18 mesačné dieťa meria 83 cm. Je to veľa?
Kazdy nam vravi ze mala je velmi vysoka na svoj vek za va tyzdne ma rok a pol coze 18mesiacov. Ma 11kg a 83cm. Vravia ze vyzera akoby mala dva roky. Kolko maju vase deticky? Orientacne
Nas ma 21 mesiacov a 86 cm, v 18 mesiacoch mal cca tych 84. Patri medzi rovesnikmi k priemernym, az nizsim. Takze ziadne starosti, malinka je uplne akurat. Vahovo tiez. Nas ma teraz nieco malinko cez 12kg.
Moj maly ma 15.mesiacov, 80cm a 11kg. Tvoja babulka je podla mna uplne taka aka ma v jej veku byt. Mam kamosky, co im deti meraju v 15.m 88 cm. To su dlhani 🙂
asi zalezi ci nemate vysokych predkov, nas bude mat o 2 tyzdne 2 roky, a ma tych 90 cm a 13,5 kg, tiez sa mi zda malicky oproti dcere, ta bude mat o mesiac 4 roky avyzera akoby mala ist uz do skkoly, teda vyzera na 6 rocnu, ale ja som vysok a a aj manzel, moj otec - teda nas dedo je tiez vysoky, takze aj nase deticky budu vacsie 🙂
vôbec to nie je vela...taký normálny priemer....vela je 87-88-90, lebo aj také detičky sú.
moj mal v 8m uz 80 cm a v 18m mal 92cm.
Je na svoj vyssi,ale uz sa to zrovnava,nerastie uz tak velmi,aj ked je stale vysoky na svoj vek-ma cerstve 4 roky a meria 114cm.
tvoja je uplne v pohode.
nas starsi mal 88 cm a 15 kg v roku a pol, mladsi ma 77 cm a 11 kg v 9 mesiacoch, ked ste obaja vysoky tak nema byt po kom malinka 🙂 ja sa stale napocuvam, ze aky su obaja obrovsky uz od narodenia 😀
Syn mal v 2 rokoch 85cm, dcerka ma teraz 15mesiacov a ma 86cm 🙂 ano, 83cm viac ako je tabulkovy standard, ale nic extremne
osobne si nemyslim, ze je nejaka vysoka na svoj vek. skor niekde okolo priemeru.
http://www.who.int/childgrowth/standards/height...
moj ma 19 mesiacov a cca 86 cm, patri k nizsim a utlejsim detom.
náš drobec ma 17 mesiacov a 85 cm a 11 kg, takze si nemyslim ze to je vela, uplne normalne rozmery 🙂 a keby ti nahodou niekto povedal ze je to vela tak čo urobis? ustrihneš jej z nožiciek? 🙂
Moja dcerka bude mať 25teho 2 ročky a ma 92cm....zavisi od rodičov a predispoziciu k vyške po rodičoch.Nech len rastu do krasy.Vela zdravička prajeme 🙂
my budeme mat o 3 tyzdne 18 mesiacov a mame 80 cm, a cca. 12 kg...a kamosky maju mladsie deticky a su vyssie
nas drobcek ma 88 cm a 13 kg a ma tiez 18 mesiac 🙂
Nas syncek ma 16 mesiacov a ma 85 cm a 15 kg, takze si myslim ze to voobec nie je vela . 🙂
nasa ma rok a pol a nosi velkost 92/98 a vazi okolo 12kg. je vyssia ako ostatne deti,stale bola. no co uz.vzdy lepsie,ako keby naozstavala. musime casto menit satnik,lebo stale rychlo rastie 🙂 inak to neriesime
Ja mám 3,5 ročnú dcérku a vyzerá na 5 ročnú, výšku má cca 110cm a váhu 23kg, narodila sa s váhov 3600g a 51cm... teraz už nosí veľkosť 116-122 a topánky má 30tky... syn má 10mesiacov 73cm a 9kg... 🙂 Nerieš, všetko je OK hlavne, že sú zdravé deťúrence 🙂
Hmm..my mame doma "predcasniatko" (narodil sa o 3mes. skor), teraz ma rok aj 4 mesiace a ma cca 82cm a 13kg 😉 😀 Tiez mi na rizik.poradni povedali, ze ma miery skor na 18mesacne dieta, ale mne to vooobec nevadi.. ja som stastna.. 😉
Mame o dva tyzdne 18 mesiacov, 11,5kg a nosime 86/92 velkost. Podla mna ste v normale.
