icon

15 mesačná má 17 kg. Máte podobné bacuľaté bábätko?

13091991
9. sep 2015

Ahoj mamicky chcem sa spytat ci mate niektora rovnaku skusenost co sa tyka vahy dietata...Dnes sme boli u doktorky a skoro som odpadla ked som uvidela tu vahu :D...ma 15 mesiacov 88,5 cm a 17 kil...ako je mi tazka na rukach ale ze by mala az 17 kil to by som v zivote nepovedala...nehovorim ze vyzera stihlo ale nikdy by som nepovedala ze ma 17 kilov...doktorka mi nepovedala nic horzneho len nieco treba obmedzit a tak len chcem vediet ci tu je mamicka s podobnym babom 🙂

alchemilkazltozelena
15. okt 2015

je to vela..nasa ma nieco cez 9,2 kg..horna hranica je 12,5 kg pre dievcata v tomto veku...a tie tabulky vyztvaral asi niekto kompetentnejsi nez su zeny na mk..

robin_claire
15. okt 2015

Tak podla tych diskusii co dala @sardinka355 sa nedivim, ze ma 17 kilo...len nechapem, co si prekvapena, ked v 14 mesiacoch mala 14 kilo....sama musis vidiet, co robis zle...suhlasim s nazorom, ze je vysoko obezna a cudujem sa, ze pediater to neriesi. ale mam pocit, ze ty chces pocut len uspokojive odpovede, ze to je ok

Na tvojom mieste by som si naopak vypocula aj kolko vazili ine deti v tom veku

janamexico
7. aug 2018

Ahojte no moje male skvrna vyzera dost buclatucka vsade kade chodim tak hovoria ze asi dobre papa ale ma 8 mesiacov vazi 8440 a meria 80 cm

evittam
7. aug 2018

@janamexico Moj syn mal v 5.5 mesiaci 10.5kg 😁😉

zuzka6542
7. aug 2018

Ja by som žiadala o nejaké vyšetrenia podľa mna je to dosť. Nás maly má v septembri 4 roky má 115 cm a váži 18 kg

twinki
Autor odpoveď zmazal
evittam
7. aug 2018

@zuzka6542 A ake? Syn ma 10 je to zdravé dieta, ma 150cm a 35kg.😉 Mozes mu rebra ratat ked sa vyzlečie. A to zje všetko co nezje jeho. Netreba tu strasit nejakymi vysetreniami. Proste sú to detičky co sa len začínajú hybat-vybehaju.😉

mrkvicka060
7. aug 2018

vidim ze stara tema, ale fuuuuuu.... moj syn bude mat v oktobri 3 roky a ma 15,5 kila. A to je aj vysoky, sice rebra mu trosku vidno ale nie je vychudnuty, je uplne akuratne dieta. neviem si predstvit take male 15mes a 17kg. viem ze je to individualne, ale to je hadam aj 5 kil nadvaha.

nini1010
7. aug 2018

Moja ma 5 rokov a 16 kg.podotykam uplne normalne dieta.len tolko k vyrazu baculaty.

zuzka6542
7. aug 2018

@evittam ja neviem aké maly je spageta -vysoký a chudý, tak isto zje všetko čo nezje jeho a rebrá mu môžeš rátať... mna zas strašili všetci aký je vychudnutý atd tak som s ním išla k dr zobrali krv všetko ok 🙂

janamexico
8. aug 2018

@evittam dr nic nehovori tak som zvedava 😁

jaannah
8. aug 2018

@ketere ahoj čítam príspevok, ako sa vyvíja vaša váha teraz? Moja malá je tiež buchtička? Prestala priberať? sú to už dva roky. Aj ste riešili jej váhu nejako?

jaannah
8. aug 2018

@lejjkaa ako je to s malým teraz? Stále priberá? Riešim to isté, aj ste niečo obmedzili alebo riešili nejako? Je to dva roky....

ketere
8. aug 2018

@jaannah píšem ss

lejjkaa
10. aug 2018

@jaannah no držíme sa a váhe... Počas škôlky mal jedlo v skolke a doma už len večeru... Pijeme viac minerálnej vody, miesto cukru med... No ale brucho ma/e stále to dole nejde

nela6
10. aug 2018

@lejjkaa miesto cukru med nie je vyhra, med je to iste pre telo len plus ma viac vitamínov.... Ale je to tak isto záťaž ako cukor, nie je to vobec náhrada, myslim v dobrom radu... Ja davam svojmu len čistú vodu, je spokojný kedze nepozna sladke vody a čaje... Kamošky s rovesníkmi musia ist von s kubikom inak sa dieta nenapije...

