icon

2,5 ročný syn obchytával dievča v jeho veku

veron900
13. apr 2017

Moj syncek (2,5 roka)zacal obchytavat dievcata v jeho veku. Trva to asi tyzden vzdy ked k nam pridu kamoska s dcerou ktora je rovnako stara maly ju chyta za ritku.zo zaciatku sme tomu nevenovali pozornost lebo on plienku nema a ona ano tak sme mysleli ze preto to robi. O par dni zase s mojim krsnatom (3rocne dievcatko)lezali v stane a maly ju chytal a mal stoporeny penis.viem ze deti maju v predskolskom veku obdobie kedy ich zaujimaju rozdiely opacneho pohlavia,ale obavam sa ci to maly neprehana.dnes sme boli na ihrisku a tam nahanal kamoskynu malu a chytal ju zase za ricinu a tu malu to uz obtazovalo.maly je dost sikovny a vzdy ho prirovnavali skor k starsiemu veku ako ma,pekne rozprava suvisle vety,ked sa nieco ucime rychlo si zapamata,spieva pesnicky,vie par basniciek.vie povedat svoje meno a priezvisko a kde byva,ale napriek tomu sa mi zda ze tieto prejavy sa zacali u neho dost skoro.snazim sa s kludom ho upozornit aby dievcatka nechytal ked sa im to nepaci.poradte ci mame navstivit psychologa alebo ako ho usmernit aby s tym prestal.uz som mu vysvetlila ze dievcatka maju susku a chlapci ako on pipika takze toto ovlada

kluska
13. apr 2017

vobec ale vobec by som nehladala za tym sexualny podton. To, ze sa vzrusil, to sa chlapcom stava nie, aj ked sa zaujima o pohlavie, o take veci, je to len zaujem. Citala si nar o detskej masturbacii? tiez to vobec nesuvisi so sexom a ma to velmi daleko od toho. Ide len o to, ze deti poznavaju, ze su im nejake pocity prijemne. U tvojho syna, no neviem, neobkukal to od niekoho? chodi do skolky alebo medzi deti? alebo pozeral nieco v telke? alebo necapol ta nahodou tvoj muz po zadku a on to videl? Skus posledovat kedy to asi tak robi, co je pricinou? nudi sa? je unaveny? nechce mat spolocnost, chce byt sam? robi to aj chlapcom ci len dievcatkam? Odmysli si sexualny podton, treba mu dookola vysvetlovat, ze sa to nerobi, lebo je to tym dievcatkam neprijemne alebo ich to boli. To mu povedat este pred navstevou, pred ihriskom a ked to urobi, razne povedat, ze sa to nerobi a povedat preco a ked to zopakuje, pripomenut mu, ze sa nepekne sprava k dievcatku a ked v tom bude pokracovat, idete domov. Ked pokracuje, normalne ho zobrat domov aj ked bude vrieskat.

veron900
autor
14. apr 2017

@kluska do skolky chodime zatial spolu hrat sa s detmi,tiez sa stretavame s jeho rovesnikmi takze je stale obklopeny detmi.robi to len dievcatkam a zatial len 2 jeho asi preto ze je s nimi najcastejsie.no myslim ze sa nenudi pekne sa hraju a niekedy ho to len tak napadne netusim preco co je pricinou.pozerava len rozpravky alebo spievankovo klasicke filmy s nami nie.dakujem za radu a dufam ze to prejde ;)

katarinamarkova
18. apr 2017

@veron900 .........,pekne rozprava suvisle vety,ked sa nieco ucime rychlo si zapamata,spieva pesnicky,vie par basniciek.vie povedat svoje meno a priezvisko a kde byva,,.................,
na základe tohto ho akože prirovnávajú k staršiemu veku? ( ako píšeš ) fakt? na 2,5r. dieťa vcelku normálne záležitosti.
( trošku mimo pointu témy )

neviem či si si fakt doteraz nevšimla keď si syna prebaľovala napr. - je úplne bežné že aj pár týždňovým chlapčenským miminkám napr. ráno krásne stojí - bez akéhokoľvek sexuálneho podtonu........

ak robí deťom niečo čo im vadí - hoc škriabanie, búchanie, či aj to chytanie za zadok - rázne mu povedzte NIE - nerob deťom zle. bodka.
ak dieťa v jeho veku spraví hocičo - a možno nechtiac sa dospelák, či kamoš na tom zasmeje -tak to opakuje do nemoty - lebo veď smiešne ...... hádam to presne na toto......