15 mesačná má 17 kg. Máte podobné bacuľaté bábätko?
Ahoj mamicky chcem sa spytat ci mate niektora rovnaku skusenost co sa tyka vahy dietata...Dnes sme boli u doktorky a skoro som odpadla ked som uvidela tu vahu :D...ma 15 mesiacov 88,5 cm a 17 kil...ako je mi tazka na rukach ale ze by mala az 17 kil to by som v zivote nepovedala...nehovorim ze vyzera stihlo ale nikdy by som nepovedala ze ma 17 kilov...doktorka mi nepovedala nic horzneho len nieco treba obmedzit a tak len chcem vediet ci tu je mamicka s podobnym babom 🙂
@mircalla Teraz sa vytiahol, uz aj beha, takze trochu sa "zmensil". Ale do 1r 🤦🏽♀️ Keby si videla tie faldy 😂 To ani zverejnit nemozem 😂 V 4.mes mal 8kg, to som si uz hlavu skrabala, normalne vyzeral ako nakysnuty kolac 😂
@charlie1980 Tak sa toho vela nemam, copana prisla po 5,5 roku, uz som mala vela veci rozdanych. A k tomu dievca a letne dieta po zimnom. No a nokoniec chuda dlhana, takze jedine co ako tak este vynosi/la doteraz pyzama, nejake kratasy, tielka nastastia ja mam vo zvyku aj chlanom kupovat obycajne cisto biele, takze tie bude mate aj terza jesen/zima a este lyziarske veci. Len je to na nervy, lego lyziarske gate su je dobre uz teraz co Claus nosil v 4-5 rokoch. A problem je, ze jej je vsetko na pase siroke. A terza chce stale len saty nosit. No co, baba. Zabijem sa? teplaky ti prism ta neoblecie. A to mam nejake odlozene. Niiiiiieeee ona modre nechce. Ani cierne. Ona len pink. Uz som sa na to vykaslala. Uz kupujem len leginy.
@charlie1980 Ze nakysnuty kolac😂😂😂😂 Ja som zase vzdy bazila po faldikoch a mala doma len zabie stehienka. Copana bol AZ mesiac (ca. ako 5 mesacna) trosku taka chutnucka, inak skade ruka skade noha🙄
@yanni 😂😂😂 Tak ona bude modelka potom. Inak starsi je presne tento typ, ze gate mu na kolena dobreze nepadaju, na dlzku presne....tiez najlepsie slim pre neho....no a mensiemu najlepsie teplaky 😂 Lebo ten ma masitejsiu rit odomna 😂
Inak starsi ma (podla mna) peknu postavu. Gram tuku nenajdes, aj je sikovny, vrtky, zdatny. Mensi bude urcite taky tazkopadny, to starsi uz na odrazadlach lietal v jeho veku ako drak, tento ani v trojkolke nechce na tlacenie 😂
@charlie1980 My to mame tiez tak podelene ako vy. Najstarsi je tiez taky slachovity ako tvoj, ma ale uz 12 rokov. Ale tiez stale v pohybe. Druhy je taka vselijaka zmeska. Treti gaucosed. Uplny sportovy antitalent. Bicyklovat sa naucil az ako 6 rocny, absolutne ho nezaujima pohyb. a mala je motorova mys. Tiez presne v roku brazdila po obyvacke na Puky Wutsch, v 20.tich mesiacoch na dvojkolesovom odrazadle a kolobezke. Teraz ma presne tri a na bicykli uz par metrv prejde aj bez pomocnych. Este musi trosku "nacvicovat", ale na to, ze nikdy nemala trojkolku a ani nic "pedalove", "sadla" ako 2,5 rocna na bike a uplne bez problemov tahala a nevykydla sa hihi
A inak, uz vie aj plavat bez pomoci, aj ked, v mori a otvorenych vpdach (jazero atd.) sa ju este bojim nechat. Tak si dobrovolne nasadi "kridelka". To je uplne ine dieta. Aj ine zaujmy ma ako mali v tom veku chalani. Akoby uplne z inej planety.
@yanni 😂😂😂 Genetika ti je nemilosrdna 😂 Presne, gaucosed ten mensi, vyvalovat sa po vankusoch, na sedacke, na koberci sa prevalovat, v postielke este 10min po prebudeni 😅 Bohaca, mansi mi uz vsetky prahy v byte poobijal v tom veku odrazadlom, od 2,5r na cyklo....a tak myslim, vsetko veku primerane. Muzovi ani nemozem nic povedat, ze mensi je pohodlny a nauci sa snad v 10r bicyklovat, lebo sa na to urazil 😂😂😂 Ten zas sportuje cely zivot, tak si to tazko pripusta 😂 Ale viem, aky je starsi, co mu das, na tom ide. Teraz dostal prvu kolobezku (ale uz taku lepsiu), oci sa mi krizia, ked z kopca sa ruti do zakrut 😂
Moj sa plavat asi nikdy nenauci, lebo "vlasy nieeeee" nedajboh, aby mu prsklo na vlasy, takze toto vidim beznadejne dalsie 3 roky 😂😂😂
@yanni to asi všetky baby tak, ako keby som svoju počula hovoriť.... a to sa niekedy aj 5 krát za deň prezlieka.... do škôlky ešte rešpektovala na 80% môj výber, ale doma... ach... veci potom pozriem, či sú zakydané, ak nie odložím do skrine a oblečie si ich aj zajtra, ak ich nechám von na stoličke, tak to nehrozí... včera sme boli v jaskyni a veru som mala zo sebou 6 ružových náhradných vecí, aby spolu pasovali 🙂, tie dve veci na obrázku s prilbou pasujú k sebe, lebo na tričku (oranžové) a nohavice (ružové) je nakreslená mačička 😉
Známej maličky má 8 mesiac a 10kg, má také pekné buchtičky, ale je prekrasny a v tváričke to tak ani nevyzerá. 😊😊😊😊
@charlie1980 dobrý deň, aj my tak mame a nepríde mi tučná… ja sa len chcem opýtať či sa to ustálilo?
@13091991 mne to pride vela. Ja mam za 3 mesiace 6 rocnu a ta ma 116cm a 18 kil. Lekarka povedala, ze je v poriadku. Je stihla, cvici gymnastiku, a vela sa hybe. A my doma jeme zdravo. Ale mozno u vas to nude endokrinologicky problem,zatial skryty
@13091991 no a dieťa je ok zdravotne? Nemá napr cukrovku ? Vyrástlo z toho ?

@jaannah moja ma 4.5 roka a tak do 24 kg. Meria nejakych 110 cm. A nie je tucna. Lekarka nam povedala len tolko, ze je zdrava a ma silnejsiu stavbu tela (po mne aj mojej celej rodine aj od priatela). Chora na antibiotika bola jeden jediny raz- aj to mala zapal ucha.