mirien22
10. aug 2018

Môj ma 10 mesiacov zajtra a ma 10 kg. 17kg je dosť, ale chodí už? Lebo starší mal ešte viacej a keď začal chodiť v 13 mesiacoch, tak sa mu ta hmotnosť rozložila do dĺžky a teraz ma 2 roky a 2 mesiace a 14kg, takze to priberanie ustalo a išiel viac do výšky. Dr je s váhou Ok?

jaannah
10. aug 2018

@lejjkaa na akej váhe sa držíte? Dcéra má 3,5 roka, je decembrova a teraz ma 20,5 kg.... už pár mesiacov....

yanni
10. aug 2018

@jaannah fuuuha a kolko meria?

jaannah
10. aug 2018

@yanni 104 kg

ewik_
10. aug 2018

Podľa mňa to je tiež veľa.. Moja malá ma 2,5 roka a 13,5 kila...

mircalla
10. aug 2018

@jaannah Moj syn mal 7 a pol roka a 22-23 kil, pricom vyska 135 cm co je o 2-3 kila viac ako dieta o 4 roky mladie a 30 cm nizsie. Za poslednych 6 mesiacov pribral 6 kilo, cize ma 28 kg tak sa tesim, konecne vyzera ok. Dcera bude mat 3 a 14 kil, chuda rozhodnie nie je, 20 kil na 3,5 roka je dost vela.

iveta143
10. aug 2018

moja ma 4 roky a teraz ma 17 kg

yanni
10. aug 2018

@jaannah ujha, to je ale vela kg na tu vysku. Moja ma 3 roky a 2 tyzdne, takmer 100 cm (a mozno uz aj ma ten meter, uz som ju davno nemerala) a 13,5 kg. A chuda absolutne nevyzera. To ta tvoja musi byt riadna bambulka.
Nas treti mal 20 kg v prvej triede pri vyske ca. 126-128 cm. A tiez nevyzeral chudy, ked pozriem tie fotky z toho obdobia.

charlie1980
10. aug 2018

Boze, baby, prestante. Mam 2 deti, jedno 4,5r 19kg a druhe 19.mes 16kg. No obesim sa ? Jeden je slachovity (po mne), druhy vyzera o 1r starsi zozadu.

yanni
10. aug 2018

@charlie1980 Aale Prosit ta, ziadne obesenie. Ono vzdy zalezi na pomere vyska-vaha.

charlie1980
10. aug 2018

@yanni Dnes mi ho psychologicka akurat pochvalila, ako je pekne fyzicky vyvinuty 😂 Lenze mensi je aj hrubsi od kosti, taaaakze, uplne z ineho sudku. Uz teraz nosia po sebe tricka (ma siroky hrudnik mensi), uplne ina stavba tela.

yanni
10. aug 2018

@charlie1980 Ono to tak casto byva. Copana je vyssia ako boli chalani v jej veku. Teraz noci veci, co nosil treti o rok neskor. Sice jej su siroke, ale na dlzku len tak tak.

Metrova a 13 kilova. A absolutne nevyzera chuda. Neviem si predstavit, ako by vyzerala, keby mala o 7 kg viac. Samozrejme ak by to neboli nejake mega svaly, co u 3rocneho priemerne vyvinuteho dietata asi tazko.

charlie1980
10. aug 2018

@yanni Hehe, ja som sa tiez tak tesila, ze ponosia saty jeden po druhom, ved chalani....tak som vsetko prichystala do 1,5r a kym som sa zbadala, tak vsetko prerastol nepouzite, cize sezonne mi vibec nepasovali saty, museli sme vselijak nakupit. Teraz sa to uz stabilizovalo, nosia to iste, teplaky raz vyhrniem 😂

mircalla
10. aug 2018

@charlie1980 Vsak mensi nevypada baculo, skor je pevny. Moja dcera je tiez taka pevna a sily ma tolko, ze normalne mam problem