icon

2,5 ročný syn nechce lúštiť sudoku. Poradíte?

slniecko69
6. mar 2015

Ak podobne forum uz existuje, ospravedlnujem sa. Baby poradte, co s nim? Mam ho do toho tlacit? Ako by som ho mohla namotivovat? Uz som skusala vsetko. Rozmyslam ci to riesit s odbornikom.

Strana
z5
moon321
13. mar 2015

Bože, ty si jaká prepata. Daj si aspoň 2tabletky diazepanu. Aby ti tak nedr.alo

matam77
13. mar 2015

Precitala som si otazku, zamyslela som sa ..... A potom som precitala prvy komentar a uz sa len rehocem. Super tema 😀 😀 😀

poussin
18. mar 2015

Slnieco69 normalne si ma dnes vecer pobavila a urobila dobru naladu... 🙂

monka7
23. mar 2015

odpadla som :D ako je to sranda a ironia ale by som odprisahala ze fakt existuju rodičia čo by toto od detí mohli chcieť,... krásne to je vyobrazené v starom filme myslím ze pozri kto to hovorí asi, kde sa mamičky už na pieskovisku hadaju o miesta v školach a deti prihlasuju na mrte kružkov... aj tam je to možno ako recesia tej doby a teraz to bohuzial ide k nám, kradneme detom detstvo a možno si to ani neuvedomujeme... z praxe uvediem otca syna 3 ročneho šikovneho čo ako 2 ročny už vedel basničky naspamat, a otec ma potrebu do neho neustale hulakat nech si pohne ze aky je slimak a hlupak.... alebo ked matka sama nedosiahla uspech a teraz nuti dceru chodit do zuš na klavir a mala pritom na to ani z daleka nemá a najnovšie kazdy tyzden hodiny si radsej vymysli ze ju boli brucho a ide domov.... sudoku je krásny vtip ale žial v mnohych inych prikladoch premietnutý do realneho života šialených rodičov....

amadora
23. mar 2015

chce, nechce, musí! 2,5 ročný si nemá čo vyberať, proste si rodič tak ho musíš donútiť. začína to nelúštením sudokou a o chvíľu ti nebude chcieť riešiť rovnice jadrových reakcií. to sa takto nedá! ako by sme ako ľudstvo dopadli keby sme to tolerovali?! 😠

sestricka52
25. mar 2015

Na sudoku ho musis najskor pripravit. Ja jej davam kocky a hrame piskorky 😎

olivka26
29. mar 2015

2,5rocne lustit sudoku?to podla ktorej tabulky maju toto deti v tom veku vediet? 😀

althejka
31. mar 2015

Nechce lustit?fuuha,to bude tym lakovanim nechtov pocas tehotenstva,ovplyvnilo to jeho nervovosudokove centrum 😀

hatsepset
31. mar 2015

normaaalne cosi :D masaker tema :D MASAKEER

nikoregister
22. apr 2016

No mozno nevie ako zacat. Nech si precita navod ako riesit sudoku na http://sudoku.relaxweb.sk/#navod 😀

A mozno ho len nebavia papierove sudoku. Skus mu dat lustit sudoku online na http://sudoku.relaxweb.sk.

rondicka
22. apr 2016

A preco by mal😄😯😉

samara1609
22. apr 2016

možno by ho brali šachy-))))

Strana
z5