pozrela som si vasu prvu fotku v albume '' nase profi fotenie '' a po tejto fotke sa dost cudujem tvojej otazke.Vsak mas doma chlapa jak hora 😀 ....dcerka to mala po kom zdedit 😀 😀 ale napriek tomu si myslim,ze sa dcerka zda byt velka len na tych fotkach s tebou...pri tebe z nej mam pocit,ze je vyssia...alebo maminka je malinka? 😅 A mozno taky poodbny pocit maju aj ti co ta s nou vidia.
to vam hovoria blbosti. lebo na 12 -18 mesiacov je velkost 86, cize neni vobec vysoka.
Ahoj, pozerala som tvoje fotky - manzel (priatel) je vysoky, takze je to normalne. Moj manzel ma 208cm a dcerka vzdy "trcala"... Aj teraz ma 6r a nosi oblecenie na 7-8r. Druha dcerka je asi po mne, lebo aj ked su ani nie mesiac po sebe (po 4 rokoch), vobec mi nesedi oblecenie, mladsej je vsetko po starsej velke, aj ked to starsia v jej veku uz nosila...
Mamicky spamätajte sa!!vase deticky su zdrave a krasne..nerieste hluposti typu: ci je vysoke, nizke, tluste alebo chude..kazde dieta je ine..prestante porovnavat..nech si kazdy hovori co chce..a ak je vyssie..co s tym akoze chcete robit..alebo ked je baculko..a chuti mu..nebudete davat jest?? prestante riesit somariny..
moj ma 18m, vazi 13,5kg a meria 88cm. oblecenie ma c. 86 -98 podla strihu, dlzky, pasu... 😉 a dcera 4,5r ma cca 110cm a 15kg
Pozri si tento graf (take dostavaju deti v US, ruzova pre dievcata a modra pre chlapcov), su tam inches, ale aj centimetre. Na jej vek a vysku vyzera byt okolo 75 percentile (to znamena ze 25 % dievcat v jej veku su vyssie ako ona a 75 % su nizsie)
Ahoj. Je to priemerná vyska na jej vek. Ja mam teraz 19-mesačného synčeka. Výšku ma 87 cm a takúto výšku (+/- ma väčšina detičiek v našej skupine, teda rovnako starých). Skor by som povedala, ze je trosku nižšia. Tak sa urcite neni dôvod stresovať. A co sa tyka rastových grafov, význam ma pozerat nase slovenské grafy, nie WHO (tam su zaradené štatistiky aj z krajín, kde je celkovo vyska ľudí nižšia, než u nas).
Môj má 27 mesiacov 86cm a 12,5 kg. Všetci nás mladší prerastajú.
My mame 14 mesiacov, 79cm a 10kg,takze si myslim ze mate normalnu vysku.
môj malý má 74cm a 9,5kg a beží nám 6 mesiac a tiež nám vravia, že je mimo "normy"
Tak ja mám doma tiež obryňu ma rok a meria 82cm 🙂 otecko ma niečo cez 2 metre ...no ako vidím nič výnimočne asi nám rastie generácia basketbalistov, volejbalistov, modeliek, atd 😀
my mame rok aj styri mesiace a ma 83 cm tak asi to je v pohode.😉

moj bude mat 25. tiez 18 mesiacov a meria 80 cm a vazi cca 11 kg a mne pride oproti starsiemu praveze maly, tvoja ma podla mna normalne miery 🙂