icon

3,5 ročný syn sa stále odúča od plienok

ella_joy
19. jan 2016

Oducǎ

ella_joy
autor
19. jan 2016

Ahojte, uzje to rok, co syn nenosi plienky, a bojovala som s tym do aleluja, skusala som kadeco, po tyzdni si vedel sam sadnut, vyniest serbel do toalety, proste islo to, po dvoch tyzdnoch uz to asi nebolo zaujimave, a odvtedy regres, pustal vsetko do plienky, niekedy len cvrklo, niekedy vsetko, proste ako kedy, po tristvrite roku som mu zobrala na moc plienku, to zvlada, na obcasne pomocenie, inak je suchy, niekedy sa pyta, aj tyzden, inokedy je docurany a vobec mi to neohlasi, najma ked robi nieco ine...uz je to rok, a ja som zufala, pretoze mi to pride strasne dlho, a viem, ze on vie proste ignorant v tomto. Jemu je jedno ci by som ho v tom pocikanom nechala, alebo nasadil plienky, alebo ho chvalim, alebo dostane odmenu, aj to odmietne, poviem ze pojdeme k doktorovi, tam sa brani ze netreba, a po hodinke pride,ze nech teda ideme k doktorovi..fakt uz neviem co viac mam robit

9matusa9
1. feb 2016

Aj my mame problem s plienkou. Len co sa tyka kakania. Cikat zacal sam od seba, chodil vzdy s manzelom na wc a nejako si to osvojil. Serblik u nas nefungoval, ak sa tam vycikal 5x, tak to je vela. Proste sa chytil sam. V aprili bude mat 3 roky, ale kakanie je problem. To vzdy len dobehne s plienkou a - mamina kakam, rychlo plienku. Uz som mu skusila aj povedat, ze plienka nie je, ale na zachod vobec.. Radsej to drzi v sebe a potom vzniknu len problemy.. Ale netlacim na neho, nechavam mu volny priebeh a snad to pride ako cikanie