icon

21 mesačné dieťa nechce ísť pri prechádzke za ruku

romana01
7. jan 2014

Ahojte, chcem poprosit o pomoc a váš názor. Moja 21M dcérka mi prechdádzkach vonku nechce dať ruku, stále uteká, alebo ide iným smerom. Keď ju chcem niekam navigovať, tak začne plakať a hodí sa o zem. Potom chce ísť už iba na rukách, čo sa zase mne nepáči, keďže má 15,5 kg.... Dnes mi rupli nervy a dala som jej za to i po zadku a teraz ma to veľmi mrzí.... ☹ Na každé ihrisko musíme prejsť určitú časť popri frekventovanejšej ceste, takže ju potrebujem zobrať za ruku. Ďakujem

Strana
z2
aliza
12. mar 2014

@romana01 super, gratulujem 😉

kykuska
13. mar 2014

...no nas malý je betar, takze mi tiez niekedy ujde ruka, samozrajme ziadne velke bitky?)))nas malý tiez nechcel drzat rucku, a potom sme natrafili na obbrzok v knizocke, kde auto narazilo do chodcu, v dcerkinej citanke to bolo, a on tam lezal na zemi, bolo to tak naucne nakreslene, tak vzdy ked mi nechce dat rucku mu ppoviem o tom chlapcekovi, ze ked sa nebude drzat tak ho buchne auto a bude mat bo🙂)skus, na kazde dietatko plati nieco ine, ani by som netusila ze na nasho prave toto, a tiez sme skusali hocico...a pri dnesnej premavke🙂))

Strana
z2