icon

2,5 ročný syn nechce lúštiť sudoku. Poradíte?

slniecko69
6. mar 2015

Ak podobne forum uz existuje, ospravedlnujem sa. Baby poradte, co s nim? Mam ho do toho tlacit? Ako by som ho mohla namotivovat? Uz som skusala vsetko. Rozmyslam ci to riesit s odbornikom.

dilino
6. mar 2015

čože dva a pol ročny dobre čitam ved niektory dospely z vyvinutym mozgom a s občianskym preukazom nevie luštiť nieto ešte dieťa ktore sa ma učiť poznať farby, knihy obrazky, a nie sudoku či čo ma byť genius ved to je taka hluposť že to som ešte fakt nečitala niektore deti v jeho veku ani poriadne nerozpravaju a tisic krat som si to musela prečitať kym som pochopila že nechce luštiť ved ked to prečita nejaka mamina s malym alebo malou tak sa bude chytať za hlavu väčšiu kravinu som nikdy nepočula a ty by si mala vyhľadať odbornika sama pre seba nehnevaj sa na mňa ale je to nerealne aby 2,5 ročny syn luštil sudoku vieš čo celu križovku nech vylušti to bude lepšia zabava

hikokk
6. mar 2015

konecne mamicka s veľmi vážnou temou 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zuzkanik
6. mar 2015

Baby, nebláznite! Nechápete, že tá otázka bola myslená ironicky? Táto maminka je aspoň vtipná, ale podobných otázok tu nájdete kvantum a žiaľ, sú myslené úplne vážne. Ja som sa aspoň pobavila. 🙂

katka1981
6. mar 2015

Dakujem, za peknu recesiu, kiez by takych bolo viac. A baby, ktore ste to nepochopili, tak snad sa zasmejete teraz. Lebo zakladatelka to ani inak mysliet nemohla.
Ale pre istotu sa spytam, ako dlho bol kojeny? Nebol teraz ockovany? Ma dost vitaminu C? Bol kojeny na poziadanie? Ma izbicku v style feng-shui? A inak krasny vikend prajem 😀

vevesun
6. mar 2015

Treba ho nejako motivovať! Na môjho zabralo keď som mu dovolila hrať v dvoch rokoch šach na záchode keď kakal(bol to totiž jeho sen,hrať pri kadeni šach)! Luštenie sudoku prišlo samo o pár dní.Treba byť len trpezlivý! 😉
😀

bykaterina
6. mar 2015

@morandia asi nevies co to je sudoku 😀 a preco to baby napisali aby to risila s odbornikom 😀 to bolo myslene ako sarkazmus 😀

ale poviem vam nic ma tak nepobavilo davno sice hej vcera na youtube pesnicka od KOKO a ROKO 😀 kysucania

erinkamaminka
6. mar 2015

niekomu treba psychiatra, ale syn to nebude

ani ako vtip to nie je dobre

gelinka75
6. mar 2015

inak moja svokra ho nevie lustit..takze chyba asi bude niekde inde 😀

andalika
6. mar 2015

Nezucastnujem sa diskusii, sem-tam pridam daky prispevok, ked tak citam niektore diskusie zacinam mat pocit ze patrim na psychiatriu, neviem kto si, ale toto tu vyslovene chybalo.... U mna mas plnych 100 bodov....

cucoriedkacucoriedka
6. mar 2015

Som skoro odpadla ked som to precitala🙂 ja som zacala lustit pred troma rokmi.a to mam 38.to si asi nemyslela vazne tu otazku....moj zasa nechce v noci spat🙂))))))))

sam2
6. mar 2015

No draha moja, tak to mas blbe. Moj Alex ma 18 mesiacov aj kusok a vcera mi vysvetlil ako presne funguje teoria relativity a celkove fungovanie vesmiru. A sudoku mi inac tiez nechce lustit. Povedal ze take somariny si mam riesit sama, ze jeho zaujima skor zlozenie neutronovych castic a nie nijaka blba sudoku....
Takze sup sup za odbornikom, toto bude vazna porucha. Lebo 2,5 rocne dietata jednoducho MUSI vediet viac ako lustit sudoku 😀

kokooooos, ODPADAVAM 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak toto je urcite ten najvacsi blud co som na konovi citala...normalne prokonala slecnu s krabickovou dietov, a to som si myslela, ze ona je TOP, ale toto

skibaby
6. mar 2015

toto nemoze mysliet vážne!!??

senka111
6. mar 2015

Presne psychiater pre mamku. Ach bože. 😡

jankako
6. mar 2015

čo ti je....šak som sa pobavila 😀

vililienka
6. mar 2015

zemrem z vás .... moc ste ma dnes rozveselili dakujem :-*

bamb27
6. mar 2015

pre tie co nepochopili,, tak na tento sposob je na MK minimalne 20% otazok a nikto sa nad tym nepozastavi, lebo to treba napisat donebavolajucu blbost aby sem tam niekomu docvaklo

....ale inak celkom fajn test na odhalenie osob s absentujucim zmyslom pre humor😀 😀 😀

lavinis
6. mar 2015

ja by som sa vykašlala na sudoku a dala by som mu rovno diferenciálne rovnice

matolka
6. mar 2015

Tak taketo otazky by sme nemali ani citat, lebo naozaj nevieme ci to dotycna myslala vazne, ci ako srandu, rozmyslame, zlostime sa ,polemizujeme a vlastne ona ohrozuje zdravie nie len svojho dietata ,ale aj nas🙂 🙂 🙂 no moje teda urcite, lebo som to precitala dvakrat, ci to citam dobre 😀

andreasiskova3
6. mar 2015

Myslím, že to vážne nemyslí, ale že je to len otázka na margo tých priblblych iných otázok čo sa tu dosť často vyskytujú. Či ??? 😀

petrowna
6. mar 2015

moj mal vcera pol roka a sudoku lustieva 2krat do dna na WCku :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

marbalulka
6. mar 2015

To je velmi vazna vec. Treba zajst za sudokologom cim skor, kym nebude neskoro!

ibo
6. mar 2015

Nieeee 🙂Skoda ze to je otazka 🙂 Toto je topka 🙂

jankavt1
6. mar 2015

😀 Dobrá téma, našla som niečo pre @slniecko69

zuzana315
6. mar 2015

😀

adka31
6. mar 2015

Hahaha, ide o to, kolko komentov dostane, aby si mohla pocitat a pobavit sa 😀

mata128
6. mar 2015

Nam uz bolo vsetko puzzle privelmi jednoduche,teraz bude mat maly tri rocky,tak mu kupim struhanku,nech posklada rozok 😉

cat
6. mar 2015

..asi ma opúšťa humor, lebo už ani takáto téma -založená s úmyslom poukázať na absurdity MK- ma nejak nepobaví...

88summer88
6. mar 2015

😀 ja som sa pobavila ale vidim ze vela zien nechape a maju odpoved a radu fakt na kazdu somarinu 😀 😀 😀

lucifera
6. mar 2015

zase sa nudí nejaký puboš zo ZŠ, tam radšej rátaj príklady z Matiky 😀

ellabella22
6. mar 2015

Recesistka 😀 😀 😀