18 mesačné dieťa meria 83 cm. Je to veľa?
Kazdy nam vravi ze mala je velmi vysoka na svoj vek za va tyzdne ma rok a pol coze 18mesiacov. Ma 11kg a 83cm. Vravia ze vyzera akoby mala dva roky. Kolko maju vase deticky? Orientacne
Existuje jednoduchý program, RUST.cz http://www.szu.cz/publikace/data/program-rustcz..., v cestine.
Zadas svoje udaje, teda svoju vuysku a manzelovu, program vyhodnoti rastovu krivku Vasho dietata (je rozdiel mat rodicov malych alebo vysokych) a potom si zadas aktualny datum a miery Tvojho dietata.
Graficky pekne vies na com si.
Da sa merat aj vyska, vaha, obvod brucha, hlavicky a podobne. Nemusis vzdy merat a zadavat vsetky udaje, staci len tie co potrebujes. My sme tak merali (kvoli jeho zdraviu) maleho, pekne sme vedeli kedy rastie, ked nepapal bol chudsi ako by mal a podobne. Ako orientacia dostacujuce.
moja ma 80cm a 10kg ,ma 20 mesiacov, mne sa zda praveže je malička a nie vysoka. Aspon podla oblečenia, ked pýtam na dva roky tak davaju 92, čiže by malo byť na vyšku 92cm.
moja malá ma 15 mesiacov a má 85 cm a 11 kg, a zdá sa mi normálna, nemá po kom byť vysoká
Syn ma 2roky a 2mesiace a vysoky je 90cm a vazi 13.5 kg.
nas ma 22mesiacov,90cm a 17kg a nosime oblecenie na 3roky 😉
Nas maly bude mat 18.mes 23. a ma tiez 83cm a skoro 14kg...nemyslim si, ze je to vela...aj na dievca, je to uplne v pohode
musela som sa zasmiať 😎
môj malý mal 1.1.2014 1 rok meria 82,5 a váži cca 12 kg
mám krásne zdravé dieťa a neriešim to čo hovoria niektorí ..
nerieš to ani ty 😉
nas ma 19 mesiacov 12,5kg a 86 cm,....
nas ma 2r a ma 90cm a vobec nie je vysoky, taky normalny
malí má 26steho 16m a má 11kg a 82cm,takze ste podla mna ok 😉
moja mala ako 18mes.cca 9,3 kg a 79cm...ale ona patri medzi male deticky. Teraz ma 4r a 99cm a 14,5kg...
my máme necelých 17mesiacov 84cm,je vyššia ako jej rovesnici,ale neriešim to,bude z nej modelka 😉
nie, nie je.
urcite to nie je vela, moj syn má 14 mesiacov a meria 84 cm
My sme merali v 18 mesiacoch 86 cm, teraz mame necelych 26 mesiacov a 92 cm 😀.
naša má 15 mesiacov 🙂 85cm a 12kg 🙂 nosí vecičky pre 2/3 ročné deti a čo 🙂 je krásna taká aká je...maminy neporovnávajte a neriadťe sa tabuľkami..každé dieťa je iné a aj tak to nezmeníte...🙂 prajem pekný deň
kazde dieta je individualne.Vsetky tabulky su orientacne, no nemala by si sa nimi riadit. To iste ako aj, niektore dieta sedi v 4 alebo az v 7mesiaci - chodi po styroch a niektore hned po dvoch a co!!
Ak su rodicia nizki alebo vysoki, tak dieta bude po nich.
Ja mam 26mesacnu dceru a meria 89cm, ale vobec to neriesim.Ci je to malo, dost a pod....
Aj moja bola taká šťabajznička dlhá v tomto veku a to ja nie som vysoká a ani manžel nie je obor 😀
Môj malý má 16mesiacov a meria 84cm a neriešim,tabuľky nesledujem lebo každé dieťa sa vyvíja posvojom každý sme iný jediný originál ja by som toto vôbec neriešila.
No baby ja neviem, ale môj malý bude mať na budúci týždeň 7. mesiacov a včera mi na poradni povedali že meria 80 cm, tak neviem ale myslím si že keby bol s tým problém tak by ťa lekárka upozornila, a mám 24 mes. dcérku a tá ma 108 cm a pritom nie sme nejak vysoký, já by som si s tým hlavu nelámala
Moja babulka je tiez stihla a vysoka mamicky kazde dieta je individualne tesme sa ze nase deticky su zdrave spokojne a stastne nieje dolezite ako vyzeraju formujme ich charakter a davajme im lasku .
Nasa ma 19 mesiacov a ma tak 88. Vysoke deti v tomto veku maju cez 90cm.
Ked sme boli na poslednej poradni tak mala: 12 mesiacov 80cm a 10kg 🙂 ale mi sme s partnerom zasa vysoky 🙂 ale kazde dieta nemusi byt tabulkove 🙂
Tak potom neviem čo máme hovoriť my, naša dcérka mala 12. januára 14 mesiacov, meria 86 cm a váha 15 kg, veď kukni foto je bacuľka ale aj vysoká, hlavne že je zdravá zvyšok vôbec neriešim 🙂
Absolutne. Kamoskin maly ma 16 mesiacov a ma 90 cm a na tu vysku 12 kg. Aje to ok. Moj maly ma tiez 16 mesiacov a ma 80 cm a 12 kg. Myslim, ze vsetko je to v pohode. Zalezi od genetickeho zakladu. Abnormalita to nie je, tak co 🙂 Ziaden strach.
a co mam potom povedat ja???? moja dcerka Sarah ma len 15mesiacov a uz ma 87cm.... je strasne vysokanska.... bude jak modelka,... :D neboj sa nieje to vela... je to akuratno 🙂
Ahoj, upokojim Ta, maly ma 17mesiacikov, 91cm a 13kg, no mam co nosit, najma ked sne obaja naobliekany a smykaju sa vetrovky... 🙂

A my jsme trošku předčasnaci a máme Elis 82cm a 12,5 kg 🙂.Takže si myslím že vaše miri jsou ukázkové a modelkovske 🙂