icon

15 mesačná má 17 kg. Máte podobné bacuľaté bábätko?

13091991
9. sep 2015

Ahoj mamicky chcem sa spytat ci mate niektora rovnaku skusenost co sa tyka vahy dietata...Dnes sme boli u doktorky a skoro som odpadla ked som uvidela tu vahu :D...ma 15 mesiacov 88,5 cm a 17 kil...ako je mi tazka na rukach ale ze by mala az 17 kil to by som v zivote nepovedala...nehovorim ze vyzera stihlo ale nikdy by som nepovedala ze ma 17 kilov...doktorka mi nepovedala nic horzneho len nieco treba obmedzit a tak len chcem vediet ci tu je mamicka s podobnym babom 🙂

Strana
z4
mishicca
10. aug 2018

@jaannah moja ma 4.5 roka a tak do 24 kg. Meria nejakych 110 cm. A nie je tucna. Lekarka nam povedala len tolko, ze je zdrava a ma silnejsiu stavbu tela (po mne aj mojej celej rodine aj od priatela). Chora na antibiotika bola jeden jediny raz- aj to mala zapal ucha.

charlie1980
10. aug 2018

@mircalla Teraz sa vytiahol, uz aj beha, takze trochu sa "zmensil". Ale do 1r 🤦🏽‍♀️ Keby si videla tie faldy 😂 To ani zverejnit nemozem 😂 V 4.mes mal 8kg, to som si uz hlavu skrabala, normalne vyzeral ako nakysnuty kolac 😂

yanni
10. aug 2018

@charlie1980 Tak sa toho vela nemam, copana prisla po 5,5 roku, uz som mala vela veci rozdanych. A k tomu dievca a letne dieta po zimnom. No a nokoniec chuda dlhana, takze jedine co ako tak este vynosi/la doteraz pyzama, nejake kratasy, tielka nastastia ja mam vo zvyku aj chlanom kupovat obycajne cisto biele, takze tie bude mate aj terza jesen/zima a este lyziarske veci. Len je to na nervy, lego lyziarske gate su je dobre uz teraz co Claus nosil v 4-5 rokoch. A problem je, ze jej je vsetko na pase siroke. A terza chce stale len saty nosit. No co, baba. Zabijem sa? teplaky ti prism ta neoblecie. A to mam nejake odlozene. Niiiiiieeee ona modre nechce. Ani cierne. Ona len pink. Uz som sa na to vykaslala. Uz kupujem len leginy.

yanni
10. aug 2018

@charlie1980 Ze nakysnuty kolac😂😂😂😂 Ja som zase vzdy bazila po faldikoch a mala doma len zabie stehienka. Copana bol AZ mesiac (ca. ako 5 mesacna) trosku taka chutnucka, inak skade ruka skade noha🙄

charlie1980
10. aug 2018

@yanni 😂😂😂 Tak ona bude modelka potom. Inak starsi je presne tento typ, ze gate mu na kolena dobreze nepadaju, na dlzku presne....tiez najlepsie slim pre neho....no a mensiemu najlepsie teplaky 😂 Lebo ten ma masitejsiu rit odomna 😂
Inak starsi ma (podla mna) peknu postavu. Gram tuku nenajdes, aj je sikovny, vrtky, zdatny. Mensi bude urcite taky tazkopadny, to starsi uz na odrazadlach lietal v jeho veku ako drak, tento ani v trojkolke nechce na tlacenie 😂

yanni
10. aug 2018

@charlie1980 My to mame tiez tak podelene ako vy. Najstarsi je tiez taky slachovity ako tvoj, ma ale uz 12 rokov. Ale tiez stale v pohybe. Druhy je taka vselijaka zmeska. Treti gaucosed. Uplny sportovy antitalent. Bicyklovat sa naucil az ako 6 rocny, absolutne ho nezaujima pohyb. a mala je motorova mys. Tiez presne v roku brazdila po obyvacke na Puky Wutsch, v 20.tich mesiacoch na dvojkolesovom odrazadle a kolobezke. Teraz ma presne tri a na bicykli uz par metrv prejde aj bez pomocnych. Este musi trosku "nacvicovat", ale na to, ze nikdy nemala trojkolku a ani nic "pedalove", "sadla" ako 2,5 rocna na bike a uplne bez problemov tahala a nevykydla sa hihi
A inak, uz vie aj plavat bez pomoci, aj ked, v mori a otvorenych vpdach (jazero atd.) sa ju este bojim nechat. Tak si dobrovolne nasadi "kridelka". To je uplne ine dieta. Aj ine zaujmy ma ako mali v tom veku chalani. Akoby uplne z inej planety.

charlie1980
10. aug 2018

@yanni 😂😂😂 Genetika ti je nemilosrdna 😂 Presne, gaucosed ten mensi, vyvalovat sa po vankusoch, na sedacke, na koberci sa prevalovat, v postielke este 10min po prebudeni 😅 Bohaca, mansi mi uz vsetky prahy v byte poobijal v tom veku odrazadlom, od 2,5r na cyklo....a tak myslim, vsetko veku primerane. Muzovi ani nemozem nic povedat, ze mensi je pohodlny a nauci sa snad v 10r bicyklovat, lebo sa na to urazil 😂😂😂 Ten zas sportuje cely zivot, tak si to tazko pripusta 😂 Ale viem, aky je starsi, co mu das, na tom ide. Teraz dostal prvu kolobezku (ale uz taku lepsiu), oci sa mi krizia, ked z kopca sa ruti do zakrut 😂
Moj sa plavat asi nikdy nenauci, lebo "vlasy nieeeee" nedajboh, aby mu prsklo na vlasy, takze toto vidim beznadejne dalsie 3 roky 😂😂😂

jaannah
11. aug 2018

Toto sú také najnovšie fotky... viem, že je to veľa.... preto som sa pýtala bab, čo to riešia....

jaannah
11. aug 2018

@yanni to asi všetky baby tak, ako keby som svoju počula hovoriť.... a to sa niekedy aj 5 krát za deň prezlieka.... do škôlky ešte rešpektovala na 80% môj výber, ale doma... ach... veci potom pozriem, či sú zakydané, ak nie odložím do skrine a oblečie si ich aj zajtra, ak ich nechám von na stoličke, tak to nehrozí... včera sme boli v jaskyni a veru som mala zo sebou 6 ružových náhradných vecí, aby spolu pasovali 🙂, tie dve veci na obrázku s prilbou pasujú k sebe, lebo na tričku (oranžové) a nohavice (ružové) je nakreslená mačička 😉

klaudia_kaja
11. aug 2018

Známej maličky má 8 mesiac a 10kg, má také pekné buchtičky, ale je prekrasny a v tváričke to tak ani nevyzerá. 😊😊😊😊

misana84
22. aug 2021

@charlie1980 dobrý deň, aj my tak mame a nepríde mi tučná… ja sa len chcem opýtať či sa to ustálilo?

stanislavicenka
22. aug 2021

@13091991 mne to pride vela. Ja mam za 3 mesiace 6 rocnu a ta ma 116cm a 18 kil. Lekarka povedala, ze je v poriadku. Je stihla, cvici gymnastiku, a vela sa hybe. A my doma jeme zdravo. Ale mozno u vas to nude endokrinologicky problem,zatial skryty

juliavolna
14. feb 2025

@13091991 no a dieťa je ok zdravotne? Nemá napr cukrovku ? Vyrástlo z toho ?

lneviemmeno
Autor odpoveď zmazal
Strana
z4