Mykanie sa bábätka. Je to normálne?
Tento tyzden som si na svojej 3mes dcerke vsimla, ze ju behom dna niekolko krat mykne - u nas sa vravi, ako ked vas preskoci smrtka. Obcas je to pri papani, alebo pri lezani na brusku. Neviete ci je to normalne? alebo to nieco zle znamena?
boze, nestras 😖 ako sa este prejavoval zapal priedusiek? ona ma obcas soplik, ale to je vsetko...
nas syn ma 20 mes a robo to dotetraz..obcas ho strasie..vacsinou,ked ho hresim (ani nemusim kricat,staci zvyseny hlas), alebo ked ochutnava nieco nove..
MAle babtka zvykne striasat pri cikani
lienka ma pravdu je to normalne a hlavne ked deticky cikaju, uz sa to tu v nejakej teme preberalo musis sa popozerat, takze ziadny strach 😀
Niekde som čítala, že sa to stáva detičkam ked maju privela potlačanej enrgie, ale čo to presne znamena tam nepisali. V každom pripade by to nemalo byt nic važne. To my sa mykame počas spanku vlastne sa na to budíže sa myka kvoli brušku a nam dnes dali prašky na upokojenie. Super nie ? ☹ 😒 ☹
Pohoda.. Je to ok, aj nasho 'striasa'. Tiez som citala, ze je to vtedy, ked babatko cika. Nemam to az tak odsledovane :o), ale niekedy sa aj maly zabava na tom, ako ho striasa a potom to robi naschval ;o)..

u2jana aj mojho maleho som si to vsimla,aj ked to bolo neskorsie,ale u nas to bolo spojene s chorobou-teda mala som pocit,ze to bolo v obdobi pred a pocas zapalu priedusiek-ale potom to zmizlo 😉