Urgentná pomoc pre túlavú mačku s poraneným okom
Pri jednom z blokov v Lučenci partizánska ulica sa vyskytuje plachá čierno-biela túlavá mačka so silným zápalom alebo poraneným okom (hnisá, ledva ho otvára).
Mačka je sterilizovaná, ale OZ už odmietli ďalší zásah – potrebovala by ale URGENTNE ošetrenie veterinárom (napr. injekcia/kvapky) a aspoň pár dní pobyt v bezpečí, kým sa nezlepší jej stav. Nezotavila by sa potom by sa mohla pustiť na to iste miesto

OZ odmietlo dať mačku vyšetriť veterinárovi?
@matik1 Ano že oni ju kastrovali ledva ju chytili druhý krat sa uz nedá chytiť že či nerozumiem tomu poslala soľ im tieto fotky podľa fotiek usúdili že nejde o hnusave oko otekle ale že ma to len buchnute že dohodli sa nejakou staršou pani ktorá byva v tých blokoch kde mačka chodieva prikrmuju ju tam že tá pani jej ma dávať lieky do jedla jej že OZ poskytne lieky da tej pani a tá pani ma dávať lieky do jedla tej mačky takto to poriesili po novom my prisla takáto správa od nich lenže mačka sem tam chodi tam a hocijakých hodinách ráno pobede o štvrtej musela by ju tá pani vyzerať veľmi čiže tak

OZ odmietlo dať mačku vyšetriť veterinárovi?