Viete o nejakej dobrej zľave v reštaurácii v okolí Liptovského Mikuláša a Demänovskej doliny?
Plánujeme tam ísť na pobyt máme polpenziu, ale premýšľam o možnostiach čo by sa dalo schrúmnuť počas obeda 🙂 napríklad v DK má jedna pizzeria šťastnú hodinku, keď majú celkom peknú zľavu na svoje menšie pizze. Viete o nejakej podobnej zľave alebo dobrej ponuke v oblasti Liptovského Mikuláša a Demänovej doliny?
Ďakujem za každý tip 🙂
Zn. Hľadáme kompromis medzi aspoň trošku ekonomickým výletom a nekupovaním rožkov a paštiky 😂😂😂
Ahoj aká pizzeria v DK m stasnu hodinku ?
@evica17 pizzafactory na fb.. a stránku majú street food factory 🙂
Ďakujem. To som nevedela, a ani odtiaľ nejedla ale počula som o nich že sú výborný.
@evica17 áno áno mne tiež o nich len kolega povedal lebo sú zašití :D za tú cenu je to cool
Ak budes cestovat z Dem doliny do LM kvoli lacejsiemu obedu, pripocitaj si k tomu cenu cestovneho. Zistis, ze najefektivnejsie je naobedovat sa v Demanovskej Doline.
@oli18 nie nie, neplánovala som len kvôli tomu cestovať 🙂 ale napríklad keď budeme cestovať tam a budeme predchádzať cez LM tak sa to dá využiť. Ten tip s obchodnými centrami sa mi páči
Autorka ten mami pub robí aj rozvoz ..... My sa tam dvaja naobedujeme do 14 eur a to sme naozaj nájdený (keď si dáte 1 pizzu a 2 polievky aj lacnejšie) dovoz tiež nemajú dráhy. Prípadne pozri Bistro, tiež tam vyberieš niečo za dobrú cenu.
@tamitamitami ďakujem veľmi pekne za tip 🙂

Čínska reštaurácia Mikuláš (majú tam od 10 do 17 tuším....v ponuke zjedz koľko vládzeš za 6,50 na osobu pre deti tuším lacnejšie). Celkom fajn reštiky pomer cena výkon: Mami pub, Reštaurácia sen (tam sa oplatí ísť hlavne na polievky). V meste je tiež pár fajn miest kde robia kebab.
A potom lacno sa dá najesť v nákupných centrách tam sú lacné "reštiky".