icon

Viete o nejakej dobrej zľave v reštaurácii v okolí Liptovského Mikuláša a Demänovskej doliny?

9. sep 2022

Plánujeme tam ísť na pobyt máme polpenziu, ale premýšľam o možnostiach čo by sa dalo schrúmnuť počas obeda 🙂 napríklad v DK má jedna pizzeria šťastnú hodinku, keď majú celkom peknú zľavu na svoje menšie pizze. Viete o nejakej podobnej zľave alebo dobrej ponuke v oblasti Liptovského Mikuláša a Demänovej doliny?

Ďakujem za každý tip 🙂

Zn. Hľadáme kompromis medzi aspoň trošku ekonomickým výletom a nekupovaním rožkov a paštiky 😂😂😂

tamitamitami
9. sep 2022

Čínska reštaurácia Mikuláš (majú tam od 10 do 17 tuším....v ponuke zjedz koľko vládzeš za 6,50 na osobu pre deti tuším lacnejšie). Celkom fajn reštiky pomer cena výkon: Mami pub, Reštaurácia sen (tam sa oplatí ísť hlavne na polievky). V meste je tiež pár fajn miest kde robia kebab.
A potom lacno sa dá najesť v nákupných centrách tam sú lacné "reštiky".

evica17
9. sep 2022

Ahoj aká pizzeria v DK m stasnu hodinku ?

autor
9. sep 2022

@evica17 pizzafactory na fb.. a stránku majú street food factory 🙂

evica17
9. sep 2022

Ďakujem. To som nevedela, a ani odtiaľ nejedla ale počula som o nich že sú výborný.

autor
9. sep 2022

@evica17 áno áno mne tiež o nich len kolega povedal lebo sú zašití :D za tú cenu je to cool

oli18
9. sep 2022

Ak budes cestovat z Dem doliny do LM kvoli lacejsiemu obedu, pripocitaj si k tomu cenu cestovneho. Zistis, ze najefektivnejsie je naobedovat sa v Demanovskej Doline.

autor
10. sep 2022

@oli18 nie nie, neplánovala som len kvôli tomu cestovať 🙂 ale napríklad keď budeme cestovať tam a budeme predchádzať cez LM tak sa to dá využiť. Ten tip s obchodnými centrami sa mi páči

tamitamitami
10. sep 2022

Autorka ten mami pub robí aj rozvoz ..... My sa tam dvaja naobedujeme do 14 eur a to sme naozaj nájdený (keď si dáte 1 pizzu a 2 polievky aj lacnejšie) dovoz tiež nemajú dráhy. Prípadne pozri Bistro, tiež tam vyberieš niečo za dobrú cenu.

autor
10. sep 2022

@tamitamitami ďakujem veľmi pekne za tip 🙂