 2025
@lasona

Ja len ze si hladaj doktora podla obvodu...tiez som chcela ist inde, ale bohužiaľ všade maju plno, aby si nebola sklamaná, ze si nájdeš sama doktora, ale nevezme ta

@lasona ďakujem veľmi pekne za radu, budem na to myslieť 🙂

laura304
9. dec 2025

Mudr Teplanska 🙂

chrobak7
9. dec 2025
@anonym_autor

@chrobak7 nehraj múdru, to je logické ...či ti vadí že som napísala detský pediater ? 😁 Je to moja vec ako polozim otázku, ak nevieš poradiť tak sa nemusíš ozývať, ďakujem

@anonym_autor Kurňa - štekáš tu anonymne, a keď ťa niekto opraví, tak prskáš ako vianočná prskavka. upozornil som ťa v dobrom, aby si sa nestrápnila niekde inde. Ale zrejme o to nestojíš.

autor
9. dec 2025
@chrobak7

@anonym_autor Kurňa - štekáš tu anonymne, a keď ťa niekto opraví, tak prskáš ako vianočná prskavka. upozornil som ťa v dobrom, aby si sa nestrápnila niekde inde. Ale zrejme o to nestojíš.

@chrobak7 nie niestojim 😁 a pýtala som sa žien nie nejakého uchyla, ďakujem 😁

autor
9. dec 2025
@laura304

Mudr Teplanska 🙂

@laura304 ďakujem pekne 🙂

laurinka31
11. dec 2025

@anonym_autor mne sa dcérka narodila v marci a prihlásili sme sa k pani doktorke Šutliakovej na Podbrezinách, je perfektná, do 22 rokov som ku nej chodila aj ja sama🤭