icon

8 mesačný syn sa nevie upokojiť

skalica6
23. sep 2016

Dobry den mamicky idem si po radu.Uz som uplne zufala.Mam 8.mesacneho syna a uz nevladzem.Celu noc je hore stale sa prehadzuje a stavia na 4.ked aj zaspi tak je za 20 minut hore.dala som si ho do postele lebo uz sa mi nedalo stale vstavat knemu.a este ktomu sa uz nevie utisit dokial mu nedam prso.poradte co snim.uz som rozmyslala ze ho odstavym od kojenia lebo je strasne zavysli a stale namne vysi.prosim neodsudzujte ma vydrzala som dlho prekonala som snim zapal a dve laktacne krizy

Strana
z2
kp7333
25. sep 2016

@skalica6 no super. Takze to bolo hladom. Skusaj dalej mu davat na veceru to, co mu chuti. Ak odmieta kase (aj moja mladsia odmietala), vyskusaj mu natriet chlebik s maslom, nakrajat na male kocky, pripadne navrch nasekat pazitku alebo kusky paradajky. Hocico, len nech sa naje. Mladsej dcere som striedala jedla -raz rizoto zeleninove, kuskus so zeleninou alebo hustu polievku namiesto kase, lebo ona kase na veceru odmietala.

luta13
25. sep 2016

@skalica6 Super, ze Ti takto krasne prespal...No po ockovani bude "mozno" mrzutejsi a bude vyzadovat didu, no je fajn, ze stale kojis, takze to urcite aj po ockovani krasne zvladnete spolu...Drzim palce, aby uz len dobre bolo 😉

sonia1712
25. sep 2016

@skalica6 Ahoj páči sa mi s akou láskou dá snažíš synčekovi pomôcť aby pekne spinkal,spánok potrebuje aj on aj ty,žiaľ U nás neplatilo skoro nič moje kojenecké dieťa sa budil V noci aj 4-5 krát aj v dvoch rokoch.potom manžel prišiel na napád dať ho do vlastnej izby len vyskúšať čo to urobí A pomohlo☺pointa bola,že sme ho s mužom budil, vadilo mu pohyby A suchot síce sa koji až do 2 a pol roka ale v noci už nie len pomojkat A spinkat☺to len taký postreh,aby si vedela, že to robíš super a podľa mňa to všetko chce len čas a možno naozaj len sytejsiu veceru☺

maciatkolulu
25. sep 2016

@zdena12345 tak ja neviem, ale aj ja byvam v noci smadna a napijem sa a mam dost cez sest mesiacov a obcas v noci tie tekutiny potrebujem 😀 😀 😀 to len na okraj, ze aj dieta sa moze v noci zobudt a byt smadne a netreba sa drzat nejakej knihy, ze babo po pol roku nepotrebuje tekutiny 😉 niektore ano, niektore nie.

Strana
z2