Aj vaše bábätko týždeň rozprávalo a týzdeň nie?
Ahojte,
Mame 4 a pol mesacnu dcerku, cula, energicka a dobrucka.......vsimla som si pred cca mesiacom ze zacala 'rozpravat' - to znamena tak nadherne lalotat, vypravala a diskutovala,akoby nam chcela vyrozpravat vsetko na svete.......potom na dva ci trityzdne prestala, a povascine sledovala,obcas si zalalotala, ale povacsine pozorovala okolie, casto sa usmievala atak....pred cca 1,5 tyzdnami zacala zase 'vypravat' o 106, taka som bola stastna za sa to vratilo...vecer dokazala aj hodinu s nami diskutovat....a teraz je zase v takej nejakej pozorovacej faze......Hexu nemala pichnutu,takze od ockovania to nie je......ako to bolo s vasimi dietkami? zacinam sa bat...muz mi vravi, ze on by to nespominal ani lekarke, aby si nieco nevymyslela..ale nechcem nieco zanedbat.......napiste mi prosim vase skusenosti s tymto..respektive ako to bolo s lalotanim a dzavotom u vas.....dakujem
Je to uplne v poriadku, deturence ked pozozruju a hltaju nove veci, nove informacie, tak sa sustredia len na to a ostatne ide bokom. Aj nasa Miska napr. ked zacala chodit tak prestala rozpravat, alebo napr uzvedela zvieratka, potom prislo nieco nove tak prestala, mohla som sa aj na hlavu postavit a po mesiaci opat zacala. Takze sa vobec nestresuj, je to uplne ok.
je touplne normalne. Aj nas maly tak rozpraval - nerozoraval :D nic sa neboj oni sa chvilku snazia a potom hovoria co pochytili za dobu ticha ;) Teraz mame rok aj 7mesiacov a keca o 106.
@usiko no vies, ze ani neviem ..... 😅 Ja to nejako nesledujem, beriem to tak, ze pokial je cula a usmievava, tak to je OK.... tiez je to moje prve babo a tiez mam rozne strasiky a stresy, ale nad tym som sa nejako nezamyslala ..... Teraz napr. blaboce a jej oblubene slovo je eeeeeeeeee.... a to aj hocikedy v noci 😖
U nás to isté. 😉
nooo,este stale je mlkva....pozera, smeje sa, ale vsetko potichu...mrnci len ked je hladna alebo sa jej nieco nepaci....tak neviem.....hadam len absorbuje a bude to oki.....

takto sa sprava aj nasa Natalka..... niekedy rozprava ostosest, niekedy je ticho a len "mudro" pozera ..... 🙂 Podla mna je to normalne, ale uvidime, co ine maminky na to .......