MUDr. Ruffini - gynekológ v Lučenci
Dobrý deň,aké máte skúsenosti s gynekológom Ruffinim? Prešla som k nemu od doktora Suhanyiho,dnes mi vyberal a znovu zavádzal nové vnutromaternicove teliesko,vraj to staré bolo posunuté,no ohľadom tohto nového mi nič nechcel povedať,keď som sa pýtala na názov,tak povedal,že to na internete nenájdem,lebo že on to videl na výstave v Rakúsku a tam to objednal, vraj to je nejaké flexi a stálo to unho 180€ plus zavedenie 20,čiže dokopy 200€ ale neviem ani názov toho telieska,len sa mi zdá dosť veľa a čo som zahliadla krabičku,inak ma hneď ohrkol,že si mám položiť hlavu,tak to vyzeralo ako jedno teliesko čo som našla na nete Flexi t 380 za 19,90€ je možné,že by ma takto oklamal? Ja už neviem čo si mám myslieť o tom celom a hlavne ak berie toľko peňazí a dá mi tam nejaký smejd za 20€
@mirus66 no myslela som,že dostanem takúto nejakú odpoveď 😔 mňa len zarazilo to,že mi vôbec nechcel prezradiť názov toho telieska a aj peniaze v podstate len vzal bez akéhokoľvek potvrdenia o zákroku alebo niečo
Podľa toho názvu čo som si stihla všimnúť keď vyberal to teliesko,malo názov flexi T tak som to pozerala na nete a stojí nikde okolo 20 a niekde 30€ zaokrúhlene,ak mi dal naozaj to a vzal za to 180€ tak je to naozaj riadny hajzel... A ktorého gynekológa v Lučenci odporúčate? No mala som si radšej hneď vziať záznam a ísť od neho preč,ale vystrašil má tým,že moje ,,staré teliesko" je posunuté a už vypadne a on to musí hneď vymeniť za to jeho dobre,lebo on to má z Rakúska a bla bla bla ... No strašne ľutujem,že som nešla radšej inde,ach bože
Osobnú skúsenosť nemám, ale kamoška od neho odišla tiež. Posledná kvapka bola keď sa jej snažil nanútiť hormonálnu antiku. Križo, Balco, Tomašovič, to sú gynekológovia v Zlatej uličke, ja osobne som spokojná. A chvália si aj Orsaga.
Nemám osobnú skúsenosť, ale z toho, čo som od kamošiek počula, je takmer isté, že máš 20€ teliesko za 200€. Pre kartotéku odporúčam prísť s priateľom, alebo nejakým veľkým kamošom, najlepšie v policajnej uniforme, aby ju vydali bez problémov...A buď do Zl.uličky k doktorom, alebo Orság.
@janka2104 ahoj aj ja knemu chodím a zvažujem niekoho iného nakoľko vždy tam nechám minimálne 40-50 euro a to neviem ani za čo naposledy za dáke vitamíny na podporu po pôrode som tam nechala 35 euro a čistenie jazvy po pôrode so zamrazenim a dákou penové Plus antibiotiká som zaplatila jemu 45€ +v lekárni 15 euro . Takže nakoľko som sama z malým dieťaťom je to dosť takto vyhadzovať peniaze. Takpovediac do luftu. Rozmýšľam teda nad odchodom. Tak som zvedavá ako to dopadne keď tam v júni pôjdem na kontrolu a stým že už posledný raz k nemu🥺🥺🥺
Ahoj, na Ruffiniho som nepočula nič dobre, iba to ako na ženách zarába. Ja mám Orsaga, je to strašne mily lekár, profesionál a keď som mala ťažkosti, nemal problém otvoriť ordináciu. Každý rok má komplet vyšetrí, dosiaľ nič nezamedbal. Veľmi odporúčam aj Dr. Kríža veľmi mily lekár a naozaj profesionál. Odrodil mi moj cisársky, bol skvelý.
@janka2104 hned od nej pryc, prodava predrazeny veci a chova se jak hulvat, chodila jsem k nemu a jen jsem prisla o spoustu penez.
@janka2104 ahoj utekaj od neho zle skúsenosti a klame a chce čo najviac peňazí zarobiť ja bi som mu nigdy nezaplatila toľko peňazí hajzel je
@janka2104 v zlatej uličke sú 3 doktori najlepší v Lc

@janka2104 ja ti síce ohľadom telieska neporadím, ale neodporúčam ho ako doktora. Keď som začala mať problémy so štítnou žľazou, menzes som mala 3krát za mesiac,potom mesiac nič, priberanie, padanie vlasov a podobne, išla som k nemu, nebol mi ochotný spraviť hormonálny profil, že to sa vraj stáva, že sú hormóny občas rozhádzané. Neskôr keď som otehotnela tak mi už musel spraviť odber a to už som musela ísť na endokrinologiu a doteraz beriem vysoké dávky liekov a nelepší sa to. Možno keby mi spravil hneď vtedy odber a riešilo by sa to hneď, nemala by som také problémy. Odporúčam odísť inému. Len keď budeš dávať sestričke výmenný lístok, bude ti hovoriť, že musíš ísť k nemu do ordinácie, inak ti nesmie dať kartotéku. Aj to preto, aby ti mohol hrať na city a odmieta odovzdať kartotéku. Treba byť trochu protivná ako on keď sa snaží predať tie svoje drahé doplnky. Mimochodom mal aj nemiestne poznámky na moje prsia, čo je podľa mňa maximálne neprofesionálne. Ešte ma presviedčal nech rodím prirodzene, že to bude pekný pôrod. Syn bol koncom panvovým v úplne zlej polohe a ešte k tomu bol veľký. To určite, musela som cisárskym. Ja som sa narodila koncom panvovým a moja mama má doteraz problémy. Tri dni prebiehal pôrod! Odrodil ma Ruffini... Takže podľa mňa utekaj od neho čím skôr, snaží sa zarobiť na čom sa dá, lebo mnoho pacientiek mu už odišlo.