2,5 ročný syn nechce lúštiť sudoku. Poradíte?
Ak podobne forum uz existuje, ospravedlnujem sa. Baby poradte, co s nim? Mam ho do toho tlacit? Ako by som ho mohla namotivovat? Uz som skusala vsetko. Rozmyslam ci to riesit s odbornikom.
Ako baby.. mne sa skôr rozum pozastavuje nad tými, ktoré toto vôbec zobrali vážne 😀 veď to je len irónia na to všetko čo sa tu za posledné dni deje.. maminka len chcela odľahčiť a pobaviť.. a poradilo saaaaa 😀 😀 😀 😀
IQ tikve
Aj my sme mali ten isty problem...strasne obdobie! byt vmi tMusisva a stale sudtrpezlstalekaj...urcite pride cas ascasde male to zvladne. Silno drzvamdrzim Palce! Ver ze sa nakoniec dostane na dobru strednu skolu
😀 😀 😀 Ja sa tu rehocem ako kôň 😀 ĎAKUJEM za zlepšenie večera 😀
Ja sa nahodou bavim paradne 😀
Táto ironická otázka je učebnicový príklad toho, aké stupídne absurdity sa tu niektoré mamičky a supermatky pýtajú ☹ @mamulka211 to opísala perfektne 🙂 Najviac ma síce aj tak baví písmenková bitka matiek, ktoré by zabíjali pre tú "svoju pravdu" 😀 😀 Napríklad: kojiť-nekojiť.....dať dieťa do škôlky-nedať.....očkovať-neočkovať.....dať dudel-nedať....mohla by som menovať až do bezvedomia....No a TOP je milionpäťstodeväťdesiatosem fotiek, ako dotyčnej XY rastie brucho každú minútu....sekundu.....stotinu sekundy ☹ ☹ ☹
Ja by som si spytovala svedomie 😒 . Niekde v rannom, resp. mozno este v prenatalnom obdobi si musela urobit fatalnu chybu! Pocitali ste prsteky na rucickach, na nozickach opakovane? venovala si edukacnej cinnosti od narodenia aspon 2 hodinky denne? Pozna aspon pismena? Mozno nebude na matematiku.... Ak uz pozna pismenka, prip. vie citat, skus ho viest humanitnym smerom. Ak nie, dala by som ho urcite vysetrit odbornikom. Neviem ti poradit, moje dieta sa o sudoku a pod. zacalo zaujimat v 6tich mesiacoch.
obavam sa, ze je mozne, ze iq tvojho dietata sa bude rovnat iq nefunkcneho mk ☹ .
drzim ti palce a dufam, ze sa to este napravi... ak nie, asi by som na tvojom mieste uz dalsie dieta neriskovala...
Haha. Tema pre premotivovane matky ;) . Kedze na konovi som videla parmesacne babetko sediet v latkovom bazeniku ktore sa ucilo sediet. Tu uz ma neprekvapi nic ;)
Ja s mamulkou 211 úplne súhlasím,,, mam 2synov žijeme na dedine a clapkanie v blate abo v mlacke je normálne a takisto aj konzumacia piesku hliny, 😉
Suvisi to s tym, ze ho nebavi sudoka pre pokrocilych, skuste sudoku pre expertov a uvidite ten rozdiel 😉
🙂
😀 😀
super som sa pobavila.
Niektore reakcie uplne odrazaju mnohe temy na MK a ich autorky by sa mali riadit radami evel v prispevku vyssie.
Alebo ist k psy.
no, asi treba viac natierať SUDOKrémom🙂
mám 40 rokov a tiež nechcem lúštiť sudoku, prosím o radu 😀
amen 😅
Prepac ale v takom veku je uz neskoro zacinat so sudoku!!! Zla mater si!!! 😀
Nemá záujem o sudoku? no niekde sa určite stala chyba, nepodcenila si užívanie vitamínov v tehotenstve? nie je nahodou tvoje dieťa očkované? praktizuješ konaktné( vzťahové ) rodičovstvo? skúste spoločné spanie v posteli a každý deň mu dávaj koloidné striebro, a samozrejme komunikuj s nim len v cudzom jazyku to určite zaberie🙂)) a vďaka za tuto otazku viacerych nas pobavila 😀
Moj tiez nechce, je velmi vzdorovity. Ale urcite tomu rozumie ved uz z porodnice prisiel domov sam MHD- ckov.
ja mam stresy ze moj syn este netvori vety, velakrat rozmyslam ci mi naozaj rozumie, ked sa snazime robit nejake zakladne ulohy v pracaku od troch rokov a dnes ma teda desil 😀 a teraz si toto precitam! chvilu mi dochadzalo, ze je to vtip, lebo som sa uz bala, ze toto dnes fakt deti uz vedia! ked citam, ako niektore deti vedia v troch pocitat, recitovat basnicky, ovladaju celu farebnu skalu vratane farieb, ktore ovladaju snad len kadernici a stajlisti, tak to sudoku mi chvilu trvalo, nez som pochopila 😀 😕 ja sa tesim ked mi syn podstatnymi slovami povie co chce 😝
ps: sudoku ani ja neviem riesit 😵
Asi si mu na zaparenu ritku davala bepanthen namiesto sudokremu 😀
Takto skvele som sa uz davno nezasmiala....a tie komentare zeny, lezim v slzach 😀 😀 😀
Toto forum je des! Ja som tu bola este na zaciatku, pri jeho vzniku. A uz vtedy niektore mamicky pridavali do fotoalbumov fotku 1. hovienka v nocniku a pod.
😲
Vidim ze nic sa nezmenilo.
Inak to Sudoku je dobreeee 😀
súhlasím s mamulkou 211, len chcem doplniť, ako to niektoré matky preháňajú so značkovým oblečením, fotky ktorého tu v desiatkach vystavujú. Pritom každý vie, ako rýchlo dieťa rastie a nemá šancu toľké množstvo vynosiť. Môj názor je, že si svoje nesplnené sny plnia prostredníctvom svojich detí a to v mnohých prípadoch za každú cenu, na úkor iných, potrebnejších vecí. Tým navonok prezentujú, na čo ony majú a možno v domácnosti im chýbajú základné veci. Nemyslia na to, aké nároky tým v deťoch vypestujú.
Otazka dobra, niektore odpovede este lepsie. Ale uplne najsamlepsie som sa pobavila na tych zhrozených, co sa pre istotu proti humoru nechali este aj zaockovat, lebo vlasna imunita na srandu im nastacila.
Daj mu spocitat krivkovy integral, co sa bude zahadzovat so zabavnou matematikou 😝 😀
ženy, som myslela že dnes ma už nič nepobaví 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a predsa.... 😀
mas pravdu podobne forum nenajdes nikde... myslim ze v generacii nenajdes natku ktora ma podobny problem

Velmi sa bavim na tych, ktore si myslia ze ta otazka bola myslena vazne 😀 zmysel pre humor niektorym asi nic moc nehovori 😀