2,5 ročný syn nechce lúštiť sudoku. Poradíte?
Ak podobne forum uz existuje, ospravedlnujem sa. Baby poradte, co s nim? Mam ho do toho tlacit? Ako by som ho mohla namotivovat? Uz som skusala vsetko. Rozmyslam ci to riesit s odbornikom.
neviem, co je viac smiesne?sarkasticka otazka mamicky alebo odpovede.
ale aj tak najlepsie su tie zhrozene odpovede mamiciek bez zmyslu pre humor. 😀 😀 😀
fuuu, tak toto si zanedbala už v tehotenstve, mala si oveľa viac lúštiť sudoku, aby mal k tomu lepší vzťah 😀 a samozrejme jesť viac vitamínov 😀 (žartujem, ak by niekto nepochopil 😉 )
keby som chcela byt sarkasticka, tak ti poviem ze skus na neho krabickovu dietu (ale to uz je otrepane)
Takze vazne: vravis ze si skusala vsetko. Naozaj? Skusala si Sudoku na tablete? Ten ma moj 1.5 rocny syn najradsej. Tie na papieri su nuda aj pre mojho, sice ich obcas da aj takto. My sme zacinali tak, ze sme kupili specialne farbicky do vane a opisovala som zadanie na stenu vane pocas kupania. Trvalo to sice dlho ale po mesiaci vylustil aj tie pre pokrocilych. Ako si toho svojho motivovala? Bol predcasne narodeny? Jedla si zlte paradajky pocas tehotenstva? Nabuduce napis viac, ako ti mame poradit ked nemame dostatok informacii...takze nabuduce sa polepsi. Uz sa tesim. Ked mozem pomozem 😀
No zeny,posram sa z vas 😀 😀 😀 sorry za vyraz,ale smejem sa az prdiiiiim 😀
Niekto sa nudi....
Zakladatelka ma pravdu, a je tu ovela viac uplne vazne myslenych tem s detmi, alebo tehotenstvom, ci porodom. Mna az zo stolicky dviha ked to citam: mate porodny plan, boli ste si obzriet nemocnicu, kde budete rodit, a tie temy s ciarkami na tehotenskom teste, alebo ci moze byt tehotna...ja by som dnes nechcela byt doktor ani zensky, ani detsky, ved to je katastrofa niektorymi matkami, ako striehnu na svoje deti, od mesiaca ci uz nema zub, nedajboze aby v roku este nechodio, uz ho ma za mrzaka, ked nevie dvojrocne rozpravat je retard, no proste chudata deti dnesne, co za matky to maju...nase babky vychovali deti na poli pri kopani zemiakov, dali ich do sancu a deti zuli hlinu a kamienky a vyrastli...a dnes? Izbicka v style Barbie a neviem co, oslava prvych narodenin v style Lienka...choreeeeeeeee
registrácia dnes 🙂 ....,, slniečko" to je také koníkovské..... a 69 to je také pubertálne :D nejaké dieťa sa nudí mám taký pocit
ja som si otázku musela prečítať 2x 😀 či dobre vidím 😀
A čo je to sudoku ? 😀 😀
Maminky, to len nejakej slečne končia prázdniny tak z tej veľkej ľútosti trepe dve na tri.
viete čo je na tomto celom najväčšia sranda - že koľké sme si túto tému klikli so zvedavosti/zdesenia/alebo iného podnetu 🙂.
Ja tiež kukám na ploche, čo to za otázku, poviem si, čo je to za blbosť, ale i tak som musela zo zvedavosti sem kuknúť a kukám, že nie som jediná, čo nechápali a nakukli 🙂 a niekto sa na nás dobre baví 🙂
A potom ze sa nasim detom nevenujeme, ked citame take pitoviny 😒
:D no tak toto je veľmi závažny problém keďže tvoje dieťa je už dávno vo veku kedy by malo vedieť vyriešiť nie len sudoku. Možno ho to nebaví tak skus ho učiť kaligrafiu, riešiť podstatu a pôvod čiernej diery alebo niečo iné životne dôležité. (pre tých čo nechápu toto je žart)
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 až som si od rehotu cvrkla 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Chyba! Najskor treba zacat s rubikovou kockou az potom prejst na sudoku.
@slniecko69 to mas pre to, ze si ho nezapisala do quadrilingualnej spanielsko-japonsko-anglicko-cinskej skolky 😉
urcite psycholog, nech mu diagnostikuje diskalkuliu a aj nejake to adhd sa pri som zvezie
skola pre specialne nadane deti a mozno aj vybrat nosnu mandlu by sa zislo
a do buducna nestracajte cas a trenujte iq testy nech sa stihnete nabiflit vsetky varianty kym pojde na prvy pracovny pohovor
inak pekna otazka, niektore matky to s ambiciami a snahou kupit si buduci uspech deti uz fakt prehanaju ...
Rozhodne treba ist k psychologovi, tvoje dieta to malo robit uz pred rokom....ako rodicia ste uplne zlyhali, ze ste to takto zanedbali! Hanba vam!!!! 😀 😀 😀
Niekto sa tu snazi poukazat na to, ze na MK su same slepice...."dobry" pokus naozaj 😒
viacere seriozne zhrozenia v odpovediach na tuto otazku, ktora mna pobavila a skvele ironizuje mnohe otazky z kona, su len dôkazom, kolko malo zmyslu pre humor sa uz v dnesnych mamickach vyskytuje. ach skoda prevelka.
WTF??? 😕
sudoku uz nie je v kurze. Teraz fici Kvantova fyzika. Moje deti s nou zacinali ako dvojrocne.
konecne dobra otazka 🙂 ... psycholog jednoznacne 🙂 🙂 🙂 sudoku je predsa od 1-9 mesiacov 🙂 🙂 🙂
Az mi slzy vyhrkli od smiechu, ked som si precitala uplne prvu reakciu na tuto otazku. stanislavao to napisala uplne super. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Clovek by neveril, kolko narusenych beha po tomto svete. 😀
v prvom rade by si k odbornikovi mala ty utekat😀
Well Houstne, máme problém! Sakra problém! Ja si myslím, že je to tým, že je už unavený zo školy... však o 6 vstane, keď má v rozvrhu denne matematiku, štatistiku, biochémiu, geografiu tak o ked príde zo školy by si možno veľmi rád dal šlofíka..a nie, ešte aj to sudoku!:D
určite sa ho ani nenauči, lebo ani ty ho nevieš lúšťit, ci pana, nuda? 😎
...moje nervy... a ked ako 5-rocny nebude chciet pit pivo tak z neho poriadny chlap nevyrastie... 😀 😀 😀
Popudila Vás táto otázka? Myslíte si, že autorka naozaj očakáva odpoveď s radou? Prišlo Vám to ako hlúpy vtip lebo na MK nie je predsa priestor na humor? Pozor!! ak ste aspoň na jednu z týchto otázok odpovedali áno, okamžite zanechajte čo robíte a choďťe s kamarátmi na víno, lebo buď ste už pridlho na materskej, alebo sa beriete moc vážne a potrebujete voraz, alebo ste blbá (to vám nepomôže ani to víno, kľudne robte, čo ste robili doteraz) alebo ste Sheldon Cooper...

Registrácia marec 2015, kde majú teraz prázdniny? 😄