icon

Urgentná pomoc pre túlavú mačku s poraneným okom

ingridmotyl
8. júl 2025

Pri jednom z blokov v Lučenci partizánska ulica sa vyskytuje plachá čierno-biela túlavá mačka so silným zápalom alebo poraneným okom (hnisá, ledva ho otvára).

Mačka je sterilizovaná, ale OZ už odmietli ďalší zásah – potrebovala by ale URGENTNE ošetrenie veterinárom (napr. injekcia/kvapky) a aspoň pár dní pobyt v bezpečí, kým sa nezlepší jej stav. Nezotavila by sa potom by sa mohla pustiť na to iste miesto

matik1
8. júl 2025

OZ odmietlo dať mačku vyšetriť veterinárovi?

ingridmotyl
autor
9. júl 2025
@matik1

OZ odmietlo dať mačku vyšetriť veterinárovi?

@matik1 Ano že oni ju kastrovali ledva ju chytili druhý krat sa uz nedá chytiť že či nerozumiem tomu poslala soľ im tieto fotky podľa fotiek usúdili že nejde o hnusave oko otekle ale že ma to len buchnute že dohodli sa nejakou staršou pani ktorá byva v tých blokoch kde mačka chodieva prikrmuju ju tam že tá pani jej ma dávať lieky do jedla jej že OZ poskytne lieky da tej pani a tá pani ma dávať lieky do jedla tej mačky takto to poriesili po novom my prisla takáto správa od nich lenže mačka sem tam chodi tam a hocijakých hodinách ráno pobede o štvrtej musela by ju tá pani vyzerať veľmi čiže tak