icon

Skúsenosti s gynekológom Stieflom?

florianabotosova
15. jún 2020

Ahojte. Žienky z lc akú máte skúsenosť s gynekológom MUDr. Viliamom Stiefelom? Chcem vedieť vás názor teda ak ste s ním mali tu česť sa stretnúť.

aldia
15. jún 2020

Ahoj, pred 4 rokmi v decembri priviedol na svet prvú dcéru. Ako nebol problém, Aj ma prijímal pri hospitalizácii a bol v pohode. Všetko mi vysvetlil a bol ako milý. Aj pri pôrode a tak. len ma dlho šil a hodne ma zošil. Chudák nevedel nahmatať krček tak sa červenal ako pani pri prvom sexe :D :D Ale inak príjemný. Prečo sa pýtaš?

florianabotosova
autor
16. jún 2020

@aldia pretože som tehotná a minulý týždeň v stredu som bola na pohotovosti som začala z ničoho nič špinit a keďže už gynekologická ambulancia kam chodím neordinoval lekár tak som prišla na gyn.odd.a on mal službu. Sestričke sme s priateľom všetko vysvetlili prišiel on a ze co sa stalo tak som mu povedala bol úplne zdrzy ze prečo som nešla na ambulanciu tak som mu povedala prečo a on mi drzo povedal ze ani poriadne som službu nezačal a už je tu toto. Tak ma tak neochotne vyšetril povedal ze je všetko v poriadku a ze babo je tiež v poriadku som 2 mesiace tehotná. Keď osm na druhý deň išla na gyn.ambulanciu k môjmu gynekológovi ten bol zhrozený prečo mi nevypisal aspoň nejaké lieky. Gynekológ mi hneď dal duphaston a ascorutin a povedal ze každé malé krvácanie ci špinenie môže hroziť potrat.

aldia
16. jún 2020

@florianabotosova ja keď som mala takýto problém tak ma vyšetrovať na gyn. odd bielok vtedy ešte a ona ma v pohode prezrel a vysvetli že všetko je ok a aj bolo nepredpisoval mi nič. No neviem aký je mala som len 2x s nim tu cest

florianabotosova
autor
17. jún 2020

@aldia no ku mne bol drzý a to ma aj podbruško boli a doteraz ma niekedy bolieva tak preto mi dal môj gynekológ lieky

aldia
18. jún 2020

@florianabotosova ja len dúfam, že to prejde a babo aj ty budete v poriadku

florianabotosova
autor
18. jún 2020

@aldia už je to v pohode prešlo to a pomohli aj tie lieky chvalabohu. Len ma zvykne ešte podbruško pobolievat. Ale inak sme v pohode.

veronikatoth
19. nov 2020

@florianabotosova je to neochotný doktor mám snim skúsenosť podľa mna keď ho ta robota nebavi nech sedí doma na riti a prenechá miesto niekomu inému

florianabotosova
autor
19. nov 2020

@veronikatoth mate pravdu. A kvôli nemu som možno prišla o dieťa. Poslal ma domov bez liekov vraj mam iba oddychovať no a 30.juna mi povedali ze babo nežije. Takže on tam nemá vôbec co hľadať ten jeho neprofesionálny a neempaticky prístup. Najhoršie je to ze niektorý dobrý lekári co tam boli tam už nie sú a takéto svine s prepáčením sa tam držia ako voš vlasu

aldia
20. nov 2020

@florianabotosova to je mi ľúto 😞 mrzí ma ako sa ľudia menia po 5 rokoch. Keď som rodila prvú tak začínal a vôbec takýto nebol.

florianabotosova
autor
20. nov 2020

@aldia aj mne to je ľúto. Ale už je na ceste ďalšie babo chvalabohu. Oni už majú syndróm vyhorenia

aldia
21. nov 2020

@florianabotosova teším sa a držím palce 👍 no neviem ako môže mať syndróm vyhorenia po 5 rokoch praxe v nemocnici 🤦‍♀️

florianabotosova
autor
24. nov 2020

@aldia ďakujem. Neviem no jeho to možno chytilo skôr ale najradcej by som bola kebyže zmizne odtiaľ

aldia
28. nov 2020

@florianabotosova to ma hrozne mrzí :( nechápem prečo sa ľudia takto správajú a menia

florianabotosova
autor
28. nov 2020

@aldia to neviem no a hlavne v takej situácii kedy žena príde resp.prichadza o svoje dieťa je necitlivy. Neviem ci by sa to jemu páčilo kebyže je žena a niekto sa k nemu tak správa

aldia
29. nov 2020

@florianabotosova on sa n to takto nepozerá. Viez možno že je taký protivny lebo sa chcel odosobnit a este to nevie tak dobre.

florianabotosova
autor
30. nov 2020

@aldia no tak by to mohol robiť iným spôsobom a nie takto.

aldia
1. dec 2020

@florianabotosova ja ho neobraňujem len sa snažím nájsť dôvod prečo.

florianabotosova
autor
1. dec 2020

@aldia chápem len nie je to od neho pekne vobec

flor12345
28. júl 2021

Dobrý deň! Chcela by som sa touto formou pánovi doktorovi ospravedlniť za to co som písala. Bolo to v návale zlosti. Spravila som si zlý obraz. A vlastne týmto aj jemu zle meno. Pri mojom druhom tehotenstve bol veľmi pozorný a snažil sa pomôcť tak ako aj mne aj bábätku. Bol ku mne milý a vysvetlil mi všetko to co som chcela. Preventívne ma hospitalizoval pri zlých výsledkoch zo záznamu a ultrazvukové ho vyšetrenia. Mal trpezlivosť keď sa drobec veľmi hybal počas sono vyšetrenia. Týmto sa mu aj chcem poďakovať za starostlivosť o nás oboch a aj o záujem o nás. Nerozmýšľala som keď som ten príspevok písala. Prišla som o prvé dieťa. Nikto za to nemôže a ani pán doktor zariadila si to príroda. Mrzí ma ze som sa takto zachovala. Je to dobrý odborník o ktorom som si ja spravila zlu mienku vďaka tomu ze som sa bála o svoje prvé dieťa o ktoré som aj tak prišla... Pri druhom dieťati bol super ako som už písala pozorný a zaujímal sa o nás. Týmto sa chcem úprimne ospravedlniť. Veľmi ma to mrzí. A chcem sa poďakovať aj pánovi doktorovi a aj iným zdravotníckym pracovníkom ktorý sa o mňa a o malého starali. Mali s nami trpezlivosť. Ďakujeme.