21 mesačné dieťa nechce ísť pri prechádzke za ruku
Ahojte, chcem poprosit o pomoc a váš názor. Moja 21M dcérka mi prechdádzkach vonku nechce dať ruku, stále uteká, alebo ide iným smerom. Keď ju chcem niekam navigovať, tak začne plakať a hodí sa o zem. Potom chce ísť už iba na rukách, čo sa zase mne nepáči, keďže má 15,5 kg.... Dnes mi rupli nervy a dala som jej za to i po zadku a teraz ma to veľmi mrzí.... ☹ Na každé ihrisko musíme prejsť určitú časť popri frekventovanejšej ceste, takže ju potrebujem zobrať za ruku. Ďakujem
...no nas malý je betar, takze mi tiez niekedy ujde ruka, samozrajme ziadne velke bitky?)))nas malý tiez nechcel drzat rucku, a potom sme natrafili na obbrzok v knizocke, kde auto narazilo do chodcu, v dcerkinej citanke to bolo, a on tam lezal na zemi, bolo to tak naucne nakreslene, tak vzdy ked mi nechce dat rucku mu ppoviem o tom chlapcekovi, ze ked sa nebude drzat tak ho buchne auto a bude mat bo🙂)skus, na kazde dietatko plati nieco ine, ani by som netusila ze na nasho prave toto, a tiez sme skusali hocico...a pri dnesnej premavke🙂))

@romana01 super, gratulujem 😉