Mám 5 detí a hľadám si bývanie
Aha, cize ti ma niekto dat byvanie a budes to platit z ??? Kedze do roboty sa nechystas.
Uz si pise sama so sebou. Ach.
@klaudi32 kedi som si prešla aj fizickim titánu a aj psichckim a vážne nemám nikoho gdo no mi pomohol tak ja tu hľadám podnajom nije urážky
@klaudi32 Takze chlap ta psychicky a fyzicky tyral a ty si si s nim robila dalsie a dalsie deti. A niekto ti ma dat byvanie...
A prečo nevieš riadne písať?to naschvál?
Kým nemáš prácu, tak si bez šance. Ani sociálne byty nedávajú, ak je človek bez práce. Takto iba nejaký azylak alebo detský domov pre deti
Preboha ženy, táto žena je asi zaostalá. Asi pochádza z rovnakých podmienok v akých je. Ona nevie žiť inak. Proste ju mal rovnako zaostalý chlap na viete čo... Tak ak jej neviete pomôcť, nekopte do nej.
A prečo nevieš riadne písať?to naschvál?
@anonym_899a80 lebo chodila do školy maximálne do 7. ročníka, otehotnela a stavím sa, že nikdy žiadnu prácu nemala. Spoliehajú sa na to, že využijú z dávok a prídavkov.
Preboha ženy, táto žena je asi zaostalá. Asi pochádza z rovnakých podmienok v akých je. Ona nevie žiť inak. Proste ju mal rovnako zaostalý chlap na viete čo... Tak ak jej neviete pomôcť, nekopte do nej.
@mysicka36 napíšem ironicky
Možno kopanec treba aby o par mesiacov nepísala, že ma 6 deti a je na ulici🫣
Mozno je z osady,nemate tam take??
@klaudi32 kedi som si prešla aj fizickim titánu a aj psichckim a vážne nemám nikoho gdo no mi pomohol tak ja tu hľadám podnajom nije urážky
@klaudi32 poradia ti na úradoch a v azylovom dome kde teraz si ale bez práce podnájom nenájdeš. Prečo by ťa niekto chcel ubytovať s toľkými deťmi zadarmo?
No je to smutne, ale popravde nikto rozumny neda do prenajmu byt. Je tu vysoke riziko neplatieb, a potom dostat niekoho z bytu z "vlastneho majetku" je doslova boj na dlhe trate.
Ja to nemôžem čítať.. normálne ma z toho pravopisu bolia oči. Ako môže náš školský systém vygenerovať niečo takéto???
Koli tomu si sa tu registrovala? Toto nieje portal kde najdes byvanie. Treba inzeraty v meste pozerat
Jediná rada je si nájsť prácu. Bez nej 5 detí a bývanie neutiahneš.
Ja to nemôžem čítať.. normálne ma z toho pravopisu bolia oči. Ako môže náš školský systém vygenerovať niečo takéto???
@extempore úplne jednoducho, doma sa jej nikto nevenoval, v škole prechádzala s odretými ušami, skončila maximálne základnú školu a začala rodiť prvému chlapovi, ktorú sa o ňu zaujímal. Potom už gramatiku nepotrebuješ.
