2,5 ročný syn nechce lúštiť sudoku. Poradíte?
Ak podobne forum uz existuje, ospravedlnujem sa. Baby poradte, co s nim? Mam ho do toho tlacit? Ako by som ho mohla namotivovat? Uz som skusala vsetko. Rozmyslam ci to riesit s odbornikom.
Precitala som si otazku, zamyslela som sa ..... A potom som precitala prvy komentar a uz sa len rehocem. Super tema 😀 😀 😀
Slnieco69 normalne si ma dnes vecer pobavila a urobila dobru naladu... 🙂
odpadla som :D ako je to sranda a ironia ale by som odprisahala ze fakt existuju rodičia čo by toto od detí mohli chcieť,... krásne to je vyobrazené v starom filme myslím ze pozri kto to hovorí asi, kde sa mamičky už na pieskovisku hadaju o miesta v školach a deti prihlasuju na mrte kružkov... aj tam je to možno ako recesia tej doby a teraz to bohuzial ide k nám, kradneme detom detstvo a možno si to ani neuvedomujeme... z praxe uvediem otca syna 3 ročneho šikovneho čo ako 2 ročny už vedel basničky naspamat, a otec ma potrebu do neho neustale hulakat nech si pohne ze aky je slimak a hlupak.... alebo ked matka sama nedosiahla uspech a teraz nuti dceru chodit do zuš na klavir a mala pritom na to ani z daleka nemá a najnovšie kazdy tyzden hodiny si radsej vymysli ze ju boli brucho a ide domov.... sudoku je krásny vtip ale žial v mnohych inych prikladoch premietnutý do realneho života šialených rodičov....
chce, nechce, musí! 2,5 ročný si nemá čo vyberať, proste si rodič tak ho musíš donútiť. začína to nelúštením sudokou a o chvíľu ti nebude chcieť riešiť rovnice jadrových reakcií. to sa takto nedá! ako by sme ako ľudstvo dopadli keby sme to tolerovali?! 😠
Na sudoku ho musis najskor pripravit. Ja jej davam kocky a hrame piskorky 😎
2,5rocne lustit sudoku?to podla ktorej tabulky maju toto deti v tom veku vediet? 😀
Nechce lustit?fuuha,to bude tym lakovanim nechtov pocas tehotenstva,ovplyvnilo to jeho nervovosudokove centrum 😀
normaaalne cosi :D masaker tema :D MASAKEER
No mozno nevie ako zacat. Nech si precita navod ako riesit sudoku na http://sudoku.relaxweb.sk/#navod 😀
A mozno ho len nebavia papierove sudoku. Skus mu dat lustit sudoku online na http://sudoku.relaxweb.sk.
A preco by mal😄😯😉
možno by ho brali šachy-))))

Bože, ty si jaká prepata. Daj si aspoň 2tabletky diazepanu. Aby ti tak nedr.alo