14 mesačný syn má už 5 dní teplotu
Zdravim...malinka 14mes.ma piaty den teploty vzdy nad 38,5..mala uz aj...treti den sa pridal kasel a sopliky.Uz dvakrat som bola u doktorky,Crp dobre,ma uzivat sirup,cipky na teplotu.Teplota ale po zrazeni potom zase vystupi.Doktorka kazala stahovat teplotu,pot tekutiny...Kojim,takze je cely den na prse.Idu jej stolicky,su tie teploty z toho?Ako dlho to ma trvat?Ved tie teploty su hrozne...
Siestu chorobu už mala.... Skončili sme v nemocnici-priedušky... 😢
Len ma stve,ze 2x som bola u lekarky a ze to zubami,dnes idem na pohotovost a zapal priedusiek,ze masivne zahlienena,hned na detske oddelenie.Dakujem vam ale baby...
Drzime palce nech ste fit. No nie vzdy sa to zisti synov spoluziak dychanie ciste a nakoniec zapal pluc a nezistli mu hned
@miirkka1 to mohli sposobit aj zatekajuce sople
Prajem malinkej skore uzdravenie a tebe vela sil
Ked sme tam boli druhy krat,to uz chrcala,ked som ju kojila,aj v chrbte jej to vibrovalo..a ze dychanie ciste...neviem mohli to zhorsit aj sople...ale prislo mi to aj tak cudne,ako ma ubezpecovala,ze zo zubov
Dobre, že si dala na svoj inštinkt a išla zase k dr.
prajem malinkej skore uzdravenie...nech uz ste doma a zdravi.✊🏻
...a vymenila by som pediatricku,rozhodne. ja ked idem k nasej so starsou dcerkou a nahodou ma aj mladsi syncek hoci len priesvitne sopliky a ja si myslim,ze zo zubkov,vzdy ho vysetri tiez a odbery su samozrejmost.neexistuje aby ta takto dvakrat lekarka odbila,to co je za pristup?😡
Nie Crp ma stale nizke....ze pri zapale priedusiek to nebyva...tak mi vraveli...este stale sme v nemocnici...dufam,ze to pomaly zaberie...no detska doktorka ju pocuvala,crp mala nizke,takze sme mali len dat sirup.a.zrazovat teplotu.
Este jej zistili ecoli teraz.v stolici
No skoda ze skor som neprecitala..to iste sme mali tri krat u detskej sme boli crp nizke ,z maleho nebol ani obraz ani zvuk..jak bez duse a vysoke teploty.tiez chrapcalo mu ale dr nic nepocula,sama nas poslala na pohotovost a bum zapal priedusiek...skore uzdravenie prajem
Dakujem vam...nie antiobiotika nemame,nieco do zily davaju,kortikoidy ci co...protizapalova liecba vravia....no nosteka pamycon,fenistil,inhalujeme,a este take vstreky co vdychne...uz je o nieco lepsie,teploty uz nemame.
@miirkka1 fuha, tak nech sa rychlo vylieci, zlatinko malicke
Dakujem baby...dnes sme mali ist domov,priedusky ustupili,dnes nastupila dalsia choroba,zacali zelene sople,kasel,zvysena teplota,tak tu ostavame...uz dostala antibiotika...

@lulistek my sme takto vysoko teplotovali presne 5 dní. už som bola v strese z toho.. a ako som písala, akonáhle sa vysypala, tak teploty odišli a aj malá zostala ako vymenená. A CRP sme mali nízke