kontaktuj krízové centrum, pomôžu ti snáď postaviť sa na vlastné nohy
Vieš čo si o sebe myslia ti ako môžeš súdiť mňa a moje deti takéto žení sú najhoršie žijú ako princezné a odsudzuju nich na základe čoho má sudis zato záznam veľa deti ja sastaram o svoje deti ja vidím ich do ústavu nedal zanic na svete a mi zmesi prešli peklom a maj sa
Sem si nemala ani písať aj keď človek v núdzi sa aj slamky chytá.Ano päť detí je veľa ale nikto nevie nič o tebe ako si žila a ako sa to stalo že si v takej situácii akej si.Bohuzial keď čítam inzeráty na prenájmy všade len to že bez detí.Na depozit určite nemáš čo je pochopiteľné.Neskusala si nejaké azylové domy mimo Lučenca?niečo bližšie Detva ,Zvolen ?A nič si nerob tu stych "dám"môže takto dopadnúť rovnako hociktora ktorá sa tu do teba naváža
kontaktuj krízové centrum, pomôžu ti snáď postaviť sa na vlastné nohy
@anonym_5c2dc9 však v jednom práve je, ale môže tam ostať len rok čiže musí odísť
Sem si nemala ani písať aj keď človek v núdzi sa aj slamky chytá.Ano päť detí je veľa ale nikto nevie nič o tebe ako si žila a ako sa to stalo že si v takej situácii akej si.Bohuzial keď čítam inzeráty na prenájmy všade len to že bez detí.Na depozit určite nemáš čo je pochopiteľné.Neskusala si nejaké azylové domy mimo Lučenca?niečo bližšie Detva ,Zvolen ?A nič si nerob tu stych "dám"môže takto dopadnúť rovnako hociktora ktorá sa tu do teba naváža
@anonym_3737cf Iste, to len tak sa zobudis jedneho dna bez vzdelania, s 5 detmi. Zrazu. Uplne bezne sa to kazdej druhej stava😏 Netrep aspon.
@anonym_3737cf Iste, to len tak sa zobudis jedneho dna bez vzdelania, s 5 detmi. Zrazu. Uplne bezne sa to kazdej druhej stava😏 Netrep aspon.
@anonym_de5239 tak v osadách bežne, otehotnie už na základnej škole, potom jedno dieťa za druhým, školu nedokončí, býva s rodičmi, keď ich je už veľa tak ich rodičia vyhodia z domu, prípadne muž skončí vo väzení alebo odíde nechcela by si to zažiť
@anonym_5c2dc9 však v jednom práve je, ale môže tam ostať len rok čiže musí odísť
@anonym_342994 a to kde pise ze je v krizovom centre? Ja som nic take necitala, ale tazko sa to cita ten jej prejav, tak som mozno prehliadla
@anonym_342994 a to kde pise ze je v krizovom centre? Ja som nic take necitala, ale tazko sa to cita ten jej prejav, tak som mozno prehliadla
@anonym_5c2dc9 keď si klikneš na jej profil - Som slobodná matka má 5deti a hľadám si bivanie momentálne bivam pre slobodné matki a končí mi onedlho zmluva
@anonym_5c2dc9 keď si klikneš na jej profil - Som slobodná matka má 5deti a hľadám si bivanie momentálne bivam pre slobodné matki a končí mi onedlho zmluva
@anonym_342994 aha, ok, profil som neklikala
Poznám nejeden prípad ked bola veľká šťastná rodina a chlapovi preplo vykaslal sa na rodinu kvôli druhej a bolo .Ty netrep že iba vzdelaný ľudia môžu mať deti prosím ťa nepovysuj sa .Ja mám len stredoškolské vzdelanie a mám dve deti a máme sa dobre tak ty netrep o vzdelaní.Pripomenula si mi prečo som tu skoro mesiac nebola.Pre také ako si ty
@klaudi32 a ako chceš zohnať byt ? Z čoho ho budeš platit, alebo chceš platit ? Myslim si, že by už nebol dobrý nápad pred chlapom rozťahovať nohy ..
Nezodpovední ludia maju deti, kolko len chcu, a tí čo ich mať nemozu, tak sa mozu aj zblazniť 🤬🤬🤬
Vieš čo si o sebe myslia ti ako môžeš súdiť mňa a moje deti takéto žení sú najhoršie žijú ako princezné a odsudzuju nich na základe čoho má sudis zato záznam veľa deti ja sastaram o svoje deti ja vidím ich do ústavu nedal zanic na svete a mi zmesi prešli peklom a maj sa
@klaudi32 ked ti muž robil zo života peklo, načo si mu rozťahovala nohy, kým ti neurobil 5 deti? Aby si mohla žiť z prídavkov? Prečo si od neho neodišla, kým si mala len 1 dieťa?
@anonym_3737cf máš pravdu.. jeden nikdy nevie ako dopadne, ani ja nie. Avšak s istotou môžem povedať,že 5 deti mat nikdy nebudem.

Ale ja nepotrebujem abi má niegdo otsudzoval ale ani mi poradil