icon

14 mesačný syn má už 5 dní teplotu

miirkka1
30. dec 2017

Zdravim...malinka 14mes.ma piaty den teploty vzdy nad 38,5..mala uz aj...treti den sa pridal kasel a sopliky.Uz dvakrat som bola u doktorky,Crp dobre,ma uzivat sirup,cipky na teplotu.Teplota ale po zrazeni potom zase vystupi.Doktorka kazala stahovat teplotu,pot tekutiny...Kojim,takze je cely den na prse.Idu jej stolicky,su tie teploty z toho?Ako dlho to ma trvat?Ved tie teploty su hrozne...

Strana
z2
ajko
31. dec 2017

@lulistek my sme takto vysoko teplotovali presne 5 dní. už som bola v strese z toho.. a ako som písala, akonáhle sa vysypala, tak teploty odišli a aj malá zostala ako vymenená. A CRP sme mali nízke

miirkka1
autor
31. dec 2017

Siestu chorobu už mala.... Skončili sme v nemocnici-priedušky... 😢

koniarova
31. dec 2017

@miirkka1 ach jo. Držte sa. Ale aspoň ste pod dohľadom.

miirkka1
autor
31. dec 2017

Len ma stve,ze 2x som bola u lekarky a ze to zubami,dnes idem na pohotovost a zapal priedusiek,ze masivne zahlienena,hned na detske oddelenie.Dakujem vam ale baby...

bimbambim
31. dec 2017

Drzime palce nech ste fit. No nie vzdy sa to zisti synov spoluziak dychanie ciste a nakoniec zapal pluc a nezistli mu hned

wewa125
31. dec 2017

@miirkka1 to ta doktorka predsa musrla pocut ak.ju pocuvala my sme mali priedusky a hned to pocula a nasadila atb

katharines
31. dec 2017

@miirkka1 to mohli sposobit aj zatekajuce sople

katharines
31. dec 2017

Prajem malinkej skore uzdravenie a tebe vela sil

miirkka1
autor
31. dec 2017

Ked sme tam boli druhy krat,to uz chrcala,ked som ju kojila,aj v chrbte jej to vibrovalo..a ze dychanie ciste...neviem mohli to zhorsit aj sople...ale prislo mi to aj tak cudne,ako ma ubezpecovala,ze zo zubov

koniarova
31. dec 2017

Dobre, že si dala na svoj inštinkt a išla zase k dr.

lulistek
1. jan 2018

@miirkka1 a teraz už bolo crp pozitívne nie?

vodavodickova
1. jan 2018

prajem malinkej skore uzdravenie...nech uz ste doma a zdravi.✊🏻
...a vymenila by som pediatricku,rozhodne. ja ked idem k nasej so starsou dcerkou a nahodou ma aj mladsi syncek hoci len priesvitne sopliky a ja si myslim,ze zo zubkov,vzdy ho vysetri tiez a odbery su samozrejmost.neexistuje aby ta takto dvakrat lekarka odbila,to co je za pristup?😡

miirkka1
autor
2. jan 2018

Nie Crp ma stale nizke....ze pri zapale priedusiek to nebyva...tak mi vraveli...este stale sme v nemocnici...dufam,ze to pomaly zaberie...no detska doktorka ju pocuvala,crp mala nizke,takze sme mali len dat sirup.a.zrazovat teplotu.
Este jej zistili ecoli teraz.v stolici

slecna0071
2. jan 2018

No skoda ze skor som neprecitala..to iste sme mali tri krat u detskej sme boli crp nizke ,z maleho nebol ani obraz ani zvuk..jak bez duse a vysoke teploty.tiez chrapcalo mu ale dr nic nepocula,sama nas poslala na pohotovost a bum zapal priedusiek...skore uzdravenie prajem

lulistek
2. jan 2018

@miirkka1 držím palce to je hrozné keď človek nevie :( môže to byť vírus keď teda to neukáže crp ale aj tak je to divné ... Asi teda atb nemáte? Teploty stále pretrvávajú?

miirkka1
autor
3. jan 2018

Dakujem vam...nie antiobiotika nemame,nieco do zily davaju,kortikoidy ci co...protizapalova liecba vravia....no nosteka pamycon,fenistil,inhalujeme,a este take vstreky co vdychne...uz je o nieco lepsie,teploty uz nemame.

katharines
3. jan 2018

@miirkka1 fuha, tak nech sa rychlo vylieci, zlatinko malicke

lulistek
3. jan 2018

@miirkka1 to je hlavne ze teploty uz pominuli , uz bude dobre.

miirkka1
autor
4. jan 2018

Dakujem baby...dnes sme mali ist domov,priedusky ustupili,dnes nastupila dalsia choroba,zacali zelene sople,kasel,zvysena teplota,tak tu ostavame...uz dostala antibiotika...

lulistek
5. jan 2018

@miirkka1 môže byť že sa telo čistí nech ste čím skôr zdraví

miirkka1
autor
6. jan 2018

@lulistek chytilo jej lave plucko...ze je tam vlhky nalez,ale poslali nas uz domov na doliecenie

lulistek
6. jan 2018

@miirkka1 a dali vám antibiotiká nie?

miirkka1
autor
10. jan 2018

@lulistek ano antb.Zinnat,Fenistil,Uniflox,Mucosolvan a uz je zdrav

lulistek
10. jan 2018

@miirkka1 super tak to rada teraz zase my sme chorí.

Strana